[REPLY]
Kjøpte en vare (pris rundt 1000,-) som sluttet å fungere som forventet etter en ukes tid. Tok den med til butikken og snakket med en butikkmedarbeider som fremprovoserte feilen og mente at dette sannsynligvis var en garantisak og sendte den til reparasjon. Kom tilbake og skulle hente varen en uke senere, hadde da fått en regning på reparasjon som tilsvarte omtrent det samme som prisen på en ny vare. Etter mye frem og tilbake og unødvendig diskusjon med to butikkmedarbeidere på den butikken, drar jeg oppgitt hjem og sendte en skriftlig klage. Etter en stund ringer butikksjefen og forteller at de ansatte selvfølgelig tok feil og at jeg ikke skulle betale for reparasjonen likevel...
Men god service er ikke alt for en så stor kjede som dere. Dere bør bli bedre på kundebehandling. Når dere ser en kunde komme inn i deres butikk, stikk da ikke på bakrommet for å spise, ta heller i mot kunden som kommer inn, maten kan vente selv om dere ikke har så mange pauser om dagen. Yt mer kundeservice, da vil dere også få flere stjerner i vurdering.
Min erfaring med expert er at de kun selger Avlegs produkter til høy pris
+ Mange butikker
- - - - - DYRT
- - - Produkter
Her skal jeg aldri handle igjen. Jeg kjøpte en stavmikser som ble ødelagt etter meget lite bruk, motoren var defekt eller noe liknende. Da jeg kom inn for å reklamere fikk jeg høre av (den relativt nyansatte) butikksjefen at jeg aldri skulle kjøpt et så dårlig produkt (Braun), at det kun var til å stavmikse tomater og bløte ting med (noe som ikke var riktig i følge bruksanvisningene) og at han kunne sende det inn til reperasjon, men jeg kom til å få en regning på det. Jeg trenger vel ikke si mer.. Bare det å snakke så negativt om varer i sin egen butikk, det er jo å...så lite riktig.
Da jeg sendte inn klage til Expert så fikk jeg se hans versjon av historien. Han skrev at jeg hadde ropt høyt til han i butikken og at andre kunder hadde bedt meg være stille. Noe som IKKE er sant. Han rett og slett løy om en del andre ting også ang detaljer i reklamasjonen. Denne kjeden kan kanskje påstå at dette er et tilfelle av at "man har ulik oppfatning av saken", noe jeg ikke kjøper. Og uansett er det ingen grunn til å la en oppegående, hyggelig kunde gå ut av butikken og føle seg så utrolig dårlig behandlet og lite respektert. Dette er noe av den verste servicen jeg noen sinne har fått, og INGEN har beklaget en eneste gang det at jeg i det hele tatt haded en så dårlig opplevelse i deres butikk.
Ang akkurat dene butikken har jeg hørt sliter med å ha faste ansatte etc. En tanke - det kan ha noe med butikksjefen/ledelsen som velger butikksjefene å gjøre!
Det er mer å si om denne opplevelsen, men det holder den informasjonen jeg har gitt... Aldr, aldri, aldri mer Expert. De gir IKKE service med et smil.
Kjempegod service, gode parkeringsmuligheter, konkurransedyktige priser.
Dette er ikke den beste butikken jeg har handlet på, men det er den nærmeste. Jeg anbefaler deal.no eller elkjøp.noen expert!
Litt høye priser, men når vi skal reparere ting tar det veldig kort tid!:)