[REPLY]
In afara de preturi care sunt destul de bune nu mai pot spune nimic care sa recomande acest site drept unul fara riscuri de a face o achizitie proasta.
Prin intermediul acestui site, am cumparat un telefon HTC Desire care s-a defectat la putin timp de la cumparare. Am luat legatura cu cei de pe clickgsm care mi-au indicat sa-l trimit in service-ul inscris pe certificatul de garantie al telefonului. In momentul in care am contactat firma de service, am primit informatia ca au reziliat contractul de service cu firma inscrisa pe factura telefonului SC CUBE TELECOM SRL. Cand am contactat ClickGsm pentru a primi informatii de contact ca sa le pot trimite telefonul inapoi pentru a rezolva problema conform legii, mi s-a spus ca intre clickgsm.ro, site-ul de pe care am comndat telefonul si Cube Telecom firma care a emis factura telefonului, nu exista nici o relatie contractuala!
Deci eu recomand sa nu cumparati produse de pe acest site, deoarece exista riscul de a nu beneficia de nici un fel de garantie. In contul meu de pe clickgsm.ro la istoric comenzi nu figureaza facuta nici o singura comanda!