We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

BR vurderinger

BR Logo
Should you shop here? - See what the customers think of BR and give your own rating of BR 109
Bra
8.4 av 10

109 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (109)
  • Lesya

flotte leker!!

bra kvalitet, rask levering!!! min 7mnd gutt elsker å spile den piano! iphon holder - er suverent!! du kan laste mange spiller på iphonen din uten å odelege den!!!

Featured review of BR

• Rita
  • Verifisert kjøper

Kjempe fin og enkel måte å handle på

Hello Kitty husken vi kjøpte er kjempe flott. Datteren vår hadde ikke tid til å vente til husken ble montert, så hun satt seg likegodt i den mens den stod på gulvet. og stor koste seg fra første øyeblikk.

Bra levert

Varene ble levert raskt og riktig

BR

treg og upresis på annonserte varer- og sender varer med feil.

for det første tok det 9-10 dager å få varen. kunden var en meget bevisst 10 åring som ikke fikk det hun hadde bestilt da hun åpnet varen hun hadde ventet ALTFOR lenge på. dersom man leser nøye står det nemlig at det ikke er sikkert det er varen på bildet du får, men noe fra kolleksjonen( pet shop,) stor skuffelse m.a.o. gråt og rett og slett en dårlig opplevelse for store og små. attpåtil var figuren som kom i posten skjev, og feilmontert/ limt slik at den ikke kunne brukes slik som den skulle. sendte tilbake hele skiten, og kommer nok ikke til å handle hos BR flere ganger , da jeg ikke vil risikere en slik nedtur for barnet igjen.

• Gro
  • Verifisert kjøper

Stort utvalg og rask levering.

Elsker å kunne handle varene mine på nett i fred og ro. Utrolig bra service, rask levering, stort utvalg og masse tilbud. Kjempepositivt med billig porto.

BR

Flott vogn , raskt levert i posten.

Vognen var godt pakket inn og kom etter 3 virkedager. veldig fornøyd

Veldig fornøyd:-)

Rask levering og veldig fornøyd med varene:-)

BR

Billig, rask levering, bra varer !

Billig, rask levering, bra varer !

Elendig levering

Hele elendig leveringstid! Grusomt!

Hei Ivar

Jeg beklager at du ikke var tilfreds med leveringstiden. Leveringstiden er 3-7 virkedager ettersom vi sender varene fra Danmark.

Bra utvalg, lave priser, Club BR

Populær lekebutikk for både små og store barn, gode tilbud og gøy med Club BR og sparemerker. Ekstra + for bursdagsgave og hyggelig betjening.

BR

Rask levering og gode produkter

Rask levering, greie priser og godt utvalg. Kan absolutt anbefales!

• Marie
  • Marie

Så langt ok

Svært god butikk.

BR

Bra utvalg, men treg levering.

Jeg synes utvalget hos BR leker er bra, og har bestilt varer flere ganger.
Jeg synes leveringen var for treg. Jeg fikk mail dagen etter om at varen var sendt. Da jeg skulle sjekke sporingen på posten.no viste det seg at varen ikke ble sendt før 6 dager etterpå. Det synes jeg er for tregt. 4 åringen som ventet på toget sitt var svært utålmodig.

Hei Marion

Jeg beklager at leveringen var sen. Vi sender alle pakkene fra lageret vårt som ligger i Danmark. Det tar som regel noen dager fra pakken blir sendt til den når frem til Brings pakkesentral i Oslo og først da blir sporingen oppdatert. Kontakt oss gjerne på webshop@br.no eller på telefonnr. 80051089 dersom du har spørsmål.

• Nina

Lang leveringstid!

Lang leveringstid, tross at den var på lager. Plakat som skulle følge med var ikke i pakken.

Hei Nina

Jeg beklager at leveringstiden var for lang. Leveringstiden til Norge er vanligvis 4-7 virkedager ettersom vi sender pakken fra Danmark, men det kan oppstå forsinkelser. Dersom det manglet noe i pakken som du hadde bestillt ber jeg deg kontakte oss på webshop@br.no eller på telefonnr. 80051089 så undersøker vi dette.

BR

En kjempeskuffelse hos en av markedets største leverandører

Vår 8 årige sønn gløder av spenning rundt å kjøpe varen, som inkluderer en *plakat*. Av egne penger gjør han kjøpet og har gledet seg i dagevis over å få tilsendt denne varen. Skuffende og sårt, oppdager sønnen vår at denne spesielle utgaven blir levert *uten* plakat. Dette ble faktisk traumatisk opplevelse og han er svært skuffet over at BR ikke lover, det de skriver i annonsen "Få en plakat med på kjøpet når du kjøper figuren Legendary Trigger Happy". Vi bestilte samme dag, som tilbudet kom. Med liten skrift står det nederst at "Du får *ikke* denne plakaten med på kjøpet når du handler i nettbutikken på www.br.no". Dette er jo fullstendig horribelt! Bestillingen gjennomføres altså, før jeg som far oppdager dette etter selve varen var kommet hjem i posten til vår sønn. Det viser seg altså at vi uansett utfall, fordi det tar mange dager å sende varen fra Danmark, ikke fått muligheten til å anskaffe denne plakaten, iom de nærliggende butikker er utsolgte for denne (altså, som dere sier selv, "først til mølla"). Jeg håper på det *sterkeste* at BR vurderer dette *svært grundig*og revurdere sin annonseførsel, da det er _110%_ naturlig at annonser pr e-post, der kjøpet gjennomføres via nettbutikken til annonsøren! Det skjærer meg i hjerte å fortelle dette til min sønn, at pga misvisende markedsføring, samt liten skrift, fører med seg at vår sønn går tapende ut av denne saken :( Gutten er full av følelser, og dette er en utmerket måte å sørge for at han utelukker BR i sin fremtid - gjelder forsåvidt oss voksne også, spesielt med tanke på at dere virkelig gjennomfører misvisende markedsføring, og ikke tar høyde for at folk impulshandler på basis av innledningen på annonsen (det blir for dumt å si at man "burde ha lest...").

Hei Kristian

Jeg er veldig lei for å høre om den opplevelsen dere har hatt og beklager skuffelsen hos sønnen din. Ikke rart at han er lei seg når han har gledet seg til å få plakaten. Vi vil gjøre vårt beste for å unngå at noe liknende skjer i fremtiden. Kontakt oss gjerne på webshop@br.no eller på telefonnr. 80051089 dersom du har spørsmål eller kommentarer.

• M.M

Troverdig!

jeg har bestilt masse leker hos BR leker,de fleste julegavene til barna og mange bursdags gaver:) på netthandelien er det fort gjort,veldig profesjonelt og rask levering!! jeg kommer til å bruke BR.no masse fremover:)

BR

super erfaring handlet mange ganger på nett

god service selv,når varene ikke kom,som lovet fikk jeg 100 kr i trøst og en ekstra leke.

• Inge

Mwget godt fornøyd

Enkel nettbutikk å handle i, og varene ble raskt sendt(kort fraktid også) :-)

• Tonje
  • Verifisert kjøper

Veldig fornøyd, lett bestilling og rask levering

Veldig bra med god service. Rask levering og lett bestilling

Så enkelt!

Enkelt å finne fram på websiden, gode priser og rask levering :-) Ikke noe bedre en dette!

perfekt

rask og grei levering og fikk ønsket produkt i trygg embalasje

Kjapp levering

100 % fornøyd med det jeg kjøpte.

rakst og lettvint

Hvar enkelt å bestile og raskt forsendelse.

BR

I tide, grei pris, kvalitet.

Fikk pakken før en forventet, alt var der. Greie priser på kvalitets leker. Godt fornøyd.

Handel ok

Ikke noe å utsette på handelen

• Kathrine
  • Akershus, NO

Raskt, rimelig og trygt!

Enkelt å bestille, godt vareutvalg og lav fraktkostnad. Jeg er kjempefornøyd med karnevalsdrakten jeg kjøpte.

• Mamma

en fin lykt

Denne lykten er så poppulær at dette er den andre vi har måtte kjøpe her i hjemmet! Er god både som nøkkelhank, praktisk når en skal låse opp dører i mørket.. og som lykt til små frøkener:)

veldig fornøy

Rask levering

• Koko

Kjempebra

BR: bra og riktig leker

BR

Enkelt å bestille, rask levering

Jeg er fornøyd med bestillingsdelen av kjøpet. Det er veldig lett å bruke nettsidene til å søke opp produkter og til bestilling av varer. Varen kom raskt. Dessverre gikk varen i stykker før vi i det hele tatt fikk brukt den. Jeg tror ikke dette har noen negativ innvirkning på mitt forhold til forhandleren, men heller at produktet hadde en feil i produksjonen. Jeg har akkurat sendt inn et returskjema, og jeg håper BR kompenserer for dette.

Hurtig!

Jeg syns BR holder det de lover. Er kjempe fornøyd med super service og hurtighet!

• Kunde

Raskt og effektivt

bra at man får med br klistremerker når man handler på nett

• Agata

Revelation!

Great toys at attractive prices, fast shipping - I recommend :)

• CB
  • Verifisert kjøper

God service med kort leveringstid.

Br-leker hadde ikke registrert min e-post,
så jeg fikk ikke tilgang til Br-Club/evt rabatter jeg hadde krav på.

Hei

Hvis du er medlem av Club BR så kan du få sparemerker på alle kjøp og benytte deg af forskjellige tilbud og rabatter på siden. Ved innmelding i butikk blir eposten ikke automatisk registrert på siden så du kan logge inn. Kontakt Club BR på club@br.no og be om å bli registrert med e-posten din.

Selv om du nå har mottatt pakken din kan du godt nå å få de sparemerkene du har krav på. Kontakt oss på club@br.no med ordrenummeret ditt, så sørger vi for å sende sparemerkene dine.

Kontakt oss også gjerne på webshop@br.no eller på telefonnr. 80051089 dersom du har andre spørsmål.

• Kim
  • Verifisert kjøper

Enkelt, greit og relativt konkurransedyktig

Bra tjeneste fra A-Z
Forbausende rask leveranse!

• Mona
  • Verifisert kjøper

Veldig bra og rask levering.

Jeg er meget fornøyd med hvor rask leveringen var. Enklere å handle på nett via Danmark enn å dra til butikken i Oslo.

supert

Jeg er super fornøyd med alle varene jeg har kjøpt til br leker og kommer til og fortsette og handle der og på nett.

Meget fornøyd!!!!

Varene kom raskt, og det var ikke noe som manglet i bestillingen. Det var tydelig oversikt i nettbutikken, da ikke noe i den store bestillingen var utsolgt eller manglet. Dette kommer helt klart til å bli en vane! Er også svært fornøyd med at det ikke koster mer å få varene tilsendt. Kun 49,50, ikke ekspedisjonsgebyr eller noe... det gjør det enda mer attraktivt å bruke nettbutikken!!!!

ROT!

Jeg prøvde først å sende en bestilling og fikk beskjed om at denne ikke hadde gått igjennom. Jeg sendte derfor en bestilling til, som jeg fikk beskjed om at gikk igjennom. Det endte med at jeg fikk 2 pakker, og betalte selvsagt for 2 pakker, som var identiske!!! Måtte sende den ene pakken tilbake. Det blir lenge til jeg bestiller hos br.no igjen!!!!!

Hei Ane

Jeg beklager at den første bestillingen din ikke gikk gjennom. Det kan noen ganger skje tekniske feil på siden som gjør at en bestilling ikke blir registrert med det samme.

Blir det sendt to likens bestillinger får du alltid full refusjon for den ekstra bestillingen så snart den kommer tilbake til oss.

Bestillingen kan du returnere på tre forskjellige måter:

- La være å hente pakken, så kommer den tilbake til oss og så får du full refusjon, dvs med fraktkostnad.
- Hente pakken og sende den tilbake til oss ved å bruke den returlabelen som sitter på returlappen inne i pakken. Bruker du returlabelen koster det ikke noe å sende pakken tilbake.
- Ta den ekstra pakken med i en BR-butikk og få full refusjon der. Dette er den raskeste løsningen, men lettest hvis du bor i nærheten av en butikk.

Fornøyd :)

Vi er fornøyde med bestilling, levering og varer :)

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk