We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jimahegn vurderinger

Jimahegn Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Jimahegn and give your own rating of Jimahegn 18
Bra
8.5 av 10

18 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (18)

Featured review of Jimahegn

Jimahegn

Super , kvik og effektiv behandling

Jeg havde bestilt 4 fag bambus stakit. Efter få dage ankom de med fragtbilen, onsdag op til påsken. Desværre var en af dem knækket i rammen. Jeg kontaktede Jimahegn, der bad mig sende et billede af det. Det fik jeg gjort påskelørdag og 1. hverdag efter påsken ankom et nyt fag. Det må siges at være kvikt. Jeg vil klart anbefale Jimahegn og vil selv gøre brug af dem igen.

fin service

varen blev leveret hurtigt

Flot levering

Har købt et flot pilehegn hos Jimahegn. Hegn og levering super!

Fuld tillid

Vi har gentagne gange handlet online hos Jima Hegn, og altid blevet mødt af et højt serviceniveau, rigtig god information og varer af høj kvalitet. Vi kommer gerne tilbage igen ...

Jimahegn

I orden og leveret som aftalt

Vi bestilte hegn til levering, og alt gik som aftalt. Hegnet var i orden, det kom på det tidspunkt, der fremgik af hjemmesiden og ordrebekræftelsen, og i det hele taget var der ingen problemer.

hurtig levering, god pris

hurtig levering, god pris, god information også efter købet

god betjening

flot raftehegn kom og se

Jimahegn

Rigtig flot og overskuelig hjemmeside

Jeg er noget imporneret over Jimahegn.dk, det er virkeligt en god og overskueligt måde at se tingene på.

Jeg skulle ikke rigtig have noget men endte med at købe et gyngestativ til min datter for den nette sum af 899,00 og det er da billigt for sådan et gyngestativ, har ikke kunne finde det billigere nogen andre steder, min datter blev ihvertfald glad

Gitte - Rømø

Leveringsproblemer

Jeg har bestilt et hegn den 9 okt. 2011, får oplyst der er ca. 8 ugers levering, de hæver pengene den 29 nov fra min konto!!!!! rykker dem i dec. da jeg stadig ikke har modtaget mit skur...De forklare mig at skuret står i Tyskland og ikke er kommet med til DK.... skriver og ringer gentagene gange for enten at få pengene tilbage, få et leveringstidspunkt uden held!!!!!!!!!!!!!!!!! I min verden er det ufattelig ringe service og arrogance ud over alle grænser..... absolut ikke et firma der lever op til deres e-mærke!!!!!!
Jan Ikast

Hurtig levering trods travlhed

Købte et gyngestativ, som pinedød skulle leveres inden jul - og jeg var naturligvis ikke i god tid, men Jima hegn sørgede for, at vi fik det inden tidsfristen.
Havde kontakt til Jima, da jeg ville sikre mig, at det rent faktisk kom, og de kunne bekræfte, at det gjorde det. Havde problemer med at komme igennem på telefonen, da de havde travlt, men fik hurtig besked via mail.

Jimahegn

Super sted og super service

Jeg har handlet mit hegn her, og fik både god service og super priser. Jima kan varmt anbefales af mig.
Leveret lige til døren !

meget tilfreds & god service

Jeg har igennem de sidste 3 år handlet hos jima hegn flere gange og har altid fået en god service og leveret varen efter deres leveringsplan
der var en levering som blev flyttet en dag ,men blev underrettet herom, så derfor synes jeg at de skal have 5 stjerner alligevel. Jeg har handlet med dem ialt 7 gange nu til forskellige projekter. Jeg er nogle gange forbløffet over at de kan håndtere så store ordre/pakker nu hvor jeg tror de har mange kunder ud over mig, kommer ihvertfald igen til det næste projekt. mvh Laurids K.

Jimahegn

Super god service og hurtig levering

Vi har købt legehus, samt trend hegn hos Jima Hegn, alt gik som forventet, efter det var første gang vi har købt og betalt over nettet. Vi fik en rigtig god pris, og legehuset er vores søn super glad for og hegnet er så urolig flot og smukt at se på.
Vi vil sige mange tak for god kundeservice og god behandling, spicelt til Mickey og Kenni.
Vi handler gerne igen, da vi skal bruge en sandkasse samt et bord/bænkesæt.
Kan KLART ANBEFALES..

Jimahegn

Hurtig reaktion og god service

Efter at have modtaget min første levering, hvor der desværre var defekt fra underleverandør, har Jimahegn håndteret dette meget professionelt og har på kun to dage, efter at have modtaget billeder af defekten, været i stand til at levere nye varer på min adresse.

Jeg takker for den hurtige reaktion.

Leveringsproblemer

Min levering blev skubbet 2 uger, samme dag som leveringen senest skulle have fundet sted.
Jeg annullerede min bestilling, men fik alligevel et hegn leveret i min indkørsel, som Jimahegn nu allerede én gang har udskudt afhentningen af.
Jimahegn tager ikke telefonen - jeg kan kun komme i kontakt med dem over online chat.

• Kim
  • Tønder, DK
  • 1 Vurdering

Super priser og billig levering af legehus

Vi har købt et legehus med terrasse til vores børn hos jimahegn.dk - vi kunne ikke finde det billigere samt fragten kun var 299, det er sku billigt da der kom en meget flink vognmand i en stor bil som viste sig at den havde en kran med så legehuset blev lige smidt ind over hækken og vi var allerede i gang med at samle det. Børnene fik også en oplevelse ud af det. Handler helt klart der igen.

God service.

Efter at have modtaget mine vare (havelåge, stolpe og et lækkert læhegn) kan jeg kun rose Jimahegn for en god service og en fin dialog pr. email.
Deres hjemmeside er nem at overskue, men man kan også nemt blive fristet :)

Mvh. Jesper, Randers.

super

Vi har været meget tilfreds med at handle med JIMAHEGH. Hegnet kom som aftalt, er i en god kvalitet og ser super ud.
Vi fik lavet en ekstra bestilling som også forløb godt.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk