We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (426)

Omtale av bekreftet kunde

Hva betyr "varen er sendt"?

Ble positiv overrasket når jeg mottok meldingen "din bestilling er sendt" kun 2 timer etter bestillingen. Trodde derfor at varen ville ankomme dagen etter, eller senest etter to. Men så viste sporingen de første tre dagene at forsendelsen bare var meldt, men at varen ennå ikke var mottatt. I dag, etter en uke, fikk jeg varen. Det var riktignok helligdager i mellomtiden og ved bestillingen gikk jeg ut fra en lengre leveringstid pga det. Samtidig regner man med en snarlig levering når det heter at varene er sendt. Hadde kanskje vært bedre å skrive "oppdrag er ferdigbehandlet og sendes om kort tid" for å unngå misforståelser/feil forventninger.

Bursdag uten gaver

Med lovnad om 4-7 dagers levering er det for dårlig at bursdagsgavene ikke har kommet frem i løpet av 9 dager. Dette frister ikke til gjentagelse.

Hei Kjell

Takk for at du har tatt deg tid til å vurdere oss på Trustpilot.

Jeg beklager at ventetiden virker lang.
Vi har en forventet leveringstid på 4-7 hverdager og i en måned med mange helligdager, blir postgangen litt lenger enn ellers.

Jeg håper at gaven allikevel blir en suksess.
Hvis den kommer for sent, er du selvfølgelig velkommen til å returnere forsendelsen med fri frakt og få refundert det fulle beløpet for bestillingen.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på E-mail: webshop@br.no eller Tel.: 80 05 10 89

Supert!

Kjapt, trygt og billig :)

Lett å handle hos BR

Hadde en vare som var vanskelig å finne andre steder.

Veldig bra!

Jeg er veldig fornøyd med alle pakkene som jeg fikk fra BR!

Levert som forventet

Bestilte på nettet på kvelden sammen med barna. Ble levert på lokalt postkontor etter få dager.

Fornøyd

Rask frakt, varen var som forventet, gratis frakt, og god pris. Veldig fornøyd.

Bra bandit

Bra atla bandit sparskesykkel

Raskt og pålitelig !

Veldig bra utvalg og rask levering !

Bra nettbutikk.

Lett å navigere seg i løsningen. Synes det tok litt lang tid å få varene levert.

Omtale av bekreftet kunde

Raskt, billig og forventet kvalitet

Jeg var heldig og benyttet meg av gratis-frakt tilbudet i en kampanjeperiode. Fikk varene på noen få dager, melding på sms, og kvaliteten på varene var som jeg håpet og forventet. Har vært skuffet flere ganger fra andre nettbutikker, da varene ikke har samsvart med bildene som ligger ute på nettsidene, men denne gangen "fikk jeg det jeg kjøpte". Anbefales!

Som bestilt

Fikk det jeg bestilte raskt, med sporing.

Bra service

Gikk greit å bestille varer, nettsidene litt trege, men har mest sannsynlig med vår nettlinje å gjøre. Skulle ønske man kunne få opp flere varer per side. Betaling uten problemer. Varene kom raskt, uten skade og uten manko. Alt i alt en super opplevelse å bestille herfra.

Omtale av bekreftet kunde

Jeg ver veldig fornøyd med både bestilingen og leveringen. Vil hellst anbefale denne berdiften til alle!

Bestilingen kom rett foran døra, det jeg ikke forventet. Derfor er jeg fornøyd. Det eneste som er negativ er det at jeg ikke har fått meldning hvilken dag skulle de levere.

Knallbra!

Knallbra utvalg av varer, flust med tilbud både til medlemmer og ikke-medlemmer. Kjemperask levering. I det hele tatt dette er jeg veldig fornøyd med, og har ingen problem å anbefale dette til andre.

Veldig bra

Jeg er godt fornøyd.

Hei Lill-Ann

Takk for din fine vurdering av BR. Det setter vi stor pris på.

Omtale av bekreftet kunde

Meget bra! Leveringstiden kunne vært kortere.

Fikk varene 8 dager etter bestilling.
Meget bra at man hadde en ferdig frankert returlapp sammen med varene. Dette er gull verdt dersom noe skulle være feil eller man skulle angre på kjøpet.

Enkelt og greit.

Litt for lang leveringstid. Ellers greit.

Enklere blr det ikke

Noen få klikk, hent på Posten, så er det i boks.

ventetid litt for lang

ventetid litt for lang

alltid likt br

Synes bare det er synd med porto derfor jeg sjeldent bestiller på nett

Alt gikk som planlagt.

Fin nettside. Greit å bestille. Hurtig levering. Gode tilbud.

Går litt treigt

Jeg syntes det er bra kundeservice, men det kan gå litt raskere. De blir ikke sendt før en uke etter bestilling...

Hei Jørn Ketil

Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen på kundeservicen vår, og beklager at du opplever leveringen vår som langsom.

Omkring 48 timer etter at du har lagt en bestilling, vil ordren være behandlet og varen pakket av Prime Cargo og sendt fra lageret vårt i Kolding i Danmark.

Straks Prime Cargo har behandlet ordren og sendt den videre til Bring, mottar du en e-post med en lenke til ordresiden. Sporingsnummeret blir aktivert så snart Bring har skannet pakken i Norge, og dette kan ta opptil 5 hverdager.

Du kan lese mer om leveringsbetingelsene på:

Hvis du har spørsmål til den konkrete bestillingen, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på E-mail: webshop@br.no eller
Tel.: 80 05 10 89

Super behandling

Jeg fikk varene etter få dager etter bestilling. Veldig fornøyd:-)

Enkelt og greit.

Lett å bestille og kjapp levering.

Omtale av bekreftet kunde

Jeg fikk melding om at varen var pakket og sendt den 14. mars, mens sporingsdataene viser en innlevering 19 mars.

Blir litt irritert når det tar så lang tid fra leverings og pakkebekreftelse til pakken faktisk er registrert inn hos posten. En annen ting er at produktet var overemballert. Den kunne fint vært levert i postkassa om den ikke var pakket i en kjempeeske. Det ble jeg litt irritert over. Nå måtte jeg faktisk på posten og hente pakken. Det hadde nesten vært enklere å kjøpt den lokalt og da hadde jeg fått den mye tidligere også. Neste gang håper jeg på kjappere levering og mindre emballasje. Har vært fornøyd før da jeg har handlet hos dere. Selve produktet svarte til forventingen :-)

Hei Tove

Jeg beklager at leveringsbetingelsene ikke stilte til forventningene dine denne gangen.

Vi sender ut en track og trace mail så snart de bestilte varene sendes fra lageret vårt i Danmark.
Sporingsnummeret er synlig så snart Bring har skannet pakken, og dette kan ta opptil 5 dager.

Du kan lese mere om betingelsene på:

Angående emballasjen, vil vi prøve å pakke varene mere hensiktsmessig i fremtiden.

Tel.: 80 05 10 89

Ganske rask levering.

Enkel bestilling.

Omtale av bekreftet kunde

Jeg er fornøyd med å kjøpe på BR og anbefaler den nettbutikk til alle.

Jeg fikk min pakke i løpet av 5 dager. Når jeg sendt e-mail med spørsmål om min pakket- BR svarte veldig fort.

Effektivit og økonomisk handel

Har kjøpt flotte gaver til mitt barnebarn. Dette var raskt, billig og lettvint. Samtidig sparte jeg både ikke minst tid, men også penger - det var gode tilbud på akkurat det som var aktuelt for meg.
Anbefales på det sterkeste.

Omtale av bekreftet kunde

lever opp til det dem lover

jeg fikk det jeg bestilte, innen for en grit tid også, jeg blir og bestille defra igjen.

Helhetlig kvalitet i serklasse

En nettbutikk som det virkelig går an å stole helt og fult på.
Gode tilbakemeldinger under hele prosessen fra bestilling til levering.

Duplo er toppen!

Vi er veldig fornøyde med varene og har ingenting å klage på, men ting kan som regel bli bedre, derfor 4 stjerner.
Leveringa kunne kanskje gått raskere?

Omtale av bekreftet kunde

Gode tilbud, rask levering og god service

BR leker har et godt utvalg og gode nettsider. Rask levering, gode priser og bra service.

genial løsning

Har oppdaget en genial løsning for hvordan kjøpe inn gaver til barnebarn. Handler alt nå på br.no - her pakkes gaven og sendes direkte til mitt barnebarn. Billigere frakt enn hvis jeg selv skal pakke og sende hjemmefra. Du får også velge innpaknignspapir samt påskrive en hilsen - helt unikt!

ikke bra

Svær dårlig service , jeg bestillte og betallte en kjelke Snow moto og den skulle vært ferdig pakket og klar men ble ikki det og guttungen kom med ned i butikken og vi skulle hente bursdagspressangen hans men , da sto pakken der og uten gavepappir ! og det ble vell ikke " surprice " da ! jævlar

Hei Gudjon

Vi beklager at pakken ikke var innpakket og at overraskelsesmomentet ble ødelakt. Det er en feil fra vår side.

Du er velkommen til å kontakte vår kundeservice på E-mail: webshop@br.no eller
Tel.: 80 05 10 89, så vi kan se nærmere på den konkrete saken.

Omtale av bekreftet kunde

Sen levering. Bestilte en fredag, fikk sendingen lørdagen uka etter.

Bestilte en fredag, fikk sendingen lørdagen uka etter.

Hei Ingeborg

Da varene sendes fra Danmark, har vi en forventet leveringstid på 3-7 hverdager fra pakken blir bestilt og til varene ankommer.

Dette kan du lese om i leveringsbetingelsene på:

Du kan gjerne kontakte vår kundeservice på E-mail: webshop@br.no eller
Tel.: 80 05 10 89, så vi kan se nærmere på den konkrete saken.

Et KJEMPEFIRMA.

Kjemperask leveranse

Omtale av bekreftet kunde

Bra produkt, rask levering!....:)

Bra måte å handle på!.... Og at d kan benyttes Paypal er helt genialt!...:)

Overraskende bra!

Det har gått veldig bra.Jeg vil bestille igjen snart.

Skikkelig Bra

Ikke enda men skal det eter Busdagen😊