We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Thomsons vurderinger

Thomsons Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Thomsons and give your own rating of Thomsons 2
Bra
7.7 av 10

2 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (2)

Featured review of Thomsons

Thomsons

Wauw sikke en behandling

Jeg har købt en kommode og et karlekammerskab hos Thomsons.dk, og fik det leveret. Alt var bare som det skulle være, møblerne var ligesom hun havde beskrevet, ikke nogle skjulte fejl eller noget skummelt her.
Sælger er en meget hjælpsom kvinde, som jeg helt sikkert følte vil gøre sit bedste for at jeg fik lige det jeg vil have. Jeg havde også selv et skrivebord som jeg havde arvet fra min farfar, og det var hun så sød at male for mig så jeg fik samme farve som det jeg havde købt, og det var faktisk billigere for mig end hvis jeg selv skulle have købt maling, pensel osv. Super fin service, som kan anbefaldes til alle.

Thomsons

Thomsons super sød sælger

Jeg har købt snart det halve af mit hjem hos Thomsons.dk, og er fuldstændig 110% tilfreds.
Altid venlig og imødekommende, altid god til at give råd omkring indretning osv.
Super dygtig til at male.
Jeg giver topkarakter også selvom man ikke kan betaler med dankort på hendes hjemmeside, hvilket jeg syntes var lidt øv i starten, men det var kun indtil jeg lærte hende at kende og fandt ud af at hende kan man roligt stole på.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk