We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cableman vurderinger

Cableman Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Cableman and give your own rating of Cableman 121
9.4 av 10

121 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (121)
  • Kunde
  • 3 Vurderinger
  • Verifisert kjøper

God service - hurtig levering.

Featured review of Cableman

• Bente

Super god service

Min ordre vil hurtig behandlet og derved hurtig leveret. Fik en mail om at nu var varen på vej. Havde spørgsmål om leveret, fik svar inden for et kvarter. Super god oplevelse, handler helt sikkert der igen.

• Tim

Ingen problemer

Handlen foregik smertefrit, varerne blev leveret til tiden og levede op til forventningen. Så alt i alt tip top...

• Pia

Intet at klage over

Let - bestil, og varen bliver leveret inden for få dage. Jeg endnu ikke pakket varen ud, og er der noget i vejen, håber jeg, reklamationer behandles på samme måde.

eltax højtalere

købte et sæt eltax højtalere. .de kom efter 5 dage en rigtig go lyd ..go service kan helt sikkert anbefale mærket eltax

Holder hvad de lover

Jeg lavde en aftale over kundechatten og fik produkltet levet som forventet. God service og ikke noget at sætte en finger på.

• Tanja

Super Service

Venlig og personlig betjening og levering dagen efter bestilling.

Super hurtig levering!

Bestilte inden middag og havde varen dagen efter. Kan ikke gøres hurtigere...

Super, alt gik fint

Der burde stå i annonce at det var en netværks højtaller og ikke airplay

effektivt

Det bestilte blev leveret 2 dage efter bestilling og var forsvarligt pakket ind. En meget posetiv oplevelse.

Hurtig service

Hurtig service

Helt efter bogen

Har netop indkøbt to Libratone v. cableman.dk, rettede skriftlig henvendelse m. spgsml før handel og fik hurtigt svar. Leverance dagen efter. Intet at sætte en finger på.

• kk
  • 3 Vurderinger

Ingen forbehold

God service og ærlig snak over telefonen. Hurtig levering. Alt var som det kunne ønskes at være :-)

Godt produktsortiment til streaming

Cableman har et spændende udvalg af produkter til direkte afspilning fra computer, smartphone, I-pod/streaming.

Cableman

super service og hurtig levering

Hele købet forløb super fint, jeg har overhovedet ingen kritikpunkter!

Top betjening

Cableman

Kunne dårligt gøres bedre!

Har efterhånden handlet vidt og bredt online gennem årene, men (nu 2-3 uger efter købet) er jeg stadig vildt imponeret over Cablemans måde at drive virksomhed på. Service i top og produkter der ligger ligeså.

Ikke sidste gang jeg handler der.

Super betjening Hurtig levering

Det var en rigtig god behandling
Kan varmt anbefale at handle her

Hurtigt og nemt

Nemt at bestille og hurtig service. God oplevelse - bestemt et sted jeg kan anbefale til andre.

Cableman

Varen levede op til forventningerne, men leveringen var ikke uden problemer

Jeg bestilte et sæt højttalere hos Cableman og fik hurtigt en bestillingsbekræftelse. En egentlig ordrebekræftelse lod dog vente på sig, ligesom Track&Trace nummeret der burde følge denne. I stedet fik jeg en håndskrevet mail fra Cableman, hvori der blev undskyldt for manglen på ordrebekræftelse og Track&Trace nummeret var påført. De efterfølgende dage skete der dog intet, og 6 dage efter jeg modtog Track&Trace og der stadig ikke var nogen pakke, undersøgte jeg gennem GLS' hjemmeside, da pengene allerede var blevet trukket. Der stod så at pakken var leveret.
Skrev tilbage til Cableman og fik at vide at de havde givet mig forkert T&T og gav mig det rigtige, hvor der på GLS' hjemmeside stod at det var forsøgt leveret, men at ingen svarede, så de havde efterladt en seddel med nærmere information. Denne seddel lå bare ikke i postkassen, så min pakke måtte nu ligge hos GLS. Ringede til GLS som var totalt uforstående og generelt meget lidt samarbejdsvillig, men viderestillede mig til Tåstrup, hvor hun kunne se at pakken lå. Efter 30 minutters venten uden at der var en medarbejder fra GLS i Tåstrup svarede, ringede jeg tilbage til kundecenteret der i første omgang havde viderestillet mig. Her blev det aftalt at de ville aflevere den i en pakkeshop efter mit valg, hvorefter jeg ville få en seddel i postkassen omkring afhentning.
På dagen hvor jeg var blevet lovet at jeg kunne hente pakken, var der ingen seddel i postkassen, men T&T sagde at den var leveret til pakkeshoppen, hvor jeg så kunne hente den, så jeg tog bare afsted og sagde det som det var, hvorefter jeg fik min pakke.
Dagen efter jeg havde hentet pakken, kom den FØRSTE seddel, hvori der stod at de ikke kunne få fat på mig, altså 6-7 dage efter den burde have ligget der, ifølge T&T. Den sidste seddel med at min pakke nu kunne hentes hos pakkeshoppen, den kom aldrig.

Fra Cablemans side var det ganske enkelt ikke i orden at man ikke sender en mail om at pakken nu er afsendt, samt at den jeg fik flere dage efter, indeholdt et forkert T&T.

Hele problematikken med afleveringen er naturligvis ude af deres hænder og skyldes udelukkende sjusk hos GLS af uforklarlige årsager.

• Lykke

Hurtigt svar

Cabelman virker som et kanon sted at handle. Det er nemt og hurtigt, og man får bekræftigelse lyn hurtigt.
Det eneste der står tilbage at ønske, det er større indikation af, at varene man bestiller ikke er på lager.
Jeg vil helt sikkert handle hos Cabelman en anden gang.

Fantastisk service

Jeg har aldrig oplevet så flot en service i forbindelse med et køb.
Tak til Mahmoud for din vidunderlige humor og især din tålmodighed.
Kunne jeg give flere stjerne, havde Cableman fået dem.

• Mads

perfekt handelssted

Hurtig levering til arbejdspladsen. Alt gik som forventet. Perfekt.

Super høj kvalitet

Jeg bestilte et sæt højttalere der blev solgt som demovarer. I beskrivelsen stod der at de havde været brugt til nogle fotos. Det var også 100% rigtigt, da jeg fik pakken var kabler og manualer mv. slet ikke rørt, det eneste der kunne ses var at højttalerne havde været pakket pænt op og pakket pænt ned igen.

Derudover bestilte jeg højttalerne kl. 16.15 med levering til min arbejdsplads og havde dem allerede dagen efter ved middagstid.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Cableman!

Super

Fin og hurtig service

God Hjælp til en amatør

god hjælp med at finde det rigtige

Flot service

Hurtig levering og fin service.

Cableman

God tilbagemelding om udsolgt vare

Jeg er meget tilfreds med tilbagemelding om udsolgt vare. Samtidig tilbud om rabat på en anden vare hos cableman. Jeg kan dog ikke finde høretelefoner på nuværende tidspunkt på Cableman`s hjemmeside

Cableman

Virkelig godt sted at handle!

Hurtig levering.
Hurtigt svar fra kundeservice.
Her skal jeg helt klart handle igen

God personlig service

Havde ikke den farve jeg oprindeligt havde bestilt, men en personlig mail og den rigtige pris gjorde mig til kunde. Kun gode anbefalinger herfra

• MN

Uovertruffen

Samme dag som jeg modtog mine varer, blev jeg ringet op fra firmaet, om alt var i orden..
I løbet af denne samtale fik jeg forklaret, hvad jeg egentlig skulle bruge produktet til, og hvad jeg forventede mig af det.
Medarbejderen ved Cableman mente så, at jeg manglede et andet mindre produkt, for at få det hele til at virke optimalt. Denne lille dims, sendte han til mig samme dag, helt uden beregning. Super service.

90% - Og tæt på perfekt

Generelt en god behandling fra Cableman's side. Dog lidt småproblemer med forsendelsen og GLS, men fik en god service for deres kundeservice, som var flinke til at hjælpe. Så alt i alt, en god oplevelse at handle hos Cableman.

• Hanne

Perfekt

Kan ikke gøres hurtigere og bedre.

Super

Jeg har oplevet en fantastisk god service og betjening hos Cableman. Lækkert med vejledning om køb af højtaler samt opsætning heraf over chatfunktionen. Højtalerne spiller fantaktisk. Eneste øf er en lidt lang leveringstid, men det var også mellem jul og nytår, så det tilgives :-)

Cableman

Cableman virker stolte af hvad de sælger og yder ordentlig service.

Jeg fik en fin vejledning over chatten. Cableman fortalte hvad de ikke ønsker at levere og hvorfor. Jeg fik gode forslag om hvordan mine behov for ordentlig lyd kunne dækkes. Jeg købte Edifier S2000 og er tilfreds. Kvalitet varer længe efter at regningen er glemt.

• Lise
  • Verifisert kjøper

Hurtig levering - og meget god service

Chatten fungerede vildt godt - fik hurtig svar på spørgsmål og anbefaling af produkt - som vi er godt tilfredse med.

• ole
  • Verifisert kjøper

Kunne ikke levere den bestilte vare, men reagerede selv hurtigt - inden 24 timer - og kom med et fint alternativ. Sådan skal det gøres!

Cableman

Meget dygtige og kompetente medarbejdere

I er bare de bedste, ikke sidste gang jeg har handlet hos Cableman. Utrolig flot service

• VN

Fantastisk

Super service. Da det var op til jul tilbød cableman at checke leveringsmulighed selv om der ifølge lagerliste var flere på lager. Den lovede leveringstid blev overholdt. Bestilt fredag eftermiddag, og leveret madag formiddag. Det bliver ikke meget bedre.

Cableman

Nemt, hurtigt og til tiden

Bestilte julegave, som kom så hurtigt det var lovet. Super service.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk