We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

TEACUP.dk vurderinger

TEACUP.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of TEACUP.dk and give your own rating of TEACUP.dk 39
Perfekt
9.2 av 10

39 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (39)
  • Lise

Hurtig ekspedition.

Efter kun et par dage modtog jeg varerne pænt og indbydende indpakket i fint silkepapir.

Featured review of TEACUP.dk

TEACUP.dk

Nemt, bekvemt og lækker modtagelse!

Jeg hørte om Teacup.dk fra en veninde der selv havde købt derfra, og tjekkede deres hjemmeside ud. De har jo alt man kan forestille sig inden for teens verdens, og mit første køb blev en Chai te.
Det gik helt smertefrit igennem med betalingen, og 3 dage efter havde jeg den hjemme hos mig selv. Dåsen var pakket godt ind, sådan den ikke fik nogle buler, og oveni købet, lå der et selvskrevet postkort fra Gitte.

Det var en helt særlig oplevelse, og selvfølgelig smagte Chai teen godt!! :-)

Køber helt sikkert min te der fremover!! :-D

Kære Maria,

Det glæder mig, at du har haft en helt særlig oplevelse ved at handle hos TEACUP.dk.

Vi gør os mange tanker og overvejelser om hvordan vi, lige netop kan give vores kunder denne "særlige oplevelse", og vi er derfor meget glade over din tilbage melding.
Hvis du som kunde savner "noget" eller bare har en god ide hvordan vi kan blive endnu bedre, så høre vi det gerne.

Rigtig god weekend til dig og dine kære.

De varmesTE hilsner
Gitte

Hurtig ekspedition

Hurtig og uproblematisk ekspedition.

TEACUP.dk

Sidder lige og drikker dejlig kaffe...

Rigtig god behandling og dejligt kaffekøb. Bestilte nemt, fik hurtigt leveret og varer er helt i top... :)

TEACUP.dk

Gode te`|er og hurtig ekspedition.

UHM dejlig te fra TEACUP.dk

Mange dejlige teer der altid bliver leveret hurtigt.
kan anbefales på det varmesTE

Super.....

Super god service og hurtig levering + flot hjemmeside og ikke mindst, rigtige gode varer.....

Håber I fortsætter?

Super med søde håndskrevne besked til modtager. Bare ærgeligt at kaffen var udsolgt (troede min datter fik det med i sit påskeæg)

• Cate
  • 4 Vurderinger

Altid fanstastisk behandling

Altid meget glad og venlig betjening når man handler med Gitte.
Ikke mindst, når jeg har mødte hende på messer rundt omkring.

• Marie

pålidelig

Meget fin service, nemt og enkelt.

Exellent

Altid god service og lækre varer.

• Kunde
  • 4 Vurderinger

Ekstrem hurtig levering (1 dag) og vareprøve med - Det er 5 stjerner

Ekstrem hurtig levering (bestilte om eftermiddag og havde det med morgen omdelingen dagen efter) og vareprøve med - Det er 5 stjerner

Fabelagtig te

Jeg har flere gange købt både te og chokolade hos TEACUP. Superlækre og spændende te-blandinger med sjove anderledes navne.

som forventet

Jeg synes at de teer jeg har købt er gode og lever op til mine forventninger, kunne dog smage mere af frugt..

• Jane
  • Fredensborg, DK
  • Verifisert kjøper

Topservice og vidunderlig te og chokolade

Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail med svar.

Dagen efter min bestilling modtog jeg med posten en vidunderlig te, Eventyr te og Hyldeblomst/Hindbær samt pralinerne. Vedlagt var et kort med en håndskrevet hilsen fra Gitte. Dejligt med sådan en personlig hilsen og topservice.

Mød også Gitte på diverse messer, hvor man altid kan smage på de dejlige varer. Handler meget gerne hos TEACUP igen.

Venlig hilsen
Jane

Kære Jane,

1000 tak for de fine "roser".
Det er en utrolig dejlig oplevelse når i vender tilbage med jeres oplevelser af handlen hos TEACUP.dk. Specielt når de små ekstra "oplevelser", som vi sætter en ære i at gi - også bliver positivt modtaget.
Rigtig god weekend til dig og dine kære.
De varmesTE hilsner
Gitte

• Helen

En god oplevelse.

Særdeles hurtig og meget personlig behandling.

• Maria

Super professionelt og personligt

Dejlig frisk te med lækker gen-anvendelig emballage. Dejligt med personlig hilsen. Teen smager fantastisk og er hurtigt drukket.

• Hanne

Min favorit tebutik!

Skønne teer, god service og hurtig levering.

Tilfreds kunde

En rigtig god internet handel oplevelse.

TEACUP.dk

Dejlig te, og super hurtig levering

Det er nu anden gang jeg bestiller fra Teacup og anden gang jeg får super lækker te og dejlig hurtig levering.

• Tomas

Hurtigt og fin service

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering , ingen problemer.

Hurtig levering

Hurtig levering. Dejligt med en lille overraskelse og god service. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra;-)

• Helle
  • Verifisert kjøper

Hurtig levering, pæn indpakning, dejlig te.

Beskrivelsen af produktet på hjemmesiden stemmer fint overens med de leverede varer.

TEACUP.dk

Meget fin service og hurtig levering.

Meget fin service og hurtig levering.

FedesTE danske Nydelsesbiks

Nu har jeg igennem en årrække benyttet Teacup som min faste leverandør af både drikkelse samt søde sager såsom Kandis og deres Uovertrufne Trøfler som kan købes med et hav af forskellige smags nuancer - jeg er i den GRAD mere end almindeligt TILFREDS og har endda fået opbygget et ret godt tillidsfuldt forhold til ejeren af Teacup - den slags kan man ikke "købe" for penge !!

En perfekt oplevelse

Jeg købte en julegave på hjemmesiden og var ganske godt tilfreds.

TEACUP.dk

Flot pakke som stod flere dage inden jeg pakkede den helt ud:)

Jeg blev meget overrasket over den fine pakke jeg fik tilsendt, har tidligere bestilt samme vare andre steder på nettet og aldrig har jeg modtaget så fin en pakke med håndskrevet kort, og alle vare pakket pænt ind. Faktisk lige til en god venindegave. Jeg er meget tilfreds med handlen og det er ikke sidste gang jeg har bestilt varer der inde.

Fin service

Nemt at bestille og hurtig levering

TEACUP.dk

Super service og hurtil levering

De superdejlige teer kom dagen efter jeg havde bestilt dem, i en lille papkasse, som kom med postbudet.

Meget hurtig og fin service.

Jeg handler der meget gerne igen.

Super

Alt fint....

Fin service.

De holder, hvad de lover.

Helt perfekt!

Super lækre varer kom med posten allerede dagen efter bestillingen. Både the og chokolade smager fantastisk! Du kan roligt handle hos Teacup.dk - varm anbefaling herfra!

Super tea

Jeg er helt vild med jeres Templeridderens skat. Den er bare super

• Lene
  • 3 Vurderinger

Super

Lynhurtig kommunikation. Kunne hente varen lynhurtigt. En perfekt handel.

• Lise
  • Verifisert kjøper

Fin service, hurtig svar og lynhurtig levering

Det var en fin service. Jeg bestilte varen kl. 15.00 mandag og havde den på mit kontor kl. 11.00 om tirsdagen.
Jeg kunne godt bruge en lidt mere hjælp med portoen. Jeg bestilte til mit arbejde, da man normalt kan slippe lidt billigere med portoen. Hjemmesiden oplyste dog ikke muligheden herfor. Jeg valgte at krydse af i 'Jeg henter selv', da jeg der kunne spare lidt på portoen. Den blev stadig leveret direkte til mit arbejde så jeg sparede penge og slap for ekstra besvær. Det ville være rart hvis den oplysning var på hjemmesiden.

TEACUP.dk

altid en fornøjelse at modtage en pakke fra Teacup.dk

Hvis du er en ivrig te drikker kan man kun med tilfredshed købe sin te gennem Teacup.dk.
Ud over at man har et kæmpe udvalg, passende priser og god service, så er der altid en lille overraskelse med i pakken - det kan være en lille chokolade eller en smagsprøve på en ny te.

Jeg anbefaler teacup.dk til alt og alle... selv kaffedrikkere da man også kan købe spændende kaffe ;p

TEACUP.dk

Absolut et besøg værd... ;-)

Super god hjemmeside, fantastisk service..
Teacup.dk er blevet mit farvorit sted til indkøb af te..
Absolut et besøg værd.. ;-)

Super god service

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Teacup. Jeg har blandt andet købt et sæt prøverør, og de vakte så stor glæde hos modtageren, at de nu også er blevet kunder.

TEACUP.dk

Levede helt op til forventningerne

Det er anden gang jeg har handlet hos teacup.dk og det har begge gange levet helt op til mig forventninger - og mere til.
Jeg synes betjeningen er hurtig, pakken er super fint pakket ind og det giver lige det ekstra at modtaget et håndskrevet postkort, som man ikke forventede.

Gitte Weih Jørgensen synes vurderingen var nyttig

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk