We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hi-Fi Klubben Norge Logo
Kunder sier: »Raskt og billig!« »Super Benq w700 projektor« »Rask levering og en god handleopplevelse« 656
Bra
8.5 av 10

656 kundevurderinger
Vurder bedrift

Helt greit

Butikken i Stavanger svarer veldig sent, så jeg måtte ta kontakt med Hi-Fi klubben sentralt. Når jeg først fikk svar virket de lite interessert i å selge.

Featured review of Hi-Fi Klubben Norge

Raskt og billig!

Prisen og leveringstiden var helt topp, kun tre dager å vente selv om det var posten som skulle levere varen. Hadde jeg bestilt mitt produkt i den lokale butikken (stor kjede), måtte jeg vente en til to uker. jeg sparte også 3500,- kr i forhold til butikkpris. Og dette var kun en tv på Hi-Fi Klubben til 3990,-. Det er gøy å være tilbake her. Jeg var medlem i lang tid fra de tiden de sente ut aviser til medlemmene. Jeg har fortsatt Denon i bilen og hjemme, vant forresten noen premier med Denon.

Super Benq w700 projektor

Denne projektoren gir serdeles klare og lyse bilder. Litt problem med overføring av lyd fra HDMI via prosjektoren frå bærbar pc. Etter litt prøving gjekk det greidt. Serdels god rettleiing på cd-en.

Hi-Fi Klubben Norge

Rask levering og en god handleopplevelse

God informasjon om produktene
Rask levering
Enkelt å bestille

Alltid fornøyd

alltid bra på hifiklubben :)
er medlem også.

• Verifisert kjøper

du for alt du trenger i hifi

veldig fornyd med de eg har handlet hos dere

Hi-Fi Klubben Norge

Rask levering, god service og herlig produkt!

Fikk varene som bestilt i god tid og i perfekt stand. Kundeservice var flinke til å fremskaffe informasjon om noen spørsmål som jeg hadde.
Har handlet der før og gjør det med glede igjen!

• Svein
  • 2 Vurderinger
  • Verifisert kjøper

Alt er slik det skal være

Jeg er fornøyd. God dialog enten man handler eller ikke.

Hi-Fi Klubben Norge

Det hele gikk raskt og skadefritt, veldig fornøyd med helheten av kjøpet.

Oversiktlig nettside for det første. Bestillingen ble raskt mottatt og sendt. Veldig fornøyd med servicen jeg fikk over telefon. Da jeg mottok tv'en var alt som skulle være der i pakken og den var fri for skader. Veldig fornøyd.

• RH
  • Verifisert kjøper

Rask respons, god informasjon, hurtig levering

Meget god informasjon om produktet på hifi-klubbens hjemmeside, rask respons på bestilling, god informasjon om leveranse, rask levering. Har tidligere erfaring med hifi-klubben, som også er veldig positiv.

Raskt og greit

Rinte og snakka med nettbutikken, der e fekk god hjelp.
Når e hadde bestemt meg for produkt og hatt fleire samtalar med nettbutikken. Så var det og bestille, det gikk fint. Og varene raskt heim til meg.

SONOSitivt

Bestillte en PLAY 5 og en BRIDGE, og ved en glipp ble bare
PLAY 5 sendt ut. HiFi klubben var rask til å svare på mail ved min etterlysning av BRIDGE på kveldstid, dagen etterpå fikk jeg melding om at BRIDGE var sendt ut.
Døgnet etterpå mottok jeg overnatt postpakke med BRIDGE.

Idag spiller jeg lykkelig på SONOS stream musikkanlegg :-)

• Verifisert kjøper

Bra, men leveringstiden kunne vært kortere

Generelt positiv og brukervennlig tjeneste

• Arne

Veldig bra!

Positive erfaringer med en proff leverandør

Fantastisk

Topp service. Genial nettside.

mye lyd for pengene

Finner alltid noe

• Daniel
  • 2 Vurderinger

akseptabel

Etter første gong eg handlet i hifi klubbens nettbutikk, så fikk eg noen høyttalere der festene var feilprodusert, tok kontakt med kundeservice. Men fikk beskjed å ta kontakt med nærmeste butikk! Forklarte at det var langt unna, men fikk ikke noe mer hjelp! Så satte meg i bilen og kjørte 3 timer en vei til Ålesund! De i Ålesund ordnet dette for meg, men er får gale at nettbutikkens kundeservicen ikke kunne hjelpe meg.

Bestilte også noen kabler på tilbudstorget, de har eg aldri fått! Så kommer til å bare bestille i postoppkrav med hifi klubben.

Kommer til å handle mer der, men usikker på om eg kommer til å bruke nettbutikken med tanke på litt får dårlig kundeservice!

Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding.

Det er en utrolig trist opplevelse du har hatt med både kundeservice og nettbutikken vår. Dette skal vi få ryddet opp i med en gang. En fra oss vil kontakte deg i dag og vi vil gjøre det vi kan for å unngå slike tilfeller fremtiden. Igjen takk for din tilbakemelding og beklager igjen frå vår side.

Mvh
Marius Hermansen
Nordic E-Commerce Manager

Hi-Fi Klubben Norge

Rask levering, god service.

Spurte hvilket produkt de kunne anbefale til meg, og hadde det 2 dager etter at det ble bestillt.

Topp

Suverene produkter, og fantastisk logistikk.
Fortsetter nok med dere.

Knut

• Sms

God veiledning.

Jeg var usikker på hva jeg skulle ha, men ut fra min musikksmak så ble jeg anbefalt et anlegg som var under mitt budsjett og som passet meg veldi bra. Veldig fornøyd. Det som var synd var at de ikke hadde alt på laget selv om det var populære komponenter.

Livskvalitet

Kjapt og enkelte, men dette tok mer enn 30 sekunder ;)

• Verifisert kjøper

Fin opplevelse på tross av feilleveranse

Kjøpte en demotv av typen Panasonic 50vt30. Fikk riktig tv, men tilbehør tilhørende gt30. Tok kontakt med Hi-Fi klubben og de skulle ettersende 3D briller (venter ennå å høre om det andre utstyret). Meget greit å få info om produktet, rask på å rette opp i feil og meget hyggelige priser på demoprodukt.

Kan ikke gi 5 stjerner på grunn av feilleveranse og litt for at de bruker tollpost som kun leverer mellom 12-16.

• SMH

Ekspeditt

Meget ryddig kundebehandling

• Tommy

Litt misfornøyd

Bestilte bluray-spiller som var ødelagt ved adkomst, forventa nesten og få en ny uten defekt, men fikk beskjed om at en servicemann skulle se på den

Dundrende bra!

Denne subwooferen her stiller av helt egen klasse. For de som er glad i mye trøkk er den helt særdeles utmerket. Den er også utmerket til film, i de scenen som eksplosjoner og jordskjelv, føles det ut som du skulle vært der selv! Anbefales til alle!

• EBR

AAA+

Morro å handle med folk som har topp kunnskap på produktene sine, samt yter beste service på alle områder!

Enkel og grei handel

Kurant å finne ønsket produkt. Enkelt å handle, rask levering.

Hi-Fi Klubben Norge

Det viktigste var at de ringte tilbake

Jeg fikk en hyggelig mann på tråden, da jeg trengte hjelp. Han tinge tilbake dagen etter, som han sa han skulle gjøre, og det er svært positivt

godt fornøyd

leveranse tilsvarende forventningene, både hva tid og kvalitet angår, prisleie vet jeg ingenting om

Ikke fornøyd med produktet

Fanny Wang 3001 hodetelefoner hadde jeg store forventninger til. Brum/skurrende lyd forteller at det må være feil på disse. Hat avtalt bytte i butikk til uken.

• Verifisert kjøper

god service, fornøyd med priser

Pakken kom frem hel, og uten skader på pakken og innhold, god service når du er og spørr om noe i butikk, og disse kan virkelig sakene sine !

Supert

Raskt enkelt og supert

Rask levering

Fant lett produktet jeg lette etter , nettsiden er bra oppbygd

Et glimrene sted å handle Hi FI

Bra service og meget bra prodrukter :-)

Hi-Fi Klubben Norge

Veldig bra start, men det holder ikke til mål

Bestillingsprosessen og leveringstid var veldig bra. Det som skuffet meg veldig er at når du bestiller en 55" smart tv og betaler for å få levert denne på døren, allikevel må hente denne på posten. Det at tven kunne levers på døren var faktisk et hovedkritere for å kjøpe hos hifiklubben.

Hi-Fi Klubben Norge

Service betyr blandt annet å prøve å finne løsninger.

Jeg har inntrykket av at dere har gitt meg en fiktiv dato for når dere skulle få varene på lager, for deretter å komme med datoen som det har stått på nettbutikken at vare ble tiljengelig.

Fornøyd !!

Kjapp levering

• Tore
  • Verifisert kjøper

Bra levering og godt produkt.

Det var kort leveringstid på nettbesdtiloingen og et meget godt produkt som ble levert.

• Verifisert kjøper

God informasjon og rask levering!

Etter at jeg hadde lagt inn ordren på nettbutikken gikk det slag i slag: Bekreftelse på at ordren var mottatt, beskjed om at varen var sendt og etterhvert levering. Alt gikk veldig raskt og greit!

Hi-Fi Klubben Norge

Har ikke fått produktet ennå, og er misfornøyd med slapp kundeservice.

Uvanlig slapp og utydelig kundeservice fra hifiklubben, som jeg alltid tidligere har fått uklandrelig service fra. Har vært kunde siden 1991.

Hei,
Beklager sen tilbakemelding her. Men noen fra vår kundeservice kontakter deg i løpet av dagen for å gi deg den hjelpen du måtte trenge.

Tusen takk for din tilbakemelding som hjelper oss å bli bedre.

Ha en riktig god helg !

Mvh
Marius Hermansen
Nordic E-Commerce Manager

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk