[REPLY]
Bestillingsdelen af hjemmesiden er upåklagelig.
Jeg bestilte en stropløs BH søndag aften med postomdeling uden levering, så jeg selv skulle hente den på posthuset. I dag er det onsdag, og jeg har allerede varen. Kvaliteten er rigtig lækker, størrelsen er perfekt, indpakningen er robust, og leveringen er hurtig - altså er jeg fuldt tilfreds og vil med glæde handle hos Lace.dk en anden god gang!
bestilte pakken til afhenting i nærmeste gls-pakkeshop og der gik ikke mere end 3 dage fra jeg havde bestilt til jeg kunne hente det - skønt
De har et stort udvalg i store størrelser, som du ikke finder noget andet sted. Hurtig levering, kan varmt anbefales!!
Britt Mortensen synes vurderingen var nyttig
Bestilte en bikini og en bh, de ankom lynhurtigt. Den grundige vejledning på siden sikrede at jeg havde bestilt de rette størrelser.
Ikke alene fandt jeg noget lækkert lingerie, jeg slap også for uvidende ekspedienter, der altid ødelægger shoppe oplevelsen.
Har bestilt fra hjemmesiden to gange.
Første gang kom bh'en super hurtigt.
Anden gang ønskede jeg at få en vare, der var udsolgti min str, så jeg skrev til kundeservicen om den kom igen og fik svar samme dag, at de kunne prøve at bestille en hjem til mig.
Efterfølgende fik jeg en mail, hvori der stod, at de havde bestilt den hjem i min str og der ville gå op til 14 dage.
Kun ros herfra!
Varen kommer altid hurtig og den passer altid. Er bare ked af at forretningen lukkede her i KBH..
Jeg har virkelig god erfaring med lace.dk. Mine ordrer er blevet afsendt allerede dagen efter bestilling, så leveringen sker så hurtigt som Post Danmark kan gøre det. Hvis man returnerer noget, kommer pengene lige så hurtigt retur, og ved ombytning sker dette også lige så hurtigt. Desuden er de virkelig søde til at give hurtige og grundige svar på ens spørgsmål. De har et dejligt stort udvalg af bh'er, bikinier mm. i ALLE størrelser, også i de atypiske størrelser, som ellers kan være svært at finde i andre butikker.
Siden er nem at finde rundt på, og man kan hurtigt få et overblik over, hvilket udvalg, der er i ens str. Desuden har de mange gode tilbud, og leveringen har været indenfor et par dage :)
Har kun benyttet dem én gang, men alt forløb som det skulle og varerne kom til tiden. Intet negativt at bemærke.
Har købt i butikken nogle gange og var meget tilfreds.
Varer i god kvalitet - kan anbefales!
God og overskuelig hjemmeside, hvor det er let at finde rundt. Dejligt at få Track and trace nummer tilsendt i en mail, så man altid ved hvor pakken er. Leveringstiden er helt som angivet. Vender helt sikkert tilbage.
Meget fin og hurtig betjening. Svarer hurtigt og kompetent på mail henvendelser. Ukompliceret at få reurneret eller byttet varer.