We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Xgadget vurderinger

Xgadget Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Xgadget and give your own rating of Xgadget 20
Middels

• manu
  • limburg, NL
  • 1 Vurdering

niet normaal!

ik wacht nu al 3 weken op mijn artikel, en nog steeds niet aangekomen, bij de leveringtijden staat er dat het ongeveer een week zou duren voordat die aankwam. ik stuur allerlei berichtjes met vragen en daar word geen antwoord op gegeven.
ik voel me opgelicht.

Featured review of Xgadget

Wat van ver komt ....

Xgadget is niet echt een webwinkel maar een soort vertegenwoordiger voor diverse Chineese leveranciers. De producten worden direct uit China (via Hong Kong) verstuurd. Xgadget vraagt voor zijn diensten een vergoeding. Deze vergoeding is 30%, wat bij een grote order aardig op kan lopen. Tevens bestaat het gevaar dat de Douane nog een duit in het zakje doet en invoerrechten en BTW kan claimen. Doordat het product rechtstreeks van de leverancier komt is de levertijd ongeveer 2 a 3 weken.
Mijn ervaring is als volgt: Ik heb een product besteld via de website, deze vermeld duidelijk de werkwijze van Xgadgets. Het product waar ik interesse in had, kon ik niet bij een reguliere webshop in Nederland vinden. Het prijsniveau +30% commisie was gunstig, zelfs als ik nog BTW zou moeten betalen. Tijdens het order verloop werd ik goed op de hoogte gehouden. Na een week kwam de melding uit Hong Kong dat het product onderweg was. Helaas is het niet mogelijk het product te volgen via de aangeleverde Track and Trace. Nog 1,5 week later is het keurig verpakt en in goede orde door TNT bezorgd. Totale levertijd is dus 2,5 weken. Precies in de toegezegde 2 a 3 weken.
Als je iets zoekt dat of in Nederland niet te krijgen is of vreselijk duur is, dan is het zeker de moeite waard om langs deze weg iets te bestellen.
Op de site van de Douane staat duidelijk wat je ventueel kunt verwachten m.b.t. invoerrechten en BTW. Bij kleine orders zullen er geen problemen zijn, maar bij grote, zeker als alles in één verpakking zit, moet je daar wel rekening mee houden.
Ondanks de "nadelen" is deze "shop" is zeker de moeite waard.

• Rick
  • Zwijndrecht, NL
  • 1 Vurdering

Prima service en snelle levering!

Easycap besteld, volgende dag al geleverd. Helaas bleek deze niet te werken (kan gebeuren). Werd direkt volgende dag nieuwe bezorgd.
Prima service!!

Ik voelde me opgelicht.

Ik heb op 15 februari 2011 iets besteld en heb het vandaag 1 april nog steeds niet! Constant loze beloftes dat het pakket eraan komt binnen enkele dagen. Geld teruggevraagd maar hier wordt geen gehoor aan gegeven. Ook via andere wegen geprobeerd contact te leggen met de eigenaar maar hij reageert niet. Pure oplichterij.

Update: Na het lezen van mijn negatieve bovenstaande bericht op Trust Pilot en Tweakers, heeft de eigenaar (meer dan 1,5 maand na mijn bestelling) mijn geld aan mij teruggestort. Het is jammer dat hier 2 zeer negatieve reviews voor nodig waren, maar ben blij dat ik het terug heb. Denk dat ik zonder Trust Pilot en Tweakers had kunnen fluiten naar mijn geld. Beide bedankt.

Prima service

Alles verliep vloeiend. Werd constant op de hoogte gehouden en het is lekker goedkoop.

Doen wat je belooft.

Een hoogtemeter op zonne-energie. Het duurt even voor het produkt in huis is, het komt dan ook uit China. Maar XGadget houdt je goed op de hoogte van de vorderingen in dat proces.
De hoogtemeter zelf is ook precies wat op de website werd beloofd. Het klokje loopt een paar seconden per dag uit de pas, maar verder werkt alles zoals je verwachten mag.
Leuk om te vermelden is de gebruiksaanwijzing die uit het Chinees is vertaald. Geweldige zinnen, die je moet onthouden om op feestjes te kunnen citeren. Het was geen belemmering bij het ontdekken van de mogelijkheden en de bediening.
Een aanrader!

Mp3 oortjes bestellen, 4 weken wachten

Product zelf is super, werkt echt goed.
Baalde dat er vertraging was, kon XGadget zelf niks aan doen, maar wel aan het feit dat ze dit niet aan je melden. Toen ik hier zelf achterna ging vragen kreeg ik wel snel een duidelijk antwoord.

MP3 sport gekocht

we werden prima op de hoogte gehouden wanneer het product verstuurd werd en waar het zich bevond,wij zijn dik tevreden !!!!

Hele goede service !

Ondanks dat het even duurt (maar dat wordt duidelijk uitgelegd van te voren) kun je leuke dingen bestellen voor een lage prijs en krijg je het keurig uit China e.d. thuis gestuurd. Dik tevreden !
Harald

Batterij en Memmory card

Alles verliep volgens afspraak en werd goed geinformeerd .TOP

pincet

Geweldig arikel en dat voor die prijs.

pandora batterij

Pandora batterij besteld, en netjes binnen de levertijd geleverd.
Dus zover tevreden, alleen krijg ik het kreng niet aan het werk, op de site site van xgadget staat hoe je het moet doen, maar de link om software te downloaden werken niet meer. Navraag bij xgadget leverde een snelle reactie op met een nieuwe link ook daar had ik geen succes bij. Maar naar mijn mening is xgadget daar ook niet verantwoordelijk voor. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Ik zou er zo weer een bestelling plaatsen, alleen zou ik eerst duidelijk willen hebben hoe iets werkt. wie weet hoe het moet mag het zeggen inboard@live.nl

Gamecube controllers

Alles verliep vlotjes, netjes mailtje gehad van een soort track and trace vanuit hongkong. Spullen zijn perfect afgeleverd en werken even goed!

Assecoires Ipod

Bestelde artikelen werden goed verzorgd geleverd. Had wel gelezen maar niet goed gerealiseerd dat Xgadget niet zelf levert maar bemiddelt. De levertijd, zeker reeel gezien land van herkomst, was echter langer dan in eerste instantie verwacht.

3 Telefoons besteld

3 telefoons besteld waarvan 2 leverbaar. Voor de 3e telefoon oplossing gevonden ...en ook die keurig geleverd.

Xgadget

goed goed en nog eens goed

prijs kwaliteit=super
levertijd binnen de 3weken
ik ben tevreden

prima

goed geregeld zootje...prima

goede prijs kwaliteits verhouding

al drie keer iets besteld elke keer correct behandeld
levering duurt wat langer
maar elke keer klopt het
ook produkten die niet aller daags zijn
ik kan xgadget .nl van harte aanbevelen
m v g jos p

prima geregeld

de gps-tracer kwam binnen 3 weken aan en deze werkt naar behoren in mijn motor,slaap nu een stuk beter

Top winkel

Al meerdere keren iets besteld, duurt wel even (2 weken) maar het komt altijd keurig netjes verpakt aan. Moet ook altijd tekenen voor ontvangst. Goedkoper dan hier vind je het ook niet!

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk