[REPLY]
Jeg har i mange år haft webhotel til 2 domæner på Wannafind.dk, og det har kørt fint med meget få nedbrud - jeg kan ikke huske det seneste.
Supporten er med årene blevet bedre og bedre, og da jeg i onsdags havde store selvforskyldte problemer med at flytte til Exchange, fik jeg en førsteklasses support ad flere omgange og af flere forskellige medarbejdere, der alle var meget imødekommende og hjælpsomme. Det gik også hurtigt, da de kan gå ind på computeren og foretage ændringerne.
generelt en ok service, men det er ubegribeligt, at de skriver "ingen driftproblemer i øjeblikket", når deres mailserver ikke har fungeret en hel weekend?
Man kan ikke ringe til wannafind i weekenden
Kan ikke sige så meget, det køre bare derud med Wannafind. De har virkelig gode produkter, god services og ikke mindst en virkelig god stabilitet.
Jeg havde problemer med mit program, og jeg har fået utrolig meget hjælp!
Jeg troede aldrig jeg ville blive klar til at publicere min hjemmeside, men Kristian var så hjælpsom så han 10 minutter i midnat loggede ind på min computer og stoppede ikke før det virkede!!!
Ufattelig god service! Vil anbefale det til alle mine venner!!! :-)
Jeg har været kunde i 10 år og er meget tilfreds.
Jeg har kun oplevet/opdaget et enkelt nedbrud, derfor er min vurdering at Wannafind er en stabil udbyder.
Når jeg en sjælden gang har haft behov for hjælp har servicen være meget fin.
Kort sag jeg har intet at klage over og vil varmt anbefalet Wannafind.
Wannafind har hostet et par hjemmesider for mig i en årrække. Jeg har lyst til at anbefale Wannafind - specielt fordi deres service er så god som den er. Når man ringer, så kommer man igennem med det samme – ikke noget med at man skal taste dit og dat. De ser kundens udfordringer og anbefaler efterflg en god løsning. Super service.
Jeg har flere gange fået gode tilbud fra Wannafind og særdeles god hjælp i deres support. De varmeste anbefalinger herfra!
Wannafind kører pistolpolitik og er helt umulige at få en dialog i gang med, når man ikke længere ønsker at være kunde. De fakturerer på forskud, og selvom man ikke længere ønsker løsningen skal man fortsat betale for flere måneder ud i fremtiden. Det står måske med småt i aftalen, men er på kanten af bondefangeri. De sender en til inkasso uden videre varsel og er ikke indstillet på nogen form for dialog om sagen. Elendig behandling får man desværre.
Kære Fireplace,
Jeg er naturligvis ked af, hvis du føler, at du har fået en dårlig behandling hos os. Jeg har derfor kigget lidt nærmere på din sag.
Her stiller jeg mig en smule uforstående over årsagen til din anmeldelse. Jeg kan se at du har bestilt dit produkt d. 28/01-2010 og opsagt løsningen d. 24/7-2011. Undervejs i forløbet har du bl.a. modtaget 3 fornyelsesmails, hvori der klart og tydeligt står, at vi skal modtage produktopsigelser senest 30 dage inden perioden udløber, og at en manglende betaling ikke vil blive betragtet som værende en opsigelse.
Endvidere kan jeg se, at vi har sendt en faktura til dig pr. brev d. 15/07-2011 og yderligere en række betalingspåmindelser d. 01-08-2011, 08-08-2011 og 25-08-2011 pr. mail. Slutteligt har vi først sendt dig videre til inkasso d. 14-09-2011.
Så jeg beklager, at du ikke finder det retfærdigt, at skulle betale forud, når du indgår en abonnementsaftale. Jeg stiller mig dog samtidig uforstående overfor, at du ikke mener, du er blevet varslet, inden vi har sendt dig videre til vores inkasso selskab.
Du er dog meget velkommen til at kontakte mig på mail mmk@wannafind.dk eller telefon 69106062, hvis du har yderligere spørgsmål.
Maik Kassis
Kundeserviceansvarlig hos Wannafind
De har kun nogle få der kan hjælpe indenfor en bestemt område, disse vender aldrig tilbage og er aldrig ved telefonerne når man ringer.
Jeg fik anbefalet Wannafind af et firma som har benyttet flere af Wannafinds produkter til deres kunder.
Jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med det de tilbyder og ikke mindst deres kundeservice. Den er helt i top.
Har ikke oplevet så god en service de andre steder jeg har benyttet tidligere – igennem de sidst ca. 10 år.
Wannafind kan simpelthen ikke roses nok;)
Jeg kan varmt anbefale dem til andre.
MVH
Jesper
Har i 5 år haft webshop hos Wannafind (4 år med deres hostedshop).
Jeg har intet at klage over og synes derfor de skal have lidt ros :)
Har lige købt endnu en hostedshop, og de har været så behjælpelige og endda svaret på mails og ringet på en helligdag!
Aner ikke, om de er dyrere end andre, for jeg gider end ikke undersøge dette. Tror ikke på man kan få bedre service andre steder, og det er det vigtigste for mig.
Deres hostedshop var som standard god for 4 år siden, men der kommer hele tiden nye ting til, og de lytter i den grad på os brugere, når der skal laves opdateringer. Respekt for at I gør det fremfor at mene, at I ved bedst :)
Kan kun anbefale Wannafind og smutter ingen steder.
Wannafind leverer hosting til flere af mine kunder, som alle er tilfredse. Produktet er helt almindeligt. Man betaler ekstra, men får stabilitet og telefonsupport. En kunde prøvede et webhotel, og da han ikke skulle bruge det alligevel, blev det slettet uden spørgsmål.
Har opsagt mit abonnement adskillige gange men får stadig med et års interval tilsendt en årlig opkrævning for en betalingsgateway som jeg aldrig har brugt. Hver gang farer jeg i blækhuset og får sagen annuleret, men når året er omme starter hele processen forfra. Jeg er dødtræt af Wannafind! Det er tilmed frækt at sende inkassokrav uden forinden at have sendt en eneste rykker. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Wannafind. Advarsel: Det er umuligt at opsige sit abbonnement. De vil fortsat sende dig regninger - også flere år efter at du har opsagt dit abonnement og du har klaget. Det får aldrig ende....!
Kære D. Krogh,
Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores opsigelsesprocedure – og jeg vil naturligvis tage din feedback til efterretning. Vi har dog over flere omgange informeret dig om, hvordan dit abonnement nemt og hurtigt kunne opsiges ved at trykke på opsigelsesknappen i dit kontrolpanel.
Det er selvfølgelig ærgerligt at problemet ikke er blevet fulgt til dørs tidligere, hvorfor vi som du naturligvis allerede ved, har krediteret det fulde skyldige beløb uden ekstra omkostninger eller gebyrer, sendt dig 2 flasker vin og slutteligt fuldendt opsigelsen for dig.
For at referere til den aktuelle problemstilling, så er det standard procedure, at vi ikke opsiger produkter som følge af en henvendelse fra en tredjeparts e-mail adresse – dvs. en e-mail adresse der er forskellig, fra den du har indtastet i dine stamdata. På denne måde kan vi undgå, at kunder kan opsige hinandens løsninger. Jeg kan desuden nævne at vi hver gang, igennem ca. 60 dage, har sendt 1 orienteringsmail vedr. fornyelsen pr. e-mail, 3 betalingspåmindelser pr. e-mail og 2 fysiske breve med faktura, samt endnu en betalingspåmindelse – alt sammen inden du er blevet sendt videre til vores inkasso selskab.
Det er meget svært at undgå at disse situationer opstår, når et produkt ikke er blevet opsagt korrekt, og vi efterfølgende ikke har mulighed for at kontakte kunden, pga. kontaktoplysninger som er forældede (heriblandt e-mailadresse, virksomhedsnavn og adresseoplysninger).
Jeg vil mene, at vi har fået afklaret sagen, men hvis du eller andre har behov for yderligere information, eller stadig føler at denne eller andre sager endnu ikke er blevet afklaret, er I meget velkommen til at kontakte mig direkte på mmk@wannafind.dk eller tlf: 69106062.
Maik Kassis,
Kundeserviceansvarlig hos Wannafind
Første klasses hosting og kundeservice
Jeg har gennem 7 år brugt Wannafind.dk som vært for mit web/mailhotel, og må sige at jeg har været yderst tilfreds gennem de ca. 7 år. 100%
tak
Jeg har gennem 9 år brugt Wannafind.dk som vært for mit web/mailhotel, og må sige at jeg har været yderst tilfreds gennem de ca. 9 år.
Jeg er altid med spørgsmål og/eller små problemer (som på ingen måde har været Wannafind's skyld), mødt venligt og hjælpsomt personale i deres kundeservice.
Kundeservicen er klart i top hos Wannafind.
Jeg ser dog et stort minus - priserne er rimelig høje i sammenligning med deres konkurrenter. Men under alle omstændigheder må man sige at de levere et perfekt og stabilt produkt.
Men på den anden side - hvis man helst ønsker at ofre et par kroner mere, og få noget som med 100% sikkerhed virker perfekt - ja, så er Wannafind.dk faktisk sagen.
Udbydere af webhoteller er der mange af, ligesom priserne er mangfoldige, men skal kvalitet og pris gå hånd i hånd, vil jeg til enhver til fremhæve Wannafind som det rette valg uden tøven.
Har anvendt Wannafind i årevis til utallige private såvel erhvervsmæssige projekter og formål, lige fra enkle webhoteller til virtuel samt dedikeret serverhosting - alle med stabilitet og performance i en klasse for sig. Det samme gør sig gældende for supporten, hvad enten dette har været af mere avanceret eller generel rådgivende karakter.
Gennem nu 7 år har Wannafind b.la. leveret stabile og lynhurtige dedikerede servere til et meget velbesøgt website (15.000+ daglige besøgende), uden på noget tidspunkt at undlade at leverer varen. Faktisk kan nedetid tælles på 2 hænder i denne årelange periode, hvilket er mere end ret mange andre kan hævde at være i stand til!!! FLOT!
Wannafind er ikke de billigst på markedet, og kan af gode grunde heller ikke være det, da kvalitet og pris hænger sammen. Til gengæld er Wannafind blandt de absolut bedste på deres felt - punktum!
/KR
Flemming Sørensen synes vurderingen var nyttig
Flere af mine kunder benytter wannafind webhotel, og med ganske få problemer.
Generelt er servicen stabil og god, og serverne kører "smooth".
Når det er sagt, betales der også for det, og i takt med at hardware priserne er faldet, er priserne how wannafind ikke gået samme vej.
Eksempelvis diskplads koster i dag kun en brøkdel af hvad det kostede for 10 år tilbage.
Nå, men når man ser bort fra prisen, er der kun et virkeligt irritationsmoment for nogle af mine kunder.
I deres mail kontrolpanel kan man se brugernes passwords. Nuvel, det er sikkert dig som administrator der alligevel har lagt det derind - men de kan faktisk selv skifte det, og så vedkommer det ikke længere dig. Ikke at det ville være klogt af dem, men en bruger kunne jo finde på at bruge samme kodeord her, som til deres netbank eller lignende - i god tro at et password er hemmeligt, og bliver ikke synligt nogen steder.
Hvis wannafind eventuelt gav folk lidt mere diskplads for pengene, og ændrede måden at håndtere email passwords på - ja så havde jeg slet ikke noget at udsætte på dem.
stig andersen synes vurderingen var nyttig
Jeg har en lille håndfuld domæner hos Wannafind og to hostet exchange-løsninger. Det har altid fungeret fint. Jeg havde nogle udfordringer med at sætte hostet exchange op på min windows mobile-telefon, da der ikke var nogen online vejledning (på det tidspunkt). Jeg ringede og fik en walk-through. Det var helt super. Hvis jeg skulle nævne én ting, så er deres Support-sider nok lidt sparsomme mht. informationer, men alt andet - det vigtige - er bare i orden
Nu har jeg tidligere brugt Wannafind.dk som host, og det fungerede uden problemer.. har i flere år været med på en webside som er hosted hos Wannafind.dk og det har også bare fungeret uden problemer overhovedet!
Men nu skulle jeg så bruge en Exchange server, beklageligvis skriver Wannafind ingen steder at du ikke kan bruge en "Hosted Exchange Light" til Outlook.. der står kun: "Light-udgaven giver ikke adgang til delte ressourcer, og er begrænset til 100 MB størrelse." der burde de tilføje at det heller ikke giver adgang til at kunne åbne sin postkasse i Outlook! Så nu går jeg fra en forventet månedlig betaling på 20 kr. til en månedligbetaling på 79 kr. + moms! Dvs. den årlige pris der forventet lå på 300 kr. nu stiger til ikke mindre end 1185 kr. altså næsten 4x den oprindelige pris.. er langt fra tilfreds! Men ser ikke ud til at man kan få det billigere andre steder! Så opvejet mod at jeg ved Wannafind.dk plejer at fungere og at jeg ikke mere behøver tage backup af mine mails... samt at jeg kan tjekke min mail på mobil, computer og bærbar så kan det vist ikke blive meget bedre! Og dog.. af en eller anden grund er jeg nødt til at skrive kode hver gang jeg åbner Outlook.. den vil ikke gemme koden.. det gælder Windows XP, Det gælder Windows Vista og har også lige prøvet i Windows 7...
god service, gode produkter, høj oppetid.. intet at klage over.
Af alle de hosting firmaer jeg har været i kontakt med som webdesigner er wannafind det eneste firma jeg ikke har haft problemer af nogen art med.
De tilbyder hosting og relaterede ydelser i bunden af den øvre prisklasse, og de leverer varen.
Jeg kan anbefale dem til enhver, der vil betale prisen.
Kanon service ,tak for det Rune
Coma Denmark & Sydjysk Invest
Mads Krüger synes vurderingen var nyttig
Har gode produkter som de følger op på når der er spørgsmål til dem. Sørger endvidere for at holde dem up to date og videreudvikle dem.
Kan klart anbefales!
1980 synes vurderingen var nyttig
Jeg har en meget positiv oplevelse med wannafind, igennem flere domæner som jeg har haft dem længe - men også når det gælder bestilling af nye m.m.
Svartider samt oppetider er i top...
Jeg kan kun varmt anbefale wannafind!
1980 synes vurderingen var nyttig
Det man får hos wannafind er først og fremmest en super hjælp fra supporten.
De forstår alt hvad man siger, også selvom man ikke kender de rette tekniske termer eller er lidt stresset over det, man ikke kan finde ud af.
Mvh. Anne Sofie
1980 synes vurderingen var nyttig
Wannafind er en progressiv og professionel hostingvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment af produkter og services til absolut fornuftige priser.
Som noget helt særligt vil jeg fremhæve det høje niveau af kundeservice, der er helt unikt. Hostingbranchen har ikke altid været kendt for at yde topservice - men den fordom maner Wannafind effektivt til jorden.
Wannafind er en professionel og serviceorienteret hostingpartner, der altid er parat til at hjælpe.
1980 synes vurderingen var nyttig
Wannafind viser en stor interesse i deres kunder. Når problemet er størst er man sikker på hurtig respons....
1980 synes vurderingen var nyttig
Jeg har anvendt Wannafind igennem de sidste 5 år, og er en meget tilfreds kunde med mange sites kørende. Supporten er i reglen hurtig og dækkende, og man har en god fornemmelse af, at Wannafind gennemgående har godt styr på deres ERP.
Daniel Nielsen og 1980 synes vurderingen var nyttig
Jeg har kendt til dem i 4-5 år, og benyttes deres services i 2-3 år. De er flinke når der skal gives support. Sjældent man møder supportere som er så engageret i det de laver, og så kan first line supporterne give svar på langt det meste!
Vi har efterhånden mange kunder på Wannafinds løsninger - hvor funktionalitet sammen med service/support er fremragende! Vores kunder og ikke mindst os selv, er rigtig glade for vi i sin tid valgte Wannafind som samarbejdspartner! Jeg varmt anbefale alle, der påtænker sig en sådan samarbejdspartener at vælge Wannafind.dk!
Jeg har nu benyttet mig af wannafind i mere end 7 år. Dermed har jeg været med stort set fra starten. Allerede dengang, kunne man som kunde mærke at kundeservice, hurtig og brugbar support, har været nøgleordene som et succes-kriterie. Jeg har anbefalet wannafind til en lang række af vores kunder og hører kun positive ting - så jeg kan kun give wannafind og deres supportere mine bedste anbefalinger.
Jeg har gennem flere år haft flere websteder kørende hos Wannafind, hvor jeg har udbygget med forskellige funktioner og jeg har altid oplevet en venlig og imødekommende service, når jeg har haft brug for at ringe til dem.
Har benyttet dem siden 2005 og har aldrig haft udfordringer som ikke kunne løses.
Andre firmaer heriblandt PBS kunne lære meget af Wannafinds måde at håndtere support på.
Servicen er som regel upåklagelig, der er dog desværre enkle tilfælde hvor servicen halter lidt.
Jeg har gennem flere år haft, og har stadig, flere forenings sites kørende hos Wannafind. Altid uden problemer.
Jeg anvender eks. deres MySql servere til back-end databaser, samt MS-Access som front-end program til styring af foreningernes opgaver. Ingen problemer med det.
Har man problemer med løsning af eet eller andet, er Wannafind's kundeservice altid hjælpsomme.
Generelt er her tale om god kundeservice og god responstid
Dog kunne ønskes bedre kommunikation omkring problemstillinger og løsning af samme
Gennem nogle år efterhånden har vi benyttet Wannafind til at hoste vore kunders hjemmesider samt webshops, og vi kan kun sige at vi er meget tilfredse. Vi har megte stabile hjemmesider, og dermed glade kunder, hvilket er et must for os. Servicen på telefonen kan vi kun rose, idet man får en super personlig, hyggelig og ikke mindst kompetent hjælp - og bruger man hotline pr. mail er der også altid hurtigt svar.
Alt i alt kan vi kun anbefale Wannafind!
:-) Helle - CMS Partner ApS
Rigtig god service og meget hurtig betjening. På trods af mit ringe kendskab/indsigt i de forespørgsler jeg har bedt om hjælp til hos Wannafind, har de alligevel altid kunne hjælpe mig med en løsning eller et brugbart svar!
Jeg har haft den glæde at benytte Wannafind som webhotel siden 2002.
Når jeg skriver glæde, så er det fordi jeg som udvikler er vant til at løbe ind i problemer fra alle ender af mit arbejde, og naturligvis altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er nærmest en del af de betingelser, vi som udviklere arbejder under.
Men som kunde hos Wannafind er det meget sjældent jeg løber ind i problemer, og når det sker, så er der ikke ventetid på den varme linie, og betjeningen er professionel og umiddelbar.
Belært af flov erfaring, er jeg blevet ekstra omhyggelig, før jeg ringer til Wannafind, når jeg er løbet ind i et problem, da det flere gange har vist sig, at den fejl jeg var løbet ind i, lå i min egen software – det har de også kunnet hjælpe med, ved høfligt at bede mig se min kode efter :-)
Det har betydet, at alle mine kunder - på min anbefaling - også har lejet sig ind med hotelplads hos Wannafind, og det har heller aldrig fra kunderne givet andet end dyb tavshed (= fuld tilfredshed), for mine kunder ved slet ikke, at der kan være problemer med at have hjemmesiden liggende på et webhotel, for det har de aldrig oplevet hos Wannafind.
Også det har også gjort min hverdag lettere.
Anders Nilsson
www.toftendata.dk
Jeg kører både Webhotel og Betalingssystem gennem Wannafind.dk og har nu gjort det i snart 5 år.
Deres personale er meget professionelt og vigtigst: meget imødekommende.
(Jeg har stillet nogle dumme spørgsmål i ny og næ – og ALTID fået venligt svar tilbage).
Wannafind er ikke det billigste sted, men alligevel vil jeg kalde dem for prisstærke – for det kan godt være at man ikke får 1 GB webplads smidt efter sig, men til gengæld er man sikret på at de ikke overloader deres serverer med kunder, så ens hjemmeside kører som Kong Voldmers R.. samtidig er man også sikret på at få svar hvis man skriver eller ringer.
Jeg har oplevet at de ikke kan svare på noget man spørger om – men så finder de ud af det, og (vigtigst) vender tilbage.
Wannafind har indenfor de sidste par år, fået udbygget deres kontrolpanel til en klasse for sig selv. Jeg har oplevet andre steder at man skal have 5 forskellige brugernavne og kodeord, for at kontrollerer e-mailadresser, domæner, dns osv. Hos Wannafind behøver du kun 1 logind – utrolig nemt!
Med 15 domæner registret hos Wannafind, kan jeg kun anbefale dem!
1980 og Mads Krüger synes vurderingen var nyttig