We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DanGuitar.dk vurderinger

DanGuitar.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of DanGuitar.dk and give your own rating of DanGuitar.dk 114
Perfekt
9.7 av 10

114 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (114)

Første klasses service!

Fik en rigtig god behandling, af Robert, da jeg havde problemer med hjemmesiden og betaling med kort. Næste formiddag havde jeg pakken. Det er hurtig levering og god kundeservice. Her skal jeg helt sikkert handle igen

Featured review of DanGuitar.dk

DanGuitar.dk får 5 stjerner for udstrakt service

Efterhånden er det blevet noget af et detektivarbejde at finde en ny pickup til lidt ældre grammofoner; men når nu man elsker sine gamle vinylplader skal der jo findes en løsning. Sidste gang fandt jeg frem til den tyske Nadelparadies.com som sælger pickupper til omkring 135 forskellige mærker; men da jeg forleden fik ramponeret pickup'en tænkte jeg det måtte da være muligt at finde en dansk forhandler af en standard pickup, og fandt heldigvis frem til DanGuitar.dk som havde en pickup der så rigtig ud.
For at være på den sikre side sendte jeg en mail med et par foto vedhæftet, og fik et positivt svar indenfor få timer, og så var det jo bare at få bestilt varen. Og de er godt nok hurtige, skulle jeg hilse og sige :)
Jeg bestilte den 12. dec., modtog mail at varen var afsendt den 13.dec. og i dag den 14.dec. kan jeg sidde og nyde mine vinylplader igen. At forsendelsen så oven i købet kun kostede alm. brevporto på 8 kroner er en flot gestus. At få så fin en behandling på så lille en ordre er dejligt at opleve, så I skal have 5 stjerner for udstrakt service.

Pålidelig

Da jeg samler på guitarer, og andre strengeinstrumenter søger jeg ofte efter leverandører af tilbehør. Hvad angår strenge er jeg fuldt tilfreds med hvad jeg har købt indtil videre. Kvaliteten er fin og 2 dages levering til brevporto er super.
Dag 0 =ordrebekræftelse.
Dag 1= mail om afsendelse.
Dag 2= varen ankommer.
Denne procedure har Danguitar overholdt hver eneste gang. De sidste strenge jeg købte var mandolinstrenge som endda var ca. 60% billigere end min lokale musikforretnings, og så har jeg endda medregnet portoen.

Mega godt!

Rigtig god service. Bestilte min guitar onsdag klokken 12, og modtog den med posten idag torsdag. Det må siges at være rigtig god service! Prisen var også rigtig god, og guitaren er endnu bedre end forventet. Det eneste minus der er, er at Post Danmark valgte at levere pakken til min nabo istedet for.. Heldigvis kom min nabo over og afleverede den, men det har jo ikke noget at gøre med DanGuitar, så 5 stjerner herfra! Handler helt sikkert hos jer igen i fremtiden!

• Ulla

Defekt guitarpedeal

Torsdag den 9/2-2012 bestilte jeg en guitarpedal, som jeg modtog med posten dagen efter. Da jeg prøvede pedalen var der en defekt ved betjeningsskærmen. Da det var fredag eftermiddag kunne jeg først kontakte danguitar.dk om mandagen den 13/2-2012.
Jeg talte her med en meget flink person, som ville sende en ny pedal samt returportoseddel til returnering af den defekte.
Tirsdag den 14/2-2012 modtog jeg så den nye pakke med en pedal, der var 100% i orden, og en indlagt portoseddel, så jeg kunne returnere den defekte pedeal uden omkostninger.
Super professionelt og super service hele vejen igennenem

• Nulle

God og hurtig service

God og hurtig service - der gik to dage, fra jeg bestilte en guitar til jeg modtog den.
Da jeg åbnede pakken viste det sig at guitaren var blevet beskadiget under transporten. Jeg ringede for at gøre opmærksom på dette og jeg fik at vide at de straks ville sende en ny afsted, sammen med et returmærke til den beskadiget guitar.
Ingen dikkedarer - det er da god service.

Super hurtig ekspedition

Jeg har lige modtaget min Chateau C08-LP2 El-Guitar og nogle andre småting med posten, hurtig levering uden problemer, bestilte mine varer igår 26-01-12 og står med min nye guitar idag 27-01-12, super billigt og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale Danguitar.dk

superhurtigt og effektivt

Rigtig god og hurtig behandling. Det eneste der trækker ned, er at den violin, jeg købte, ikke var sat korrekt op (broen var skæv).. man hva', man skal jo også lære instrumentet at kende :-)

DanGuitar.dk

Utrolig hurtig og god service

Jeg bestilte min vare Kl. 15.00 og den var sendt Kl. 17.00 hvor efter jeg modtog den Kl. 10.30 næste dag. Det vil sige langt under 24 timer

Og som lovet er kvaliteten super

Køber helt sikkert her fremover !!!!!!

Super levering

Fik min ukulele leveret super hurtigt - og service var helt i top.

Jeg er godt igang med at lære at spille på sådan en :)

Torben Andersen synes vurderingen var nyttig

DanGuitar.dk

God service og hurtig levering

Har handlet flere gange hos Dan Guitar.dk og har altid fået mine varer hurtigt og helt uden problemer.
Der findes et bredt udvalg i mange prisklasser.
Kan kun give mine bedste anbefalinger og vil klart handle her igen.

• T. Krogh

• Kristian
  • Aarhus, DK
  • 5 Vurderinger
  • Verifisert kjøper

Returnering af vare uden problemer

Havde valgt at købe et guitar-startsæt til et af børnene. Imidlertid viste det sig, at forstærkeren havde problemer, da den både brummede og opførte sig som radio. Vi valgte derfor at gå i tænkeboks for at overveje om der skal investeres i et bedre sæt. Returnerede sættet på dag 14 (15), og har nu fået pengene retur uden problemer.

• TKJ
  • Tørring, DK
  • Verifisert kjøper

God webshop og hurtig levering!

Købte nogle småting til en gave, og jeg har lige modtaget varen med posten uden det mindste problem.
Fin webshop, fair pris, og leveringen kunne ikke være hurtigere (Posten har jo deres hastighedsbegrænsninger.)

Jeg vil klart bruge DanGuitar.dk igen, hvis jeg skal købe flere gaver af denne slags, og deres webshop kan varmt anbefales! :)

Det bedste!

Jeg har købt hos Danguitar flere gange, og det er bare en fantastisk side.
De instrumenter jeg har købt, er altid kommet frem til mig meget hurtigt! Og de er altid forsvarligt pakke ind, og uden skader ved ankomsten.
Jeg synes også at de har en rigtig god forsendelses pris.
Bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Danguitar.

DanGuitar.dk

Bestemt ikke mit sidste besøg på Danguitar.dk!

Jeg har tidligere benyttet hjemmesiden til diverse køb af bl.a. guitarer og plektre, hvilket altid har fungeret fejlfrit.

Varen er kommet umiddelbart kort efter bestillingen, dog ville jeg ønske, at hjemmesiden benyttede sig af GLS-pakkeservice, da jeg har vildt god erfaring med dem. PostDanmark svigter for tit...

Julie.

• Eric
  • Verifisert kjøper

Trommesæt og service over forventning

Har købt et billigt øve"trommesæt" og kvaliteten må siges at være god i forhold til den lave pris og det er et "lidt for sjov" sæt.
Jeg har dog haft nogle problemer med pedalerne hvor der gik "overgang" i kontakten og alle slag pludselig blev i kategorien heavyspeedtrashdeathmetal.
Danguitar reagerede promte og ydede en super service!

Med denne lille købsoplevelse føler jeg mig tryg ved at anbefale og fortage flere køb hos Danguitar.

• OO
  • Aalborg, DK
  • 13 Vurderinger

Mere Thornton og Danguitar

Tja, jeg var jo egentlig svært tilfreds med mine FR250 aktiv højtalere. Men jeg manglede lige det sidste til at give ondt i ørene. Pakkede derfor det hele sammen igen. Havde gemt emballagen. Kørte en tur til Grenå og købte det bedste PA han havde på lager.

- og jeg skal love, at det kan spille.. Uden at udnævne mig selv til PA-guru, så vil jeg mene det kan klare små spillesteder og fint bruges til dansegulv på et diskotek. Jeg var i forvejen tilfreds, men nu er jeg kisteglad.

Købte den pakke som hedder "Diskotek Højtaler-Pakke 1" til 4699 kr. Valgte at opgradere mixeren til en 6 spors med rumklag oa. Synes det er meget små penge for noget der bare hamrer igennem.

Jeg kom til at mangle lidt kabler, da der ikke er forforstærkning på phonoindgangen hvor jeg bla. skal sætte min iPhone og mine el-trommer til. Vi blev enige om at jeg skulle købe nogle kabler som passede i XLR-indgangene, som har forforstærkning. Men blot en detalje. Det lykkes at få en gammel hi-fi forstærker til at virke midlertidigt som forforstærker. Igen vidste sælger nøjagtigt hvad jeg skulle have.

Der blev selvfølgelig byttet med et smil og med god vejledning.

• peter
  • Verifisert kjøper

En hurtig og troværdig forretning!!

Hurtig levering: En cello bestilt i weekend'en var her tirsdag middag.

Fantastisk service: Desværre viste det sig at celloen var knækket, så en opringning til DanGuitar medførte at der på ca. EN HALV TIME var en ny på vej, som ankom dagen efter - monteret og checket så alt var i orden.

Derudover havde jeg lavet en mindre fejl i min bestilling, som jeg straks sendte en mail for at få rettet og det blev rettet uden problemer.

Der medfulgte pakkelabel til den defekte, som så bare skulle afleveres på posthuset.

Billig levering: Jeg gav 98 kr for at få den leveret med fragtmand.

Danguitar virker som en forretning, der virkelig har styr på tingene, og vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger. Vi har handlet der (og har haft brug for service) flere gange og handlerne er altid forløbet til vores fulde tilfredshed.

DanGuitar.dk

Købte en forstærker til en Guitarforstærker - NUX-M15DFX og fik hurtig levering. Jeg bestilte onsdag aften og fik den leveret fredag morgen (Post Danmark uden omdeling). Jeg hentede pakken hos Post Danmark og den var godt pakket ind (og Post Danmark havde ikke spillet basket med den).

Sådan skal det gøres

Super service før - under - efter købet.

Jeg skulle købe en guitar og et trommesæt man kan øve på med hovedtelefoner. Efter lidt søgning havnede jeg hos Danguitar. Jeg sendte et spørgsmål vedrørende nødvendigt udstyr til at forbinde instrumenterne så man kan øve sammen, stadig med hovedtelefoner.
Indenfor en time havde jeg et perfekt svar på spørgsmålet inkl. forslag og links til de komponenter der var nødvendige.

Selve købet var helt almindeligt i en ordentlig webshop. Ingen problemer. Super fragtprispolitik. Jeg betalte 98,- for at få 3 kolli på ialt 32 kg leveret med Post Danmark (på 4. sal ;-).

Første hverdag efter købet modtog jeg en mail om at varerne var afsendt samt track & trace til pakkerne.

Anden hverdag efter købet modtog jeg pakkerne.

Sådan skal det gøres andet er der ikke at sige.

• Michael
  • Vejle, DK

Fantastisk service...

Har købt flere produkter gennem det sidste år...denne gang en guitarpakke med diverse...
- God support til at finde de rigtige produkter...
- Hurtig levering
- Godt produkt
- Fair pris

Handler HELT sikkert der igen:-)

• A.D
  • A.D
  • Odense, DK
  • 16 Vurderinger

Som altid.....perfekt.

Altid hurtig levering + fornuftige priser.
Perfekt !

Keld Andersen

De bedste anbefalinger til Danguitar for god og hurtig service. Ikke sidste gang jeg handler der.

Fantastisk Service

Jeg bestilte 2 guitarer fra DanGuitar, og pakken kom efter 2 hverdage.
Den ene guitar var skæv i halsen og gav ikke den rigtige lyd, så jeg kontaktede DanGuitar, og fik den sendt tilbage til justering.
3 dage efter havde jeg så min guitar igen, og den lyder perfekt nu.

God hurtige service, og dejligt lave priser. En klar femmer herfra

Fremragende service

Fremragende service: jeg fik byttet en guitar skulderrem med en dyrere en og fik allerede varen i postkassen endda før jeg fik indbetalt prisforskellen.

• Ivan
  • Galten, DK

Yderst proffesionelt

Danguitar.dk har gjordt en yderst god figur i forhold til min handel.

Da jeg modtog min guitar var jeg mildest talt ikke tilfreds.
Jeg kunne ikke få stemmeskruerne til at fungere og sprang derfor en streng i mit forsøg på at stemme guitaren.
Jeg ringede derfor til danguitar.dk og var mildest talt utilfreds med situationen, men efter en lille snak med en af medarbejderne blev vi enige om at jeg ville sende guitaren tilbage til dem så de kunne tage et kig på den.

Jeg har idag modtaget guitaren og problemet er løst uden at jeg selv har skulle betale én krone.
De penge jeg troede jeg havde tabt på en ubrugelig guitar har nu vist sig at have givet fuld valuta og lidt til.

Mange tak til danguitar.dk for at have vendt en dårlig oplevelse til en meget positiv en istedet for. danguitar.dk har vist sig som et proffesionelt firma med en sublim kundeservice og tak for det.

Ivan Neergaard.

DanGuitar.dk

Købte et karaoke anlæg og mikrofoner. Den ene mikrofon var kaput, sendte den tilbage, næste dag fik de den med posten, repararede den og sendte den retur til mig, så det tog kun 2 dage fra jeg sendte den til jeg havde den tilbage igen, det er sgu flot.

DanGuitar.dk

Ord kan ikke beskrive....

DanGuitar har vist at være suveræn indenfor kvalitet, pris, kundeservice samt at pligtopfylde hvér eneste ordre FULDT ud - Sådan!

Jeg har i dag modtaget en Shelter LesPaul elguitar, som jeg bestilte lørdag d. 11/06-11. Weekend samt helligdage forude, men stopper det DanGuitar i at svare tilbage på en mail jeg skriver til dem søndag? Næh nej - Sådan!
Guitaren lever op til det jeg kunne håbe på, intet mindre.

Det er efterhånden 1½-2 år siden jeg først handlede med DanGuitar, og siden da har de været min evige trofaste leverandør til diverse dimser samt musikinstrumenter.

Jeg værdsætter virkelig deres passion for hele virksomheden og nyder hver én mail man skriver med dem - Dét er knaj'me go' service!

• lars
  • brædstrup, DK

akustisk guitar pickup

tænkte bare at det kunne være sjovt at prøve min western guitar i min forstærker med lidt effekter.....bestilte cherup wcp-60 for at prøve,den landede så næste hverdag og fungerede efter hensigten....pris taget i betragtning også helt ok lyd...TAK DAN GUITAR!!!!!! i skuffer sgu aldrig
fortsæt endelig det fantastiske arbejde i gør...respekt til jer gutter!!

• oliver
  • 3070, DK

perfekt

jeg har købt to guitar fra danguitar. kan kun sige rigtig gode at spille på super hurtig levering, og til en overkomlig pris. kan sige at hvis i skal købe guitar så bestil dem der

Helt i orden!

Købte lidt blandet tilbehør til en guitar via deres overskuelige hjemmeside.
Gode priser, fine varer og hurtig levering!

• Line
  • Line
  • Århus, DK
  • 22 Vurderinger
  • Verifisert kjøper

Fantastisk service! go levering!

Danguitar er måske nok den virksomhed, der har overrasket mig allermest positivt!

Det startede med at jeg havde en bunke dumme spørgsmål omkring tilkøb af mikrofon til et elektrisk klaver med 15 år på bagen - jeg skrev til nogle forskellige virksomheder - Danguitar var de eneste der svarede! og der var måske 5 mails frem og tilbage - ren kundeservice og ingen salg gemt under det.

Jeg endte med at købe dette produkt i en fysisk butik.

Senere købte jeg dog nogle violinstrenge hos Danguitar - får hurtig bekræftelse - kommer så i tanke om at jeg har glemt harpiks - skriver en mail, handlen er hurtig annulleret - jeg bestiller igen og varerne er der dagen efter (eller 2 dage efter, ka jeg ikke huske) - alt i alt en perfekt oplevelse med det der ekstra uventede servicekrydderi, som alt for få virksomheder dyrker i DEN grad

hvis jeg kunne havde de fået 6 stjerner herfra!

Mvh en meget glad forbruger der for fremtiden tør stille krav til netbutikker, da hun nu har oplevet hvad der kan lade sig gøre i praksis

Sant Guitars CL-50 Sort Akustisk Spansk-Guitar

i går om natten bestil 2 spansk guitar til meeeget billig pris synes jeg !!!
en venstrehånd og en højrehånd . begge 2 er afsendt nu ... flot gået !!!

1000 tak for service og godt pris ....jeg er meget spændt

Pris, kvalitet og service

Jeg ville anskaffe mig en instrument-taske, og fandt via nettet frem til DanGuitar. Deres "site" var nemt tilgængelig og prisen aldeles acceptabel. Efter bestilling var der fin e-mail korrespondence omkring varen (modtaget bestilling, afsendelsestidspunkt, forventet modtagelse osv). Hurtig ekspedition og alt i alt et fint produkt og en meget tilfreds kunde. Hilsen MK

Perfektion.

Har lige modtaget min guitar pakke med en Wolf WM-GUN2 Sortbrun Maskinpistol El-Guitar og en Nux Mighty 30X Digital Guitarforstærker 30W og det ekstra tilbehør jeg havde bestilt. Alt er i perfekt stand og fik det hele med. Fik det dog en dag senere da posthuset lige kludrede med min ordre men fik det hele samlet. Kan kun anbefale denne hjemmeside man får præcis det man ønsker til en billig sum penge. Handler her nok når det er tid til at anskaffe mig en bas.

Trine Kia L synes vurderingen var nyttig

Super Service

Bestilte en Bassor el-bas til en julegave og den blev hurtigt leveret. Det viste sig dog at bassen havde en produktionsfejl, men Danguitar afsendte en ny samme dag som vi ringede til dem, dvs. inden at have fået den anden retur, det er god service!!

Service i topform

Jeg bestilte til jul en billig violin (600 kr) til en julegave, den kom i en fin kasse med bue og voks. Buen var desværre defekt, og hårene raslede af, inden for en halv time var buen ubrugelig eftersom alle hår var røget ud af toppen.

Jeg skrev derefter til dem (på en højhellig søndag) og fik svar blot to timer efter. Der var ingen diskussion, de beklagede, og en ny bue blev pakket samme dag og ankom meget kort efter (tirsdag tror jeg). Siden har der ikke været problemer, og på trods af at buen er af samme mærke og model beholder den alle sine hår :-)

Man kan som firma aldrig gardere sig mod defekter i de enkelte varer, men hvis en kunde er uheldig kan, og bør man, som sælger godtgøre tabet hurtigst muligt. Og det har Danguitar i dén grad bevist at de sætter en ære i, selv på en dag hvor de fleste vælger at slappe af i sofaen derhjemme.

Så fem stjerner er ingen overdrivelse.

super service

Hejsa

endnu engang er super hurtig og god service fra Danguitar.
vi returnerede en del af leverancen uden problemer pengene retur lyn hurtigt.

altid en god kvalitet vare til de rigtige priser.

KANONSERVICE

HAR KØBT 2 STK THORNTON FR 250 HØJTTALERE, GOD KVALITET OG EN ABSOLUT OK PRIS. HAR KØBT EN DEL VED DANGUITAR OG HAR ALTID FÅET EN SUPERGOD SERVICE DERFRA, MAIL BESVARES ENDA I WEEKENDEN DEJLIGT AT DER FINDES EN SÅDAN SERVICE I DAGENS DANMARK.
KAN KUN VARMT ANBEFALE DENNE BUTIK.

Thomas og jaocb synes vurderingen var nyttig

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk