[REPLY]
Ja, overskriften siger ikke så lidt, men en hjemmeside i et lækkert, overskueligt design, konkurrencedygtige priser og prikket over i'et: dag-til-dag levering er simpelthen fantastisk! Jeg bestilte en vare onsdag formiddag og havde den torsdag middag med posten = super service!!! Bedre kan det simpelthen ikke gøres :)
det kan vist kun være et godkendt herfra
Har ikke har andet end de bedste oplevelser med dem ^^
Godt udvalg af de bedre produkter til det frække og hurtig levering på den gode måde.
+ en ren og pæn hjemmeside, hvor man nemt kan navigere rundt.
En varm anbefaling herfra :-)
Alt i alt, ufattelig tilfreds! :)
jeg syns det var nemt at finde rundt på hjemmesiden efter hva jeg ville ha og da jeg hade kommet til at slette en mail fra jer skrev jer og dagen efter fik jeg den mail jeg ønskede at få tilsent så super god servis mange tak:D
D-Proces Laurberg Krogh synes vurderingen var nyttig
God service og hurtig levering :)
hurtig og korrekt levering
Gode varer, rimelige priser, og fantastisk hurtig betjening.
Jeg bestilte et par forskellige ting kl. 14.59, kl. 15.46 fik jeg besked om at pakken var afsendt og næste dag modtog jeg pakken. Ubeskrivelig god service :-)
Kan klart anbefales!
Hjemmesiden var nem, bestilling var nem og varen var hurtigt fremme. Ligesom det skal være. :)
Virker super fantastisk. Den ene er lidt vanskeligt at få til at slukke igen, men virker rigtig godt måde til Kvinder og mænd. Kan stærkt anbefales.
Jeg kan helt sikkert kun være tilfreds, da pakken kom hurtigt frem, som jeg håbede på.
hurtig levering med det rette indhold :)
Meget hurtig ekspedition.Defekte vare blev byttet med det samme. Super kundeservice.
Har ikke prøvet varen, det er en gave til konen.
Efter lidt overvejelse og søgen på nettet havde jeg bestemt mig for st købe lidt nyt legetøj, og denne gang ved Sinful, som var et nyt firma for mig. Jeg bestilte en lørdag eftermiddag og fik straks bekræftelse på mit køb. Allerede mandag modtog jeg en mail om, at varerne var på vej og tirsdag kom de med posten. Diskret pakket.. Og alle varer levede helt sikkert op til det beskrevne og mine forventninger.. Og så var prisen endda okay ;) Det var for mig en super oplevelse, jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at varerne ville komme (som man jo kan være med andre firmaer) og at det så gik så stærkt var da bare en ekstra bonus.
Jeg handler helt sikkert hos Sinful igen ;)
VIbratoren jeg købte var fantastisk og nøjagtigt hvad jeg ønskede. Det var nemt at finde den ud fra beskrivelser og søgemaskine og prisen er mere end rimelig.
Der er intet at sætte en finger på. Alt lever op til forventningerne. Jeg vender helt sikkert tilbage, hvis jeg mangler sexlegetøj en anden gang, og vil anbefale sinful.dk til alle
Har kun handlet der en gang, men absolut ikke sidste gang. Kan ikke give flere stjerner, da jeg ikke har prøvet at handle flere gange hos Sinful.dk. Men der var ikke nogen problemer med handlen....;)
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside ,priserne ligger under de priser man ser på mange andre sider. Jeg har bestilt herfra før og gør det garanteret igen.
Super service.
Produktet lever op til den beskrivelse der står på hjemmesiden.
Bestemt ikke sidste gang at vi handler ind hos Sinful.
jeg er yderst tilfreds med servicen fra deres side... produktet holder også som det lover... så jeg er meget tilfreds...
Nemt og overskueligt OG diskret!
hjemmesiden er ganske nydeligt, god forklaring på stort set alle produkter hvertfald dem jeg kiggede på, så skal du købe noget fra sinful så går dukke galt i byen´, produktet lever også op til forventningen og leverer den ønskede effekt
Sinfuls hjemmeside er på alle måder professionel designet. Se brugsanvendelses videoer af alle deres kvalitetsprodukter.
Fantastisk hjemmeside og hurtigt og nem service. Nem at finde rundt på siden og priserne er mere end rimelige end andre sider jeg har set.
En fed hjemmeside, med masser af muligheder!
pisse fedt med top ti osv..
keep up the good work!
Johannes. :)
Det var en positiv oplevelse at handle hos Sinful.dk
bestilte min vare søndag aften og tirsdag morgen lå den klar til mig så det kan man jo ikke klage over bestiller gerne hos jer igen
Konvolut var ikke ordentlig limet fast. Indholdet var synligt ved leveringen. Det skyldtes konvoluts lim ikke binder rigtigt. Men alt andet OK.
Karina Gørtz Christiansen synes vurderingen var nyttig
Første gang jeg handlede her, men bestemt ikke den sidste, jeg bestilte varen ved middags tid og havde varen i hånden næste dag, det kan vist ikke gøres bedre :-)
Altid hurtig, venlig og god betjening. Og varerne er af prima kvalitet. Og gode tips og tilbud er altid lige om hjørnet.
Levering dag til dag. Nemt og hurtigt
Super let, hurtig levering, diskret og masser af gode tips og god info om produkter, og instruktioner. Savner dog en smule større udvalg.
Karina Gørtz Christiansen synes vurderingen var nyttig
Det var bare en brun kasse, det kunne ligeså godt havde været fra en boghandel, noget andre sider kunne lære af. I produktbeskrivelsen var en fin video med udtalelser om produktet, som gjorde det nemt at afgøre om det var det jeg var ude efter og om det opfyldte mine personlige krav. Super hurtig levering i sikker forvaring.
Karina Gørtz Christiansen synes vurderingen var nyttig
jeg køber gerne en anden gang hos sinfu, de sender varene hurtigt, servicen er proffesionel og hjemmesiden er i orden
Meget fin service
Super god service, hurtig levering i diskret pakke. PERFEKT
Der ik så meget til det at sige andet end fantastiske produkter ;-)