We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Znappi vurderinger

Znappi Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Znappi and give your own rating of Znappi 247

• vurderinger (247)
  • Jan
  • 12 Vurderinger

Ingen problemer

Bestilte en DVB-T antenne i forbindelse med overgangen til det nye signal og modtog den 2 dage efter.

Featured review of Znappi

• Hans

super hurtig levering og service til 5 stjerner

Super hurtig levering og service til 5 stjerner.
Jeg bestilte en digital udeantenne som modtager et perfekt billede, i en stue(bare monteret i stuen), som en antennemand havde dømt et umuligt
område til at modtage noget digitalt signal i.

Leveringen var kun 1 dag. Og produktet suverænt!

Hans Bock, Grevinge

Znappi

Holder ikke konceptet om levering

Det tog 6 arbejdsdage at få min bestilling frem via Post Danmark, i lover 1-2 dage. Jeg rettede derfor henvendelse til jer på 5. dagen (af sikkerhedsmæssige årsager) der er jo mange plattenslagere til på nettet, jeg blev utryg!
I fulgte op på mine henvendelser (2 stk) med det samme og pakken kom som sagt på 6. dagen.

Znappi

Varerne på lager og leveret omgående

De leverede de bestilte varer i løbet af 2 arbejdsdage og var samtidig billigst på nettet!!
Der handler jeg gerne igen.

• Tina

Nogenlunde service

Jeg blev serviceret lynhurtigt men fik også hurtigt at vide at varen var udgået fra deres leverandør. Da jeg skulle bruge varen med det samme, så blev jeg nødt til at vælge et andet sted at handle, da jeg skulle bruge den vare jeg havde bestilt. Jeg vil nok ikke handle der, da jeg ikke er sikker på at få varen. Man kan jo være uheldig at vælge den vare der er udgået. Sådan skal det jo ikke være når man handler

ingen problemer

Hurtig forsendelse, og ingen problemer.

Ingen problemer!

Bare lige som det skal være: nemt, hurtigt og ingen problemer.

Fantastisk sted at handle

Znappi kan jeg varmt anbefale til alle, for mine varer kom omgående og har slet intet at klage over.

professionel

en enkelt mail skulle der til for at afklare en uvished, dernæst gik alt glat

flyvende levering

Et klik hurtig levering og den rigtige vare.................supergodt

• Jane

God pris, hurtig levering

God pris, hurtig levering

• Tom

Fik hvad jeg bestilte.

Ingen problem kom 36 timer efter bestillingen og alt virker og ingen problemer.

Hilsen Tom

Perfekt

Det gik som håbet. Havde min vare dagen efter bestillingen. Jeg er glad for at jeg fandt denne side, som jeg kun kan anbefale.

Znappi

som den bedste personlige ekspedition

der var hvad der skulle være i kassen, hyggelig besvarelse som en del af handelen og fuldt betryggende sted at handle, det gør man gerne igen.

• Niels

Hurtig som lynet

Jeg er virkelig tilfreds med Znappi jeg fik pakken før jeg havde bestilt den næsten du ved hvad jeg mener.

Znappi

det har fine priser og service

hurtig levering alt i alt en god oplevelse

Znappi er ordholdende

Jeg bestilte min vare søndag eftermiddag/aften, og tirsdag kl. 9.30 havde jeg fået leverte varen. Meget hurtigt og effektivt! Sådan, jeg må give topkarakter!

Super

Fin og hurtig levering samt nem hjemmeside

• Thomas
  • 6 Vurderinger

Svær at kontakte

Der var nogen dages leveringstid, og det var ikke let at få aktuel status at vide.

Ingen Problemer

Bestilte, og fik førstkommende hverddag

• Leif

super

fin behandling
kun en lille ting, da jeg ønskede at afhente varen,
en bedre afmærkning så det er lettere at finde adressen,
ellers super betjening

Hurtig og effektiv

Jeg bestilte varen om eftermiddagen, og modtog den med posten næste dag.
Prisen var også konkurrencedygtig.

Super service ;)

Meget fin dialog, hurtig svar via mail.
Efterfulgt af hurtig levering, kan kun anbefales positivt ;-)

• Lars

god service

intet at klage over

• Kim

Cam Modul

Købte et Cam modul til et TV virker perfekt og kom dagen efter bestillingen.

Hurtig betjening!

Jeg bestilte den ene dag og den var der den næste dag og det var det billigste sted jeg kunne finde den på nettet..

hurtig, nemt og billigt

købte TV vægbeslag billigere end andre steder jeg kiggede og hurtig levering.. har ikke noget dårligt at sige. derfor 5 stjerner.

• peder
  • Verifisert kjøper

Det fungerede bare perfekt.

jeg var meget tilfreds forløbet af en bestilling, så er der bare hvis hvordan det fungerehvis der er reklamationer,men forhåbentlig godt. venlig hilsen peder

Znappi

Det var som det skulle være

nem betaling, hurtig levering

Znappi

hurtig levering,kan klart anbefales.

er 2 gang jeg handler med Znappi,og ikke sidste gang,hurtig levering,perfekt+++++++++++++

• Claus

Godt informationsniveau..

Min vare kunne ikke skaffes, men jeg blev oplyst om situationen..

Hurtigt og nemt!

Let, billigt og hurtig lev.

• Finn

UFO ANTENNE

Hurtig levering og pefekt levering, men det kunne være rart hvis man fik et postnr. så man kunne følge forsendelsen.
Finn Bay

• Iwan
  • 3 Vurderinger

Hurtigt og effektivt

Manglede et vægophæng, bestilte, betalte, modtog varen og fik gode råd på meget kort tid. Flot

Hurtig levering!

Jeg bestilte to varer hos Znappi og varerne blev leveret ca. 26 timer efter. Godt pakket ind osv. Jeg kigger forbi Znappi når der igen skal købes mindre elektroniske produkter.

Som aftalt

Alt var iorden

godt

Hurtig levering

• Sven

Flink men!

Jeg snakkede med en rigtig flint ung mand Købte antennen , satte den op , den virkede ikke bedre end min gamle - godt nok var der indbygget forstærker MEN sælgeren mente at alle nye fjernsyn kunne levere strøm til antennen . Det viste sig at kun nogle få kan yde denne tjeneste . Så jeg må hellere ringe til den flinke mand og bestille en strømforsyning :-)

Hurtig levering

Kanon hurtig levering. Det er en fornøjelse.

• René

En meget kvik service

Znappi....godt sted at handel. varen kom dagen efter.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk