We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (928)

perfect

zaterdags besteld maandags daarop in huis TS24.nl is dik aan te bevelen.

snel en goed

goede en snelle levering

Omtale av bekreftet kunde

Afhandeling bestelling conform opgegeven levertijd.

Mijn bestelling is snel en conform afspraak geleverd. Als ik iets nodig heb zou ik weer TS24 bestellen.

perfect behandel

ik ben goed behandelt jullie maken het waar vaandag bestel morgen in huis en de betaling ging snel met de bank. ik heb ervaren met andere site en daar duur het weken voor ik mijn bestelling krijgt . nogmaals bedankt

Omtale av bekreftet kunde

Prima levering en goede spullen gekregen

Dze webshop heeft me prima op tijd de beloofde spullen geleverd. De spullen zijn bovendien van goede kwaliteit.

Omtale av bekreftet kunde

Snelle complete levering van mijn bestelling.

Ik heb een onkruidbrander besteld en deze werd keurig de volgende dag afgeleverd. Meteen geprobeerd en ben nu onkruid vrij. Toppie !

Outstanding!!

De polijstmachine werkt geweldig, mijn boot wordt weer als nieuw, zo glanst de double coat van 10 jaar geleden! Het is even werk, maar dan heb je ook wat! Ook de bijgelakte beschadigingen zie je bijna niet meer.

prima, snel en goed

prima, alles voor elkaar

Snel en betrouwbaar

Dompelpomp besteld. Gedurende het hele bestelproces op de hoogte gehouden en binnen de afgesproken tijd geleverd. Top !

Alles is prima gegaan.

Ga zo door. Ook een volgende keer.

Prima service.

Het was makkelijk bestellen en het pakket werd vlot verzonden. Uitstekend was de communicatie, van elke stap werd ik geinformeerd.

Omtale av bekreftet kunde

na een telefoontje een nieuwe opgestuurd wegens transportschade

we kregen de doos binne nwe hebbe nde doos geopend en zagen dat er transportschade was
we hebbe nhet teefoonnummer opgezocht en naar ze opgebeld ze zouden het artikel ruilen dus ik kreeg een nieuwe maar de oude hoefden ze eerst niet mee te nemen de andere dag stond de pakketdienst er weer en heeft de doos met het artikel van de transportschade teoen op gehaald
dus het is toch allemaal goed gekomen ja en de transpport schade kan ook door de koerier gekomen zijn dat kunnen wiij niet zeggen

Omtale av bekreftet kunde

Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij TS24 van een polijst/poetsmachine Pro1200

Ik kan iedereen aanraden om dit product te kopen bij TS24.
Ook als je vragen hebt kun je ze gewoon bellen en word je vriendelijk te woord gestaan.
Had mijn bestelling binnen twee dagen in huis.
Inmiddels glimt mijn boot weer als een spiegel. Fluitje van een cent met deze machine.
Je hoeft niet meteen de duurste machine te kopen om een perfect resultaat te hebben.

gewoon geweldig.

de eerste keer besteld ,maar duidelijke uitleg en mocht het niet goed zijn ,kan het teruggestuurd worden .

gr astrid

Polijstmachine

Zéér tevreden over het product,en zéér tevreden over de snelle levering !!

Betrouwbare webshop

Goede nette vriendelijke service, levering volgens afspraak en scherp geprijst!

snelle service

Makkelijk te bestellen, mooie actie, snelle service!
De producten doen het goed!

Buitengewoon

Buitengewone levering en goede verzorging van het verstuurde. Dik tevreden kan er niet meer van maken. TS24 kan ik iedereen aanbevelen.

goedgeregeld

De bestelling is keurig optijd geleverd en ik ben goed op de hoogte gehouden via de e-mail.

goed

Bestelling binnengekomen op het tijdstip zoals aangegeven.

Omtale av bekreftet kunde

Snelle levering en nette producten tegen een goede prijs

Snelle levering, rolbok van goede kwaliteit!

Omtale av bekreftet kunde

Zeer snelle levering! Klasse!

Alles naar wens : makkelijk om bestelling te plaatsen, zeer snelle levering, producten naar wens. Wij waren niet thuis op het moment van de eerste levering en kregen een briefje in de bus met een nieuwe datum + uur van 2e levering op. En het bedrijf is dit nagekomen. Alles was zeer snel en vlot afgehandeld, personeel heel vriendelijk.
Wel ietswat jammer dat tijdens het plaatsen van de bestelling er steeds meer verzendingskosten bij kwamen (paypal, gewone verzending, verzending naar België). Maar : al bij al kwam de totaalprijs toch nog merkelijk lager uit dan bij andere verkopers. Zeker voor herhaling vatbaar! ;)

prima de luxe

goedkoop en snelle bezorging. Niets op aan te merken en aan te bevelen bij vrienden.

snelle levering

goede bereikbaarheid van de helpdesk.
in de middag besteld en de volgende dag in huis.

super!

Goede snelle service.

Omtale av bekreftet kunde

Bestellen, volgende dag in huis.

Top service, snel gereageerd op vragen en de bestelling volgende dag in huis.

Alles prima in orde .

Snelle levering en goede kwaliteit .

Snelle en correcte service

Handige manier van bestellen, goede informatie voorziening en snelle bezorgen. Top!

super snel en goed

Ts24.nl is wat mij betreft een goede internetwarenhuis het bestellen en betalen is gemakelijk en je bestelling is snel thuis bezorgd.

Uitstekend

Goede en snelle afhandeling, " vandaag besteld en morgen in huis " in correct.

goed en snel

goede en snelle afhandeling van de bestelling

Dank, alles was perfect

Dank, alles was perfect

In een woord: Gweldig

Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Helaas de leverancier is afhankelijk wat zijn logistieke provider doet. Een telefoontje was genoeg. Een dag later de bestelling ontvangen en ook de creditering van de te veel betaalde verzendkosten.
Dit is ondanks de 'fout' een fanatstiche afhandeling waar velen nog kunnen leren.
Mijn dank is m.i terecht voor TS24.

Duidelijk en snel

Prima goedkoop duidelijk snel bezorgd

Omtale av bekreftet kunde

Goede prijs, kwaliteit en snel

Van het bedrijf had ik nooit gehoord, ik zocht wat ik nergens voor een redelijke prijs kon vinden. totdat ik op TS24.nl kwam, en precies vond wat ik nodig had. Verbaasd dat het zo goedkoop was! en de levertijd was ondanks koningsdag, vrije dagen en hemelvaartsdag zeer snel. Na het open maken, want het is toch best spannend was ik zeer tevreden met wat ik gekocht had en het is van zeer goede kwaliteit. Gewoon aan te raden voor iedereen.
Goed , snel en degelijk.

prima

Al enige tijd zoekende naar een onkruidbrander. Blij dat ik de overzichtelijke site tegenkwam van TS24.nl. Groot aanbod, handig ook voor andere gereedschappen in de toekomst.
Snel van versturen, conform de "belofte". Aanrader is het zeker en zal het bezoek aan de DHZ zaken zeker overslaan als ik nog een stuk gereedschap nodig heb.

Omtale av bekreftet kunde

zeer goede en snelle communicatie n.a.v. een bestelling, ook bij retouren

Ben zeer te vrede over de goede communicatie bij een bestelling. Bij vragen krijg je snel antwoord, ook het terug sturen van een artikel gaat zonder problemen.
Ik wel zeggen dat de service en de klantvriendelijkheid erg goed is.

Snelle levering!

Wij zijn zeer tevreden over ts24, we zullen er zeker nogmaals kopen en het aanbevelen aan iedereen!

Omtale av bekreftet kunde

Ruim aanbod, zeer snelle levering (zelfs in het buitenland)!

Ik heb kortgeleden een Güde GDS 200 dubbele slijpmachine aangeschaft. Via internetbankieren betaald vanuit België. De levering gebeurde zeer snel, zelfs een dag eerder dan ik had verwacht. Mooi pakket, stevig verpakt, alles prima in orde. Ik heb het apparaat nog niet gebruikt, maar ga dat dit weekend doen. Het lijkt mij dat dat ook wel prima in orde zal zijn :-) Als je iets nodig hebt en TS24 heeft het op hun (mooie) website staan, dan zou ik het daar kopen! Makkelijk, betrouwbaar en snel!