We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sunwear vurderinger

Sunwear Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Sunwear and give your own rating of Sunwear 4
Bra
8.1 av 10

4 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (4)

Rigtig god service

Øverførte de penge jeg skulle, og han ringede dagen efter (1 bankdag pga. bankoverførsel) og spurgte om jeg ville have etuier med da jeg ikke havde bestilt dem. Det takkede jeg nej til, og dagen efter havde jeg pakken. Det er simpelthen bare rigtig god service, at han ringer og spørger om det. Kan HELT klart anbefales.

Featured review of Sunwear

Sunwear

Fint udvalg, hurtig levering og god kundeservice!

Mangler du solbriller og gider du ikke flås hos en optiker?

Så er Sunwear måske noget for dig. Jeg har købt flere par solbriller derinde og de fejler INTET. Selv efter over et års brug. Det kan godt være de er billige, men kvaliteten er stadig rigtig god. Virksomheden køres af 1 person og jeg synes han gør et fantastisk stykke arbejde.

Sunwear.dk er en relativt ny side og jeg håber den får vind i sejlene! Topkarakter herfra!!

Findes ikke bedre.

Nu har jeg bestilt mine solbriller, hos Sunwear, 2 gange og har begge gange været mere end tilfreds. Fornuftige priser og perfekt levering. Forsæt endelig det gode arbejde

Solbrillwe

Jeg har købt solbriller hos sunwear, og de er både gode og dejlige at have på, så kan godt anbefale jer at købe solbriller hos sunwear

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk