[REPLY]
Har nu tilmeldt at pakkerne kan afleveres i postkassen eller ved garagen med modtagerflex, men det hjælper heller ikke. Fik en SMS at nu var pakken på vej og knap 1 time senere en SMS at nu var pakken afleveret på min adresse. Dejligt tænkte jeg, nu kunne det åbenbart lykkes.....men ak, da jeg kom hjem lå der en seddel i postkassen, at den kunne hentes næste dag. For et par måneder siden fik jeg også en seddel i postkassen og da jeg kom næste dag på posthuset, kunne de desværre ikke finde pakken og jeg måtte tage hjem med uforrettet sag. Blev ringet op et par dage senere, at nu var den fundet og kunne afhentes, spurgte pænt om der ikke var mulighed for udlevering igen, da jeg havde betalt ekstra for at få den på adr. Men nej det kunne man ikke.
Vælger nu netfirmaer hvor det kan sendes via GLS.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Den 8. maj købte jeg nogle ting på nettet og den 10. maj fik jeg besked fra firmaet at min pakke var sendt. Samme dag den 10. maj fik jeg en mail og en sms fra Post Danmark om at min pakke var på vej og ville ankomme på min adresse den 13. maj.
Den 13. maj er der nogen hjemme hele dagen, men der kommer ingen pakke.
Klokken 15:30 får jeg en mail og en sms fra Post Danmark at de forgæves havde forsøgt at aflevere min pakke, den kunne så afhentes på Ølstykke posthus på et senere tidspunkt, det ville jeg få en ny mail/sms om.
Da jeg intet har hørt den 14. maj kører jeg så på Ølstykke posthus på eget initiativ. Her kommer så den helt store overraskelse, min pakke har ALDRIG været på min adresse oplyser den flinke postdame, men ligger i en pakkeboks i den anden ende af byen. Hun kunne endvidere oplyse at der var betalt for omdeling af min pakke og at den SKULLE have været afleveret på min adresse. Så kører jeg til pakkeboksen hvor jeg selvfølgelig skal bruge en kode som Post Danmark jo IKKE har sendt.
Via hjælp knappen på boksen og en flink dame i den anden ende, får jeg til sidst min pakke efter halvanden times besvær. Svindel og humbug og elendig service som man oven i købet betaler for.
Birger Stenstrup og Mette Høft synes vurderingen var nyttig
Post Danmark i en nøddeskal:
Jeg bestilte en router hos min leverandør, da min virksomhed akut ligger uden internet.
Pakken ligger til levering hos Post Danmark fra d. 13, men bliver ikke leveret.
Jeg får d. 15 at vide, (og kun fordi jeg holder øje med pakken via T&T, og kontakter Post Danmark for at høre hvad der sker) at hov... Dag til dag... Ikke hos post DK.
Derudover kunne de ikke finde modtageren.
Pakken er sendt retur med det samme og kan ikke stoppes. Synd for mig.
Havde jeg ikke holdt øje, anede jeg ingen ting, og sad yderligere og ventede.
Det er en haste pakke, så ringede fluks til leverandøren der hurtigt sendte en ny pakke.
Denne gang samme problem.
Pakken ligger til levering hos Post Danmark allerede samme dag.
Dvs. fra d. 15, men bliver dog ikke leveret.
Jeg får d. 17 igen at vide, at hov... Dag til dag... Ikke hos Post Danmark.
Levering, nok heller ikke gennem Post Danmark.
Desværre. Vi kunne ikke lige finde det. Retur og synd for mig.
De finder adr. hver dag med post. Men kan åbenbart ikke finde adr. hvis de har en pakke i hånden.
Det er fuldstændig urimeligt at min leverandør må sende pakken flere gange og betale Post Danmark for en opgave de ikke udfører.
Det er fuldstændig urimeligt, at min virksomhed STADIG efter en hel uge, ligger uden internet, fordi Post Danmark af en eller anden årsag ikke kan finde adr.
Jeg har økonomiske tab grundet dette, da
Mandskab må sidde standby for en pakke der ikke ankommer.
Mandskab må fysisk af sted, for at levere, hvad der ellers kunne leveres over internettet.
Det gælder også i weekenden, da vi har åben hele ugen.
Dvs. en uges mandskab, brugt på ingen ting, grundet Post Danmark's "Desværre".
Og jeg har stadig ingen pakke.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Det sker så tit at postbudet ikke gider gå ind og aflevere pakken og i stedet skriver der ingen var hjemme. Det sjove ved det er at ofte når jeg får afvide der ingen hjemme er, har jeg været hjemme hele dagen, som en del af mit arbejde. Ud over det er det til grin med deres 160 kr speditør afgift, når man som virksomhed selv burde kunne gøre det (skat har selv udtalt at kan man gøre det må man godt). Når de så alligevel opkræver det på forkerte forsendelser, er de flere måneder om at få løst sagen og det er kun fordi man bliver ved med at ringe til dem! Har ikke fået mine penge i nu for de forkerte fortoldninger, men regner stærk med de snart kommer.
Det eneste possitive, er at det ene postbud af dem vi har, altid kommer ind med pakkerne. Resten er rent til grin og deres næsten monopol burde der gøres op med da de ikke selv har styr over hvad de laver.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
jeg handler tit på nettet, de fleste gange små pakker / breve som er sendt som maxi/stor breve - Men det er LÆNGE siden jeg har oplevet at de banker på døren og aflevere posten, de smider bare et seddel ned i stue etage om at jeg ikke var hjemme - hvilket jeg var og ventede lige præcist på det pakke / brev - og så kan jeg trille ned i posthuset dagen efter og hente det.
synbes porto omkostninger stiger og stiger hvert år men service bliver bare ringere og ringere - ØV !!
Mathias og Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Har i morges modtaget en besked om at min pakke ville blive leveret den 21/5.
For en time siden modtager jeg så en mail, hvor der står at de forgæves har forsøgt at aflevere min pakke i dag. Dette sker på trods af at jeg har været hjemme på det angivne tidspunkt, endvidere betyder dette at jeg først kan hente min pakke i morgen. Derudover får jeg angivet et nummer på en pakkeboks, men ingen angivelse af hvor denne ligger!
Alt i alt, DÅRLIG og FEJLAGTIG information, hvilket ikke er første gang!
Dette er et klart tegn på en virksomhed der har for meget markedsmagt og udnytter deres position!!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg skulle hente min pakke på sønderbro posthus i går, efter jeg har fået 2 sms beskeder med at jeg kunne afhente den.
Da jeg så kommer derned, kan de ikke finde den! Say whaaat.. jeg fik den sidste sms en lille time inden jeg var der. Hvordan kan de nå at smide min pakke væk på under 1 time??
De ville så prøve at lede efter den og ringe tilbage efter et par dage...
GREAT! :-(
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Har aldrig haft nogen problemer med Post Danmark. Jeg synes dog de er alt for dyre!
Jeg har aldrig nogensinde haft nogle problemer med Post Danmark. Jeg modtager mine pakker som jeg skal, får sms'er om at de er på vej osv. - og hvis jeg selv skal afhente dem på posthuset er det fordi butikken hvor jeg har købt tingene har valgt dette. Vil til hver en tid vælge Post Danmark, som vi heller aldrig har havde problemer med på mit praktiksted!
Jeg fik en SMS fra 1270 i går morges, hvor der stod at min pakke ville komme "i dag". Super tænker jeg, så kan jeg sørge for at vi er nogen hjemme til at modtage den, og det er der. Som dagen går, undrer det mig at den ikke er kommet endnu, og da kl. er 20.00 så opgiver jeg. Her til morgen søger jeg så på Track & Trace nummeret, og ser her der står "Forsendelsen er forsinket, vi beklager". Da dette ikke er første gang at jeg er ude for det, begynder det virkelig at være et irritationsmoment. Vi får SMS, vi forbereder os og så får vi en lang næse. Jeg tænker naturligvis om 3400 Hillerød ikke helt er oppe i gear, til at kunne varetage opgaven at bringe ens pakker ud. Jeg er da tilbøjelig til at få mistanken om at vi bare blive syltet en gang i mellem, så kan man samle to dages pakker og spare en tur lidt i budgettet. Det får jo næring af de artikler der pt. er medierne omkring Post Danmark og deres pakkepost mht. at de bare skriver pakkesedlerne på forhånd. Det er i hvert fald utroværdigt. Jeg vil i hvert fald fra i dag vælge GLS som min pakkeleverandør, hvor det er muligt.
Tina Dyrberg Westergaard og Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg bestiller en pakke. Jeg får at vide / kan se via track'n'trace at pakken er sat til omdeling enten alm. eller eftermiddag/aften.
Jeg sørger for at planlægge min tid så at jeg kan være hjemme når pakken kommer. Alligevel ender det med at jeg sidder og venter forgæves, da pakken aldrig dukker op. men så får jeg pludselig en mail fra Post Danmark om at pakken var forsøgt afleveret.
Det undre mig, da vi har været hjemme, og da jeg kigger i postkassen er der heller ingen seddel.
Dette scenarie er sket 3 gange i træk, og det kan næppe være en tilfældighed. Jeg ved ikke om postbudet overhovedet har været ude med pakken. Jeg mistænker det for at være pga. noget provisionslønning hos postbudet, og på denne måde mister han ikke noget af sin løn.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Hvad er meningen med at tilmelde sig en bestemt døgnpost, når post danmark efterlader din post i den boks der nu passer dem bedst. Har flere gange måtte køre ekstra langt efter min post men det har da så i det mindste været den nærmeste på den jeg er tilmeldt. Denne gang må jeg så desværre ud i den anden ende af byen.
Jeg er færdig med at bruge post danmarks døgnpost
Lone
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Er træt af at finde en seddel i postkassen når man har været hjemme på det tidspunkt pakken er forsøgt leveret. Nu kan jeg pænt vente en dag ekstra, grundet postmanden der ikke gider gå på trapper... Så har fået jeg en ufrivillig pause i mit projekt, til jeg kan hente min pakke i morgen, ØV!
Dog skal det nævnes at postmanden for 2 dage siden godt gad at bevæge sig op på 2.sal med pakken, så ros til ham.
Købte mig en ny computer over internettet var på posthuset 12 timer senere
Bestilte en antenne til bilen, og den ankom som det skulle. Jeg var desværre ikke hjemme, men jeg kunne hente pakken på posthuset dagen efter. Alt var OK. Man får oveni købet mail fra postdanmark med information vedrørende hvor langt pakken er nået, hvornår den kan hentes etc. Det er fin service. Men.... i denne mail står der:
Husk, at medbringe et print af denne e-mail og legitimation, når du henter pakken.
Det skal man så ikke, så det er dumt at der står dette, når mailen ikke skal medbringes. Der skulle måske stå: Husk, at medbringe et print af denne e-mail og legitimation, når du henter pakken, hvis du ikke har en blanket post til afhentning, eller lignende. mvh, Erik.
Fik mail og sms til morgen om at Posten ville komme med en pakke i dag.
Og det gjorde De skam :-) fin service. Mon det har sparket lidt til dem at De var i fjernsynet ?.
Kun 4 stjerner fordi deres biler er møg beskidte ud og indvendig, det giver et dårlig indtryk af medarbejder og firma syntes jeg.
Mvh.
Katja
I sidste uge ventede jeg 1 pakke fra Tyskland, sendt med PostDanmark, de valgte så bare at smide en seddel i postkassen, og påstå vi ikke var hjemme, hvad vi var.
Så i dag skulle jeg modtage en pakke igen, desværre også sendt med dem. Samme oplevelse. Føler mig sgu til grin, betaler for en service, man ikke modtager. Håber de snart opper sig
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Post Danmark er firmaet som er kendt ved at de ikke forsøger at levere pakken, men derimod smider en ting i postkassen og løber med pakken selv. Det er det de kalder service.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Ved købet af min vare på nettet, bad jeg udtrykkeligt om at få varen stillet foran garagen. Det kunne PostDk ikke finde ud af. I stedet lagde PostDK en folder, hvor jeg kunne tilmelde mig, således at jeg fremover kunne få mine varer stillet foran garagen.....men jeg ønskede kun denne ene gang!!!!!!!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Får ofte pakker fra udlandet - og det er bare hver eneste gang, at LostDanmark skal ekspedere pakken det sidste stykke, at det går galt. Senest min bestilling på en iPhone5, som skulle komme via 3 i Sverige.
3 fortæller at der først tilknyttes et T&T nummer, når Posten har pakken i deres varetægt. Dette nummer sendes til mig mandag kl. 09.36. 1½ døgn efter er der ingen opdatering. OK, den er nok undervejs, men går der 1 el. 2 dage yderligere inden de gider levere? Ringer: Kø. Det' OK - der er sikkert mange der ikke har fået deres pakker til tiden. Går på chatten. Her sidder en robot og copy/paster de samme oplysninger, som fremgår af T&T siden. På spørgsmål ud over det sædvanlige, er svaret igen et maskin genereret svar: "Det har jeg ingen oplysninger om"...
Det er sq ikke i orden! Og hjælp kan man ikke kalde det: blot tidsspilde...
Jeg sender ikke brev mere: så hellere scanne ind og maile. Det er både hurtigere, bedre og billigere. På min arbejdsplads forsøger vi også i stort omfang at undgå PD til alt andet end hvad der absolut (!) er nødvendigt at bruge dem til.
De behøver ikke mere konkurrence - nej, det behøver nogen der fortæller dem, at selvom man har monopol, kan man godt levere både god service og rettidig omhu.
Please: tag jer sammen, PostDanmark!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Har totalrenoveret en lejlighed i København og i den forbindelse har jeg bestilt utallige varer leveret med PostDanmark. Ikke en eneste gang har de leveret pakken til adressen, men blot efterladt en pakkeseddel i postkassen - til trods for at der ALTID har været folk hjemme i form af håndværkere eller mig selv. Siden Kontant tog hånd om sagen har der dog en enkelt gang været en pakkepost forbi som rent faktisk ringede på.
PD trænger tydeligvis til konkurrence, for det her er uacceptabelt.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Post DK kan da snart snart ikke blive ringere.
gang på gang får man af posten et notat om man kan afhente sin pakke den (eller et par dage) efter. også selvom man står og venter på postbuddet. og flere gange enda tager imod breve og så disse sedler med pakke til afh.
det det kan bli så ringe.
hvis det var muligt og så Minus stjerne havde i sku fået det. for det ik nemt og sku vente på i nosser jer sammen når man desideret er afhængig af pakkerne kommer til tiden. (hvilket nærmest aldrig sker)
og deres kundeservice, føj for den lede.
_________________________________________________
14/5-13
forsøgt leveret min bare -.-
seddel lagt i postkassen ja, men pakke forsøgt leveret. NEJ! -.-
________________________________
15/5-13
og igen idag.
det fandme ik nemt og drive firma når Post DK så er ubrugelige som de nu er -.-
________________________
17-5/13 (Svar til Post DK)
du må da selv kunne se at det holder sku ikke.
jeg driver firma, åbner kl. 10:00 så undskyldningen med ingen tilstede holder ikke.
jeg har sku andet og lave end og køre på Posthus i åbningstiden fordi Postbuddet er doven.
og det eneste i kan tilbyde er "modtagerflex, for private" ja flot. jeg bor der sjovt nok ikke -.-
normalt bruger jeg GLS, og med den største fornøjelse endda. men nu det desværre ikke alle der tilbyder forsendelse med GLS og så man jo desværre nødsaget til og få pakken gennem jer...
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Min oplevelse med Postdanmark er ofte den samme, det er enormt trættende. Har oplevet gentagne gange at pakker forsvinder på mystisk vis hos dem, at magasiner kommer åbnet (som om postbuddet har læst det, kender folk internt i Postvæsenet og ved det faktisk er sådan det ofte hænder) eller at man ikke kan få lov til at klage over dem fordi deres regler er så umulige at hitte rede i.
Derudover er de blevet voldsomt dyre, at jeg slet ikke har lyst til at bruge dem mere, jeg kan ikke se hvilken service jeg får fra dem, når det f.eks. kan tage en uge at sende noget fra Virum til København Ø
Jeg ville ønske der var et bedre alternativ, som ikke lige var UPS, Bring osv. Tænk hvis posthuset blev effektiviseret!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg har bestilt noget fra helsingør til døgnposten og det skulle være afsendt for ca. 7-8 dage siden, men ingen pinkode eller andet er sendt til mig.
Jeg har også prøvet at være hjemme hvor de smider en seddel ind om at der ligger en pakke til afhentning.masser af gange..
Har også prøvet at de har afleveret pakken hos en random dude som har skrevet under og taget min pakke!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg var hjemme hele dagen, men alligevel fik jeg en fin lille seddel om den kunne hentes på posthuset. Jeg har selv været postbud så jeg ved hvor meget tidspres der er. Det kan ikke være postbudenes skyld, men nærmere centralen, der stresser arbejderne så meget at de ikke kan nå deres tidsgrænse hvis ikke de "springer" nogen ejendomme over.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg havde bestilt 2 grafikkort, 1 harddisk og et kabinet hos Getmore. De 3 første ting kom hurtigt frem, men kabinettet blev ved en fejl send til pakkecentral 705 som er i Taulov lidt øst for Kolding og ikke 704 som er i København. Derfor tog det en uge længere at få kabinettet. Sådanne småfejl er en frustration.
Prøvede mobilporto på min mobiltelefon. Betalte med kreditkort og derefter gik der lang tid hvor der ingenting skete. Så stod der på mobilen en meddelelse om at min kode ikke kunne leveres nu men at jeg skulle kigge i min historik senere. Flere timer senere står der stadig intet i min historik.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Efter flere gange af ha ventet forgæves på pakker og breve der ikke kom frem til lovet tid. og efter flere gange af ha oplevet sjusk i post dk pakke omdeling, føler jeg mig simpelthen nød til at lukke mine fustrationer ud et eller andet sted og det bliver så her! jeg har aldrig i mit liv oplevet dårligere service, og Post Dk bør da bare lukkes ned med det samme, det er da ikke til at forstå et et offenligt firma, der ik en gang skal betale Moms, ik kan konkurere med andre omdelings firmaer!
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Of all the many times I had been buying online I always get them. I have colleagues who experienced not receiving their packages but thankfully (and hopefully) that will not happen to me. Just one time though that my package had been damaged though just small. Better handling next time please.
Ingen postmand ringer på (ringeklokken virker), men et par dage efter den påståede leveringsdato, modtager man en pakkeseddel om, at de har forsøgt at levere en pakke. Det er nu anden gang i træk, at jeg oplever dette.
Før dette ventede jeg en pakke fra USA, hvor jeg først fik min pakkeseddel over 14 dage efter den ”forsøgte” leveringsdato, hvorfor pakken var returneret til USA. Jeres medarbejder på det lokale posthus ville eller kunne ikke på nogen måde hjælpe mig og henviste mig til at kontakte kundeservice. Utrolig skuffende, men dette er nu sket samt denne anmeldelse.
Man betaler som kunde eller sælger for en service, som Post Danmark oftest ikke leverer. Jeg er nu begyndt at få leveret alle de pakker jeg kan til min arbejdsplads, hvor der pudsigt nok stort set aldrig er problemer, men på min hjemmeadresse er det helt umuligt.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Meget ufleksibel løsning, med en defacto forsinkelse på leverancen på 24 timer. Ubehjælpsom kundeservice med en meget rigid opfattelse af reglerne på området.
Det er godt at vi har GLS, bare ærgerligt at der stadig findes netbutikker der benytter PostDanmark - men det er vel bare et spørgsmål om tid.
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Jeg bestilte en pakke til levering i døgnposten og det går fint ved den side jeg bestiller hos. De sender pakken med det samme og alt er fint. Jeg venter og venter på at få en besked, om at der er en pakke til mig. Jeg ringer så efter nogle dage til det firma jeg købte pakken hos, som sagde at den burde være på vej. Jeg venter så lidt mere og ringer igen, hvor jeg får oplyst et track and trace på pakken.
Jeg kan så se at den ligger på et posthus og har lagt der over en uge og ventet på mig.
De havde bare lige glemt at fortælle mig det... Det er så anden gang, ud af to det sker...
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Normalt har jeg en stor tolerance, og efter rigtig mange forsøg med Post Danmark, har jeg valgt at anvende en anden leverandør af pakker, når det var muligt.
Dog havde jeg købt en varer på en netbutik, hvor Post Danmark var den eneste leveringsform. Derfor fik Post Danmark glæden af at forsøge at rette op på min holdning til deres service.
MEN DET GIK GODT OG GRUNDIGT I VASKEN! - Post Danmark
Pakken havde ingen problemer med afsendelse fra netbutikken, og til den by jeg bor i. Men da pakken kommer i hænderne på det postbud, som skulle levere pakken fra posthuset til min adresse går det hele galt! Pakken vejer godt nok ca. 16 kg, men det burde ikke være en undskyldning for ikke at levere pakken til min hoveddør, men i valgte blot at lægge en seddel om jeg ikke var hjemme på adressen, trods jeg var hjemme hele dagen!
På Jeres hjemmeside kan i sagtens tage 170,- for levering af denne pakke, men så skal servicen SATME også være derefter, og hvis jeres postbude ikke kan løfte pakken, så bude de sørge modtager efter hjælp - hvis de dog får fingeren ud og ringer eller banker på døren! - i den anledning kan de jo også konstatere om modtageren er hjemme eller ej!
Nu tager jeg på posthuset imorgen, hvor jeg må starte min bil, betale for en p-afgift og kører hjem igen, så hvor kan jeg få dette refunderet ? - Jeg har jo betalt 170,- for at i skulle levere pakken til min dør, så jeg blev fri for dette besvær ?
Glenn Rasmussen og Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Har flere gange oplevet at en pakke med omdeling ikke bliver leveret til døren selv om jeg har været hjemme 8-16 hvor alm pakker normalt leveres finder en seddel i min postkasse skal AFH hos Føtex Bankagervej 8700 Horsens en postbutik ( ikke et ondt ord om Føtex her ) for det første er det en postbutik der ligger længere væk end den i Løvbjerg i Horsens og for det andet en pakke der vejede 11,50 kg så hvis jeg ikke havde nogle til at køre for mig = umuligt at hente på gå ben. Har oplevede det 2-3 gang at man er hjemme pakken leveres ikke til døren en dag ringet hun på dør Tlf jeg har en pakke kommer du ned eller hvad bare totalt provokerede sagt af hende medarbejderen fra PostDanmark og jeres service er dyre i hvertfald i forhold til GLS som jeg syndes er ok. Så kontant på DR 1 kan kun opfordre alle der oplever ringe service fra post Danmark til at vælge en anden leverandør GLS DHL Dansk fragtmænd eller hvad der nu er muligt så fatter post Danmark det måske
Birger Stenstrup synes vurderingen var nyttig
Som altid - Elendigt arbejde post DK!
Jeg ved godt det er mig der har lavet en dum fejl, men hvad er chancen for at min pakke ikke er blevet stjålet af en ansat i PostDanmark?
Jeg havde ved en fejl smidt min pakke i PostDanmarks pakkebur og da den ikke skulle registreres fik jeg ingen kvitering. Da jeg et par uger efter ikke havde fået min penge tilbage fra det firma jeg havde fået pakke fra, fandt jeg ud af det skulle have været sendt med GLS. DUMT!!!!
Jeg kontakter PostDanmark og de fortæller mig at GLS henter pakker hos dem engang imellem, da jeg ikke er den eneste der laver den fejl. Da der så er gået et par uger mere kontakter jeg GLS og de har ikke fået regstret min pakke fra PostDanmark. Hun giver mig også ret i at den kan være stjålet hos dem da GLS pakkerne ikke bliver registret nogle steder.
Jeg skriver så frem og tilbage med PostDanmark og jeg får til sidst afvide at jeg ikke kan få nogen afstatning da jeg ingen kvitering har.
Men det får man jo ikke når man smider det i deres postbure.
Hvad fanden skal man så gøre????
Svar til PostDanmarks besvarelsens:
Ja jeg er da frustreret over jeres service, især når jeres medarbejder fortæller mig at det er muligt at det er en af jeres ansatte der kan have stjålet den da den ikke bliver registeret nogen steder ( som jeg også skriver i anmeldelsen ) Jeg har snakket med GLS og når de henter deres pakker hos jer bliver registeret.
Der er snart gået et år nu så pakke ligger sandsyndeligvis ikke hos jer længere.
Jeg har skrevet til jer og GLS og det firma jeg har købt varen hos og der er ingen hjælp nogen steder da ingen vil tage ansvar for pakken.
Og hvordan kan det blive en sag mellem mig og firmaet når det er jer der har haft min pakke sidst? Det er sgu for lavt skrevet. Typisk jer og smide ansvaret væk, det er nok derfor i kun har 2 stjerner herinde.