We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (150)

Toppen

Har handlat flera gånger och är toppen nöjd.

Helt respektlös kundhantering

Tänkte köpa en extern hårddisk.
Jag mailade och frågade om en specifik produkt fanns på lager och hur lång leveranstiden var. Fick svar att frågan skickats till deras hemelektronikavdelning som skulle komma med svar. Strax efter det fick jag svar att varan fanns på lager och leverantiden var 1-3 arbetsdagar. Då la jag min beställning direkt.
2 dagar efter beställning gick jag in på deras "Min sida" för att se var leveransen befann sig. Då fick jag se att de hade annullerat ordern utan något meddelande till mig.
Jag skickade ett mail och frågade varför ordern var annullerad och fick som svar att den var annullerad pga. av produkten inte fanns på lager! Ingen mellanförsäljning hade skett.
Det var ju just det jag frågade innan order!
Hur får man egentligen hantera en kund? HELT respektlöst verkar det som, Dels var det fel svar om lager och leveranssituationen, dels annullering av ordern utan att meddela mig.
Mycket dåligt!

funkar varje gång

har handlat på cdon flera gånger och alltid varit jättenöjd. Bra priser och grymt sortiment. Rekommenderas!

Cdon

Den här brevväxlingen säger väl mycket, men har annars ännu fler, de fattar trögt, är en kund som handlat för tiotusentals kr hos de::

Fråga 2013-03-14 19:03
En månad till utan fungerande spelmus är inte lite tid. Ni får kompensera mig förutom att få musen utan vidare väntan och en musmatta eller FM-sändare i 300.- prisklass.
Det verkar ju numera bara vara strul med er, Sagan om ringen vill Klarna ha en påminnelseavgift för trots att jag aldirig ens har fått en faktura på denna delorder. Armbandet kom först med en faktura för den delen och sedan kom SoR utan faktura varken med eller efter. Ni skrev inte ens att ordern skulle uppdelas. Vill ni ha kvar era kunder?
Svar 2013-03-15 07:47
Hej X,

Ifall du inte vill vänta på leveransen kan vi häva köpet istället om du vill det men vi kommer inte göra någon sådan kompensation som du begär.

För fakturan ber vi dig Kontakta Klarna då dom sköter fakturorna och ska kunna ta bort påminnelseavgiften om du förklarar din situation: https://klarna.com/sv/kundservice

Ordern uppdelas då den skickats från olika lager och därför uppdelas automatiskt.

Elendig service og reparationstid

Bestilte og fik for godt et år siden en PS3, der nu midt i januar gik i stykker. Jeg sendte produktet ind den 14/1 og pr. 3/3 2013, godt halvanden måned senere har jeg stadig ikke fået mit produkt returneret. Track & Trace funktionen på deres hjemmeside fungerer ikke og service gennem cdons hjemmeside sker i sneglefart. Jeg fik i går 2/3, efter en rykker sendt gennem deres kundeservice sidst i februar!?, beskeden at mit produkt allerede var returneret til mig, de havde bare glemt at underrette mig dette, informationer der hverken kunne ses gennem postdanmarks eller cdons egen track & trace.
Jeg har flere gange bestilt varer gennem sitet, men pga. reparationstiden og den ringe service, vil jeg fraråde kraftigt at bruge sitet cdon.com

plat og svindel

Plat og svindel

Man handler med CDON, og ender i kløerne på et scammerfortagende der hedder Klarna !! da deres Visa/dankort betaling ikke virker, så man ryger direkte på en tvangs fakturering/delbetaling via et fub-firma der hedder Klarna
her er forløbet:

bestilte nogle DVD'er hos CDON, og satte hak i Visa/Dankort.
og trykkede "næste" og vups, jeg havde bestilt med faktura fra et firma kaldet klarna... med delbetaling..
Jeg skrev så til CDON-da jeg ikkelige kunne finde et telefonnummer.
De sendte så et link til deres faq side retur om at jeg selv havde valgt det..samt at de ikke kan se mit screendump pga størrelsen af screendumpet ( 39kb) hvilket er for meget for deres mail system..og fejlen er min.. samt at at faktureringsspørgsmål er CDON uvedkomne og skal tilgå klarna.

Allerede HER er der grund til at ryge i det røde felt..

Hvorpå jeg skrev tilbage at jeg IKKE ønskede at betale via et andet firma,.
Jeg gjorde opmærksom på at jeg har handlet med CDON og IKKE klarna, og ikke ønskede andet end at betale for de film jeg havde bestilt, og det med det samme, og IKKE til april, på delbetaling eller anden underlig løsning.

Intet svar.

I dag 4 dage senere:

brev fra posthuset, :" vi skriver til dig da vi tror du ikke har fået besked om at denne forsendelse ligger klar til afhentning..osv..."
( jeg har INGEN mail fået om at pakken skulle være sendt, eller klar til afhentning) ej heller info om track&trace, eller andet til fremvisning på posthuset således at pakken kunne afhentes, ensige at jeg kunne vide at dette overhovedet var muligt.
Der ud over lå der i postkassen et brev fra et firma, klarna, der indeholdt en kontooprettelse til kr 39,95 samt et faktureringsgebyr på 39,95.
Jeg ringer til Klarna, og får en dansk talende mand i telefonen.
Da jeg begynder at forklare, foreslår han at vi taler engelsk.. sjovt nok siger han dette på dansk..
OK jeg taler flydende engelsk, så no problemo..og jeg forklarer ham at jeg ALDRIG har indgået nogen aftaler med Klarna, og har sat hak i Visa/Dankort, samt at jeg har taget et screendump af dette.. da det før er sket at deres dankort ikke har fungeret!
Han går ind i deres system og begynder at ævle løs om nogle dvd'er jeg har købt hos CDON i 2011.. , dette er korrekt, her virkede cdon's system heller ikke, og jeg måtte annullere ordren før afsendelse og så genbestille før bestillingen gik igennem med dankort. Dette kan man ikke længere, har man bestilt så fanger bordet!!
Han vil så sende mig en faktura på mail, så jeg kan betale med en bankoverførsel til CDON siger han..
mailen kommer og det er en kopi af min cdon faktura.. men INGEN bankoplysninger+ oplysninger om at jeg IKKE skal betale noget før jeg får en tilsendt faktura fra Klarna,, hvilket vil ske i april.. (i dag er 1. marts)
Jeg ringer op igen, og får samme person i telefonen på flydende dansk, og da han hører hvem jeg er afbrydes forbindelsen.
Jeg ringer op igen og efter at have været nr.1 i køen i 5-10 minutter ringer telefonen bare i flere minutter, derefter tager en gut ved navn Rasmus i telefonen, og jeg får at vide at jeg har selv bestilt med betaling i april, samt delbetaling, han bliver ved med at påstå at jeg selv har valgt Klarna, jeg nægter kategorisk og afslutter samtalen med at sige at jeg ikke afhenter DVD'erne, jeg har handlet med CDON og ingen andre, og hans faktura er mig totalt uvedkommende, og handlen så må gå tilbage.. sjovt nok skifter hans accent mellem dansk og svensk og gebrokkent engelsk ( når han er presset)
han påstår også at det var en anden jeg har talt med tidligere... uanset han kvajer sig ved godt at vide hvad det drejer sig om...
Jeg afslutter samtalen..
Jeg forsøger så at finde et telefon nummer til CDON på deres hjemmeside
Dette er IKKE eksisterende...
og skriver så til deres kundeservice på chatten, men intet svar
derefter en "mail" til deres kundeservice at hvis ikke de kan komme op med en løsning lige nu, så ryger dvd'er retur ( bliver ikke afhentet)

og der står den så nu...

plat og svindel.. renter hos klarna er 22,7%
oprettelses gebyr er 39,95 og faktureringsgebyr er 39,95..
plat og svindel!!

kan man ikke tjene penge på Bluray kan man jo altid tjene penge på gebyrer og renter.. Klarna har fået samme bedømmelse

Usel service

Köpte en telefon via Cdon, vilket fungerade fint. Tills det blev problem med telefonen och den skulle in på service. Då Cdon inte har något callcenter, så blev det till att maila. En vecka tog den konversationen innan jag äntligen kunde få skicka in min telefon på lagning.
Fick hem telefonen igen, och den fungerade fortfarande inte.
Jag testade att chatta med dom, då jag inte ville vänta ännu en vecka innan jag kunde få skicka in den. Men ärenden som detta kan inte tas via chatt, därför kontaktade min sambo Deltaservice (servicestället som Cdon använder sig av), och då de har lite mer servicetänk så hoppade vi över Cdon och tog allt direkt via dom, vilket då gick supersnabbt! När vi sen kontaktade Cdon om läget, så hade de ingen koll alls, trots att vi förklarat vår direktkontakt med Deltaservice.
Det absolut sämsta med Cdon är att man endast kan maila dom, vilket tar alldeles för lång tid! De garanterar svar inom 24 timmar, vilket har visat sig INTE stämma.
Och när vi kommit med kritik och frågor, har vi tillbaka fått ett autosvar! Alltså inget personligt som har med vårt fall att göra. Och det kom flera dagar efter de 24 timmarna.. De har inte kunnat ge oss information om någonting, och heller inte förklarat varför de inte kunnat behandla vårt ärende som de ska.

Så.. köpa en pryl, ja det funkar. Går prylen sönder och behöver in på service, åt helvete!
Aldrig mer ett köp från Cdon.

Cdon

Usel service när varan är defekt

Jag beställde en box på blu-ray men bilden var alldeles skakig, de skickade snabbt en ny. Den var lika usel. Jag skickade tillbaka båda. En vecka efter får jag en påminnelse att jag ska betala för den andra boxen (har redan betalt den första. Nu svarar de inte deras kundtjänst mig fast de har en policy att svara inom 24 h. Jag börjar få panik, jag vill verkligen inte betala 1000:- för något som jag har skickat tillbaka. Jag kommer aldrig mer beställa något av dem. Nu är det Kvarnvideo, Discshop och Ginza som gäller för de har alltid bra service!

Leverans

Supersnabba med leveransen varje gång. Toppen

Cdon

Bra butik men har för högt fraktpris

CDON är en bra butik men har för högt fraktpris. De tar t.ex. 29 kr för att skicka ett spel samtidigt som flera butiker, även utomlands, skickar åtminstone spel fraktfritt.

Dålig service.

Dålig service och väldigt tråkigt bemötande när man vill ha med deras kundtjänst att göra.
Köpte ett ondemand spel där men förstod inte det här med att ladda ner det på Steam.
Råkade betala det både hos Cdon och Steam när jag sen hörde av mig till Cdon fick jag kalla handen.

Godt.

CDON kan være langsomme med leveringen, men ellers kan de anbefales.

++++++++++

Grymt snabb leverans tycker jag, grym sida helt enkelt.. skall handla mer där

Har till 99% alltid fungerat klockrent

Någon gång har det blivit fel, men vem är ofelbar alltid löst snabbt och föredömligt!

Perfekt!

Cdon har bra utbud, bra priser och bra leveranstider. Helt klart en sida man handlar mycket ifrån

Cdon

Fruktansvärt dålig service och inkompetent varuhantering

Jag beställde ca 10 cdskivor från CDON.com. När varorna kommer fram är fodralen till en majoritet av dessa skadade (sprickor och repor) på grund av paketeringen. Att sedan försöka kontakta CDON med detta visar sig ju vara fruktansvärt omständigt. Inget telefonnummer finns att nyttja och kontakten måste alltså ske via mail vilket innebär att varje meningsutbyte tar ett dygn. En otroligt långsam process. Servicen är under all kritik då kundservicen verkar förvänta sig att kunden ska pyssla ihop cdskivorna efter att fått nya fodral likt om du köpt cd-skivor a la ikea-style.

Totalt värdelös support!

Totalt värdelös support!
En varning till dig som tänkt handla där. Får du problem med din produkt så är det kört, du kan inte räkna med hjälp från cdon i alla fall. Det kan sluta med att du får betala för din reklamerade produkt istället. För de enda de är duktiga på är just att ta betalt, för INGET!.

Följande länk visar hur CDON.com sköter sina reklamationsärenden: http://www.evilghozt.se/cdon.jpg

Som vanligt Perfekt

Strulade till det men kundtjänst redde upp detta med en gång...

Kanonservice och kunnig Personal..

Snabb Service Snabb leverans...

Helt enkelt Bäst...

snabbare leverans

Jag tycker absolut att cdon är en bra sida och jag har själv handlat här ett antal gånger men jag tycker dock att leveranserna kunde ske lite oftare, det sksa inte behöva ta 3-4 dagar. Annars mycket bra.

varning!

Köpte en ASUS Zenbook som krånglade direkt efter köp. I stället för att byta ut den så skickar CDON den på reparation vilket tar nästan 14 dagar. Man byter moderkort SSD -disk och annat men efter denna reparation går datorn inte ens att starta.
CDON vill inte byta ut den eller häva köpet.
6 veckor efter köp står jag med en dyr men oanvändbar dator där man antagligen måste vända sig till ARN eller media för att få rätt.

Mitt råd är - handla aldrig på CDON. Fungerar allt kan man spara 100 kronor men är det fel ppå varan kan man förlora 6000.

Har nästan allt

Har varit super nöjd med varorna här i från, blixt snabb leverans

Min favorit shop

Har handlat på Cdon i mångar år och alltid varit nöjd. Både med produkter och leveranstid

Så bra

Bra priser, mycket snabb leverans och hög kvalitet på produkterna

• Stockholm, SE
  • 10 Vurderinger

Supersnabba

CDON är supersnabba med leveranser och jag har flera gånger fått varan dagen efter. Stort utbud av nästan allt och jag rekommenderar till alla att handla hos CDON.

Alltid utmärkt på allt!

Allt från leveranser till prestanda är alltid på topp! Suveränt !

Cdon

När det väl strular så tar det evigheter...

Beställer normalt sett mycket av CDON och har vanligtvis inte haft några större problem värt att nämna. Men när det väl strular, så är deras support hur seg som helst. Jag väntar på en beställning som är över en månad sen, där supporten varje gång sagt att "Den har skickats idag".

Känns inte så trovärdigt och jag är rätt besviken på CDON eftersom trots att jag varit i kontakt med både support och personal så händer absolut ingenting mer än att de säger den är postad, vänta några dagar och hör av dig. Jag beställde i maj och det är juli nu (visserligen var det en längre leveranstid) men maj till juli är sjukt.

Normalt sett så är de mycket bra att beställa från. Men var beredd på långvarigt strul om något går fel.

Alltid hjälpsamma

Bra priser och snabb handläggning. Beställer ofta från cdon. Har bra med erbjudande till kunderna.

Dålig tillgänglig het / service

Besviken på servicen och tillgängligheten.
Går inte att ringa. Och det tar tid innan man får svar när man mailat en fråga. Ringer inte ens upp om man ber om det.
Köpte en router för ett tag sen. Fick mycket dålig hjälp.
Blev hänvisad till tillverkaren. Och där prata dom inte svenska.

Krångligt vid reklammationer.
Ofta sega leveranser.

Utbudet är bra, bra priser.
Men servicen gör att jag undviker att handla här faktiskt!!!

Cdon

Otroliga priser och bra leverans

Jag handlar bara ifrån Cdon för det går fort och så är priset rätt !!

VG!

Snabb leverans på vissa saker. Dock tog det dem två veckor att berätta att det albumet jag beställde inte fanns i lager, annars bra.

Många bra priser

Många bra priser Handlar flera gånger om året. Senaste inköpet Lars Kristerz cd för 9 kr och en extern hårddisk på 2Gb för 599 kr (ord pris 1199) Kom alltid ihåg att titta på Smarta Deals där man kan göra en bra affär

Alltid bra!

Bra leveranstider, prisvärda produkter o superbra kundservice!

Alltid snabb leverans!

Jag gillar verkligen cdon, dom har ett stort utbud och VERKLIGEN snabb leverans!!!

Aldrig något problem

Aldrig något krångel och lätt att hitta på sidan.

Sjukt bra hemsida!

Mycket stort utbud av filmer. Har det senaste till ett väldigt förmånligt pris! Jätte bra "bonustrappor" då man handlar som gör att man mer än gärna handlar där fler gånger! Frakten är riktigt snabb och kostar typ ingenting!

Is Cdon your company?