[REPLY]
Ik was al een aantal dagen in de stad op zoek voor een kado voor iemand, namelijk de cd Classic Fantastic van de Fun Lovin Criminals. Deze was echter nergens in de winkels (Groningen, zelfs Plato niet!) te verkrijgen. Op Cosmox was deze wel te vinden, erg fijn zo'n groot aanbod. Na deze besteld te hebben was hij meteen de volgende dag binnen, geweldig dus. En ze vragen ook nog eens geen verzendkosten!
Ideaal dus.
Ik heb een digitaal boek besteld bij Cosmox. Bij het installeren daarvan heb ik een fout gemaakt (ik was niet ingelogd met mijn Adobe account op mijn reader). Daardoor kon ik het boek niet lezen.
Een zoektocht op internet op de foutmelding leerde mij dat de leverancier, in dit geval Cosmox, de licentie moest resetten.
Dus heb ik met Cosmox gebeld en hen eerlijk verteld wat er was gebeurd. Ik heb 3x met ze moeten bellen. Nee, zij hoefden niet te resetten, vertelde ze me. Ik moest iets met mijn adobe account doen. Men gaf me de link naar een 'stappenplan', wat een warrige discussie op een forum bleek te zijn, die overigens begon met het bedanken van een andere firma die de licentie wél had gereset! Ik heb de 'stappen' uit dat forum gevolgd en daarna gebeld met het verzoek toch de reset te doen. Ik zou worden terug gebeld. Niet gebeurt, zelf gebeld. Uiteindelijk iemand van de ICT aan de telefoon, want de klantenservice-meneer zei 'daar heb ik geen verstand van'. De ICT-mevrouw weigerde de licentie te resetten 'want dat zou Cosmox geld kosten' en dit was mijn probleem. Ik moest het boek maar opnieuw kopen, het was tenslotte mijn eigen schuld... Pas toen ik een hint gaf over slechte reclame op Facebook en Twitter bleek men bereid mee te werken. Ik kreeg het geld teruggestort, waardoor ik het boek opnieuw kon bestellen. Ik ben blij dat het gelukt is, maar ik vind het jammer dat ik eerst enorm boos moest worden. Ik ben wel steeds netjes en beleefd gebleven, maar toen ze me vertelden dat dit toch echt 'mijn probleem' was, was ik echt pisnijdig. Temeer je op internet leest dat andere bedrijven hier dus niet moeilijk over doen!
Klantenservice heeft snel niew hoesje opgestuurd, binnen 1 dag binnen. Hele goede service
Prettig dat de bestelling gratis wordt bezorgd. Ruim assortiment. Prima.
Eerste ervaring met Cosmox: De drie delen van de Hongerspelen tegelijk besteld. Kreeg na 1 dag deel 2 dubbel en deel drie was een nalevering. Een exemplaar van deel 2 retour gezonden en 3 dagen later arriveerde deel 3. Wacht nu al 24 dagen op deel 1.
Ging prima: digitaal boek downloaden vanuit de shop. Moest daarna nog wel op internet iets vinden waarmee ik het digitale boek op mijn iPad lezen, maar dat was snel gevonden, dus ik kon al heel snel genieten van mijn mooie boek.
Op vrijdag besteld en op zaterdag al in huis zonder verzendkosten. Prima en snelle service. mocht ik in de toekomst nog iets van boeken of dvd's bestellen kijk ik zeker hier weer op de site! Ga zo door!
Het boek Superfood van Ian Marber was overal uitverkocht maar gelukkig bij Cosmox nog zonder problemen te verkrijgen.
snelle levering en gratis verzending, bovendien prima klantenservice!
Herhaaldelijk besteld, tot nu toe altijd naar tevredenheid. Bestellingen zijn correct en compleet, worden tijdig geleverd en de prijs is gelijkwaardig of beter dan overige aanbieders.
Hele scherpe prijzen en zonder verzendkosten, ook hier kan BOL nog wel wat van leren.
Deze webshop weet hoe het moet !
Redelijk scherpe prijzen en gratis verzending .
Bovendien is alles volgende dag in huis !
Teven zijn ze behulpzaam en vriendelijk op social media
Hier dus niks dan goeds te meldden !!!!
Voor het eerst besteld. 2 dvd'tjes voor mijn kleintje.
Had recensies op andere sites gelezen dat het niet altijd de volgende dag geleverd wordt dus durfde hierdoor niet direct te betalen maar heb gevraagd om een acceptgiro. ik had besteld voor 15u en de volgende dag werd het geleverd!
Snelle levering en mooi dat er geen verzendkosten betaald hoeven te worden! Ook een voordeel dat je met acceptgiro kan betalen. Zal zeker vaker bestellen.
Cosmox is een professioneel bedrijf wat erg duidelijk communiceert naar klanten.
En een groot pluspunt is het feit dat er geen verzendkosten berekend worden! Heerlijk! Voor mij een reden om vaak te bestellen.
Service is prima!
topwinkel met groot aanbod en steeds gratis verzending.
Ik was op zoek naar een aantal studieboeken. Op verschillende site wat gevonden, dus ook paar keer porto.
Op Cosmox vond ik ze allemaal bij elkaar , en dat ook nog eens zonder porto, erg handig!!
Eerste ervaring met Cosmox is zeer positief! Zij hadden als enige de DVD die ik zocht en dat tegen een zacht prijsje! Verder rekent Cosmox geen verzend en was de bestelling ruim binnen de aangekondigde tijd en erg netjes verpakt binnen.
Cosmox, hulde en bedankt!
Voor drie uur besteld, de volgende morgen al in de bus. Klasse!!
de service is goed, alleen jammer dat als je besteld staat bij de dvd dat deze voorradig is maar blijkt dit niet het geval te zijn.
Het terug geboekte geld is snel op de rkening
groot assortiment,snelle reactie en
super snelle levering!!!
en bovendien GEEN verzendkosten.
Gewoon super goed!!!
Cosmox heeft een grote collectie.
Alles wordt snel en zonder verzendkosten geleverd.
Prima!!
Als ik iets bij Cosmox bestel kan ik er altijd vanuit gaan dat het heel snel geleverd wordt. Ze hebben een heel ruim aanbod aan boeken, dvd's, cd's, enz. De website is goed toegankelijk. En wat ik een enorm pluspunt vind, is dat ze geen verzendkosten rekenen!
Een enorme aanrader voor iedereen die, in mijn geval, heel veel boeken leest en besteld.
Het grote voordeel van boeken kopen bij Cosmox, is gelegen in het feit dat je op je gemak kunt bekijken of de gewenste boeken leverbaar zijn, en wat de prijs er van is. Daarnaast is het buitengewoon practisch dat alle boeken thuis gebracht worden, in een deugdelijke verpakking, en zonder verzendkosten.
Een product bestellen bij COSMOX gaat altijd makkelijk en snel. Daarnaast wordt het artikel ook altijd (als het op voorraad is) snel geleverd!
Erg ruim aanbod snelle levering en tegen een goede prijs en als het niet op voorraad is dan houden ze je goed op de hoogte van wanneer het verstuurt is ideaal dus
Erg ruim aanbod altijd snelle levering en mocht een product niet op voorraad zijn wordt het altijd goed gecommuniceerd. Wij bestellen bijna wekelijks en nog nooit problemen gehad!
Ik ben zeer tevreden,vandaag besteld, morgen in huis voor een redelijke prijs.
Snelle levering en geen verzendkosten. Top!
heb al diverse mensen in mijn omgeving op Cosmox attent gemaakt. Ideaal om op deze manier je boeken en dvd's te bestellen en dat zonder verzendkosten. Ook prettig dat je achteraf je bestelling per acceptgiro kunt betalen.
Het aanbod is reuze!
In de avond heb ik een boek besteld en de volgende morgen lag het boek bij mij op de deurmat. Zeer tevreden
Ik had de cd binnen 3 dagen in huis. Goed verpakt en netjes via de mail aangekondigd.
Ik heb al een aantal keer meegemaakt dat een boek pas later werd geleverd. Ook wordt sinds kort bij sommige artikelen gezegd, dan besteld, dan geleverd. Nu is het mij overkomen dat dit niet is uitgekomen.
Leveringen zijn verder goed en regelmatig op tijd.
Website is goed, makkelijk te gebruiken en het feit dat er geen bezorgkosten zijn, maakt het een leuke website.
Heb dvdbox ontvangen,waarin een losse schijf zat.
Cosmox gemaild en zeer vlot een nieuwe box opgestuurd gekregen.
Uitstekende sevice dus.
Het boekje wat ik had besteld werd gratis geleverd en ook nog binnen 2 dagen. Alleen vielen er tien minuten later al 3 bladzijden uit.
weet niet waar dat aan lag, haha
heb cosmox gebeld en er was een vriendelijke mevrouw die mij meteen een dvd-box van een een of andere lauwe serie heeft toegestuurt.. weet niet wat ik er mee moet maar heel vriendelijk allemaal. Ik wacht nog wel steeds op een nieuw boekje..
Boekje over madeira besteld, met een zeer recente drukdatum.
Deze werd al sneller thuis bezorgd dan verwacht en in prima staat.
Niet te duur en wat ik ook waardeer is zonder verzend kosten.
Bestelling (drie cd's) kwamen later dan gepland. Ook zat er een kras op het hoesje van een cd en was het boekje van een ander gekreukeld.
Redenen om bij internetbedrijf te bestellen is juist dat je het op tijd krijgt en dat het helemaal perfect wordt geleverd.
Ik had voor mijn dochter een hoesje besteld voor haar nieuwe nintendo XL. De afbeelding was een poesje met een hond. Deze dan ook besteld. Echter later dan al was beloofd kwam het hoesje aan. Net nog op tijd voor haar verjaardag. Bleek dat de verkeerde geleverd was. Deze was met allemaal hondjes. Niet wat we besteld hadden dus gebeld met de klantenservice. Ik mocht het terug sturen, maar dan moest ik niet raar opkijken als ik vervolgens toch weer het hoesje met de honden zou ontvangen!? Dit zou zelfs nog 3 x kunnen gebeuren en dan pas konden ze direct contact opnemen met de leverancier?! Logica was ver te zoeken. Daar mijn dochter haar nintendo zou krijgen en hier toch echt een hoes om moest ter bescherming hebben we hem maar gehouden. Maar het is natuurlijk belachelijk dat je niet krijgt wat je besteld en vervolgens mogelijk het goed 3x moet terugsturen voordat ik dan eens de goede zou krijgen! Daar gaan zo 4 weken overheen. Was/ben dus niet tevreden.
De tweede dvd was kapot ik heb gebeld met Cosmox mocht de set gratis terugsturen en kreeg direct een nieuwe set toegestuurd!
Fantastisch!
Zeer snelle service en ook goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Pakketje werd goed verpakt en in zeer goede staat ontvangen.