[REPLY]
Jeg er desværre efter flere tlf opkald ved at opgive håbet om at få mine vare leveret, de er betalt og ordren er bekræftet 21-04-2012 og vi skriver nu17-5-2012 hver gang jeg har ringet bliver jeg lovet det er på vej, der går lige 3 dage???
Jeg intet hørt fra TSBgrillshop, Vedr restordre eller anden orsag til manglendene levering, jeg har selv været nød til at rygge efter varen som er betalt, og varen er stadig ikke dukket op, og jeg ved ikke hvornår varen kommer???
21-05-2012 Jeg takker for den hurtige respons fra Stig TSB grillshoppen. god grill sommer til jer alle.
Var kommet ind på siden ved en tilfældighed men fandt det jeg manglede. der var en masse spændene timg så det endte med at jeg købte lidt mere end beregnet. Det var hurtig og nemt at bestille og betale. Der gik 3 dage så var pakken leveret.
Varen var som lovet. Varen kom som lovet. Prisen var som lovet. Perfekt.
Desværre var det forkert størrelse hvilket var min fejl men ingen problem med at bytte!
Billige netpriser, overkommelig forsendelsegebyr og hurtig ekspedition. Er super tilfreds.
Jeg har købt outdoorchef grill og tilbehør,af flere omgange og har altid været tilfreds kunde ved Tbsgrillshop.
Købte en bøf presser og fik som ventet leveret hurtigt og varen var som beskrevet
Da jeg er førstegangs handlede, var det en positiv oplevelse.
Dog undrede det mig, at jeg fik en mail d.27/4 om at varen var sendt, når jeg allerede havde modtaget varen d. 24/4.
Ellers OK
Som overskriften siger - vi handler der igen.
Tbs er den hurtigste og billiste på nettet jeg har fundet
God hjemmeside, hurtig tilbagemelding via mail og hurtig afsendelse, dog kunne man ønske en noget bedre transportør det tog fire dage at få pakken ud.
Bestilte en grill om fredagen og den ankom tirsdag formiddag godt pakket ind.
Kan kun anbefalde TBS grill shop
Nemt at finde varen på web sitet og jeg havde den allerede næste dag. Kunne ikke være bedre.
Alletiders service det de ikke har finder de og sender pakken hurtigt besked når de sender
Godt sted
nemt at bestille og meget hurtig levering, fik det dagen efter
Varerne kom efter 2 dage - det viste sig så, at en af dem var ekspederet forkert. Fik straks besked på mail om at ny var afsendt inkl. label til retur forsendelse af den forkerte. Denne modtog jeg dagen efter igen.
Så alt i alt super service - som sædvanlig fra TBS, kan klart anbefale at handle hos dem.
D. 26. marts bestiller jeg en gril, som vil være på lager i april.
Posten afleverer pakken d. 3 april. Det synes jeg er fint
Super top service, bestilte til afhentning i toftlund afdelingen torsdag middag, og fredag middag var det klar. ;) kan ikke blive bedre. Handler der helt sikkert igen, hvis de har det jeg står og mangler ;)
jeg er glad fordi i gjorde mig opmærksom på, at jeg var kommet til at bestille samme vare to gange.
fin service.
Jeg vil klart anbefale enhver at bruge Tbsgrillshop. Jeg ringede en eftermiddag og bestilte en pizzasten og fik at vide at den kunne være fremme næste dag. Stenen var en fødselsdagsgave så jeg var ret spændt på om det nu ku´passe, og glæden var stor da jeg næste dag kunne åbne døren for et postbud, der leverede den tunge sten lige til døren. Sønnike fik sin gave samme dag. Flot synes jeg bare...
Flot behandling, let at bestille, hurtig ordrebekræftelse, levering omgående. Kan det gøres bedre ? NEJ !!!!
Her kan I roligt handle, fik varen hurtigt. Ringede med et spørgsmål, og fik super service og svar. Handler helt sikkert her igen.
der er ikke noget. Tingen kommer hurtig og der er ikke noget at komme efter.
kanon!!!!!!!!!
Pakken kom en dag senere end annonceret fra postvæsenet.
Der var ingen problemer med TBS Grillshop, pakken kom som aftalt.
alt er gået efter bogen, hurtig og koret levering.
Jeg lagde min ordre om formiddagen og om aftenen fik jeg en SMS om, at min ordre var på vej.
De har et stor udvalg og en fantastisk service.
Dejligt med hurtig levring fra dag til dag.
Jeg bestilte en CADAC gasgrill og en gasregulator. Desværre med forkert regulator, som dog hurtigt blev byttet efter kontakt til TBSgrillshop.
Jeg synes det er svært at se på hjemmesiden hvilken type gasrulatorer som passer til hvilken grill, samt hvilken type gasflaske den passer til. Det ville være dejligt hvis det kunne gøre mere overskueligt.
Ud over dette, er jeg helt tilfreds med handelen!