We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

BoShop.dk vurderinger

BoShop.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of BoShop.dk and give your own rating of BoShop.dk 58
Perfekt
9.5 av 10

58 kundevurderinger
Vurder firma
  • vurderinger (58)

Featured review of BoShop.dk

5 point fra Kbh til Århus

Butikken har et utrolig bredt og lækkert sortiment ... tilmed super hurtig betjening og service. Selv da vi havde problemer med en lille defekt på vores bord. Vi ringede ind en fredag, og den efterfølgende tirsdag stod boshop-manden med et nyt bord i vores lejlighed (på Amager).

Boshop forstår at behandle deres kunder med dygtighed, kundskab og fantastisk service. Det giver forhåbentlig mange 2. og 3. gangs kunder. Vi spreder rygtet og handler i hvert fald gerne igen.

Venligst en glad kunde

perfekt

Fra den første dag vi trådte ind af døren hos Bo-shop har vi følt os behandlet som helt specielle og værdsatte kunder. Vi fik en meget professionel rådgivning og de ændringer vi ønskede på vores sofa blev lavet uden problemer. Da vi havde afgivet vores ordre på sofa og reol fik vi oplyst forventet leveringsdato, og denne dato kom til at passe.
Vi fik vores møbler leveret til tiden og det hele var perfekt. Da vi kort efter leveringen var så uheldig at få kuglepen på vores lyse sofa, stod personalet igen klar med rådgivning og et produkt der fjernede pletten.
Vi kan kun anbefale Bo-shop, det har været en fornøjelse at handle der.

Fantastisk

Rigtig venlige og imødekommende ekspedition.
En rigtig god service.
Derudover en fed butik. Vil helt klart anbefale den til andre.

Kan klart anbefales

Var i kontakt med virksomheden et par gange. De var venlige og imødekommende og gav en god service.

Vores nye sofa blev leveret som aftalt og var lige så nem at samle som jeg fik oplyst.

Kan klart anbefales

Tryghed.

Super fin handel,har stillet mange spørgsmål og har fået svar med det samme,hurtigt levering og kvaliteten er i top. et trygt sted at handel.

• Marie
  • 3 Vurderinger

Tilfredsstillende

Vi fik god kundeservice i butikken i Aarhus, varen blev leveret helt til døren - selvom leverancen kun lød på til kantsten. Sofaen var nem at samle og lever helt op til vores forventninger.

SUPER service

Ekspedienten var rar og imødekommende, uden at virke påtrængende.
Vi fik svar på alt hvad vi spurgte om, og endte med købet af en lækker sofa.

Ikke sidste gang vi tager turen fra Horsens til Århus.

Mvh Dennis & Amia

• Raymond
  • Mårslet, DK

Hurtig levering, super service

At handle med Boshop kan hel sikkert anbefale. De e venlige, hjælpsomme og lover hvad de siger. Super handel

BoShop.dk

Flot sofa og hurtig levering

Kan anbefales :)

En god oplevelse

Jeg fik min dejlige sofa inden for den lovede leveringstid. Bestilte nogle ekstra puder, som desværre ikke var med i første omgang, men de er nu også nået frem. Har været i kontakt med BoShop flere gange både telefonisk og pr. mail - og har hver gang fået meget venlig betjening. Kan klart anbefales.

fantastisk

Jeg kan fortælle at det var en fantastisk god oplevelse at handle i BoShop Århus. Der var høj servise fra sælger. Jeg følte en god komminikation. Sælger lyttede og var tålmodig med alle mine spørgsmål. Jeg fik ærlige og gode svar, uden at sælger virkede prangende og påduttende. En god forståelse for kunder. Jeg bestilte 2 stk sofaer i januar. Det er altid svært at vente til levering, men hellere vente på noget godt end få noget skidt med hjem.
Jeg skriver denne anmeldelse, trods jeg ikke har modtaget mine møbler endnu, udelukkende fordi jeg ikke er er i tvivl om behandlingen og at jeg ikke er nervøs for videre ekspedition.

Mange tak til BoShop. Århus

tilfreds

har købt noget textile cleaner
bestillingen og levering er forløbet fint
kan anbefalde dette sted at handle

• Kunde
  • Verifisert kjøper

God service, som jeg gerne vil anbefale.

Super betjening

Super betjening m. efterfølgende super service mht. levering.

Mvh.

• Lisa

Superservice

Venlig betjening

• Jytte
  • Verifisert kjøper

Nemmeste, hurtigste nethandel ever!

Min søster, der bor langt fra Århus, købte også et bord og faktisk var det en fejl at der stod, at bordene kunne leveres for 69 kr. pr. adresse. Prisen skulle ha' været 300 pr. levering. Min søster og Boshop løste problemet ved at aftale, at begge borde blev leveret på min adresse, tæt på Århus, for 2 X 69 kr. Meget fin service, og så fik vi jo også besøg, da min søster og svoger hentede deres bord.

omkostningsfuld leverence

Jeg er desværre blevet kørt over og kan ikke selv længere sørge for at transporterer møbler, men 1500, var lige i overkanten af hvad jeg syntes var rimeligt

Svar fra BoShop.dk

Hej Morten
Vi har fuld forståelse for din situation, men du valgte en Guld-levering med indbæring af 2 mand samt de pakker ud og tager affald med retur. En "normal" levering koster 500,-

BoShop.dk

Høj kvalitet, super service og gode priser!!

Jeg har købt et sofabordsarrangement af mærket Via CPH igennem Boshop. Fra start til slut har jeg været meget tilfreds, og har således oplevet Boshop med høj kvalitet på selve produktet, super service i butikken, en velfungerende hjemmeside, god leveringstid samt god kommunikation omkring selve leveringen.

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Boshop, og vender selv tilbage til dem næste gang der skal handles møbler.

Mogens.

• Gitte
  • Verifisert kjøper

Super service - både online og i butikken

Lækre møbler mv.

• kristian
  • kristian
  • Fajstrup, DK
  • 12 Vurderinger

Boshop får 5

I butikken Boshop i Risskov fik vi en fin service, da vi skulle finde en ny sofa. Sælgeren var informativ og imødekommende, og havde helt styr på sofaens smudsafvisende evne, betrækkets holdbarhed og vaskeanvisning og gode råd til småbørnsfamilier :)

Også i forhold til leveringen var der glimrende service. Fragtmanden var præcis inden for de to timers tidsangivelse, og var sød til at hjælpe til med at få kasserne helt op til døren (vi havde bestilt kantstenslevering).

Alt i alt er vi meget tilfredse med Boshops kundeservice og deres produkters kvalitet. Firmaet kan klart anbefales.

• erik
  • Verifisert kjøper

God service varen leveret hurtigt

god personlig betjening, og varen leveret lynhurtigt

BoShop.dk

alt gik som det skulle eller jeg fik vare 1 dag før tid -super :-)

• Henrik

perfekt

Meget god service og kvalitetsprodukter

• linda
  • Verifisert kjøper

fantastisk kvalitet til en god pris til aftalt tid

har bestilt to gange nu - og man får designmøbler uden fejl til en god pris. Stor sort hjørnesofa er blevet familiens hvilested - super siddekomfort og selv vores to teenagere har vendt tommelfingeren op for designet (det sker ikke tit). Reol og to sofaborde til sommerhuset (bordene er på udsalg) blev købt ubeset, da ikke alt bliver udstillet i Bellacenteret (desværre), men det levede fuldt op til vores forhåbninger.

God betjening

Vi kan kun anbefale Boshop. God betjening og de er gode til at sætte sig ind i kundens behov. Desuden er det gode produkter de har i forretningen.
Til at "handle" med.

Personlig betjening i Boshop, Århus

Jeg har kun oplevet en meget fin betjening i BoShop Århus, hvor jeg købte 2 sofaborde.

• Gert
  • Verifisert kjøper

Perfekt behandling og en super pris.

Jeg købte en Flight stol, til en meget fornuftig pris og ville selv afhente den i butiken i Århus, men på vejen blev vi forsinket i trafikken, og ringede til butikken, der var en flink pige der lovede at blive efter lukketid, for at vi ikke skulle køre forgæves, tusind tak for en rigtig god behandling.

• Dann
  • Dann
  • 11 Vurderinger

Godt sted at handle.

Kun godt at sige om dette sted, bortset fra leveringstiden -som var en lille smule lang.

• Pia
  • Verifisert kjøper

Lige som det skulle være!

Da jeg skulle hente mit sofabord var det pakket GRUNDIGT ind i træ! Jeg lagde blot en lille bemærkning om, at det da godt kunne blive en udfordring at få pakket ud. Det var sagt i sjov, men 1 min efter var en ansat igang med at pakke det ud for mig, og han gav mig et tæppe med til at beskytte det i bilen - Det kunne jeg bare aflevere, når jeg engang kom forbi igen. SKØNT!

• Lars

lækre møbler - helt enkelt

rigtig god service med lønesofa i ventetiden inden de dejlige møbler kom frem.

Fantastisk

Jeg surfede på nettet for at finde en lækker sofa og fandt
heldigvis jer.Vi var meget glade for den hjælp,vi fik af Henrik
i Bella centret og besluttede,at købe en Sorano 4pers.i
elfenbensfarvet læder.Vi er utrolig glade for vores sofa,det er et rigtig flot stykke arbejde og man sidder rigtig godt i den.
Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke medarbejderen
i Århus for behagelige telefon samtaler og ikke mindst jeres
chauffør for hans store hjælp med at bære den ind
Vi vil varmt anbefale jer til andre og samtidig ærgre os over,at vi ikkehar brug for flere sofaer.

BoShop.dk

Service og kvalitet i høj klasse

Jeg har fået anbefalet Boshop af min søster for ca. 2 år siden. Og siden, har jeg handlet hos Boshop 3 gange og indtil videre købt, sofa, sofabord, spisebord, spisestole, tv møbler og skænk. Nu er min stue fuld møbleret :)
Jeg har alle 3 gange fået god og kompetente rådgivning og service. Levering til tiden, og fik leveret helt ind i entreen efter aftale.
Derfor anbefaler jeg varmt at handle i Boshop.

• pia

Virkelig god service

Bestilte en sofa på hjemmesiden, efter at have besøgt butikken. Personalet i butikken var meget hjælpsomme og hjemmesiden nem at finde ud af. Jeg valgte selv afhentningsdag, tre uger efter bestillingen og sofaen var klar til afgang da jeg kom efter den. Det var alt sammen meget nemt og smertefrit!

BoShop.dk

En super oplevelse med personlig betjening

BoShop har virkelig kvalitetsmøbler og et sælgerteam der bare er klar når man kommer ind i forretningen.

Rigtig god oplevelse ved køb af møbler.

BoShop.dk

Nemt enkelt og top kvalitet til fornuftig pris

Hermed mine varmeste anbefalinger - jeg ville aldrig handle sofa et andet sted, efter hvad jeg ved findes der ikke noget sted i Danmark hvor så høj kvalitet og så fornuftig en pris følges ad. Dertil kommer super behagelig betjening og service.

BoShop.dk

god kvalitet, service og levering

Fandt en lækker sofa på nettet, og så den i showroomet i bellacenteret.. udemærket koncept hvis man kan spare lidt penge.
Bestilling foregik smertefrit, med god kontakt til hovedkonteret hvor der var venlig betjening og vejledning.
Leveret lige til døren på det aftalte tidspunkt.

Kan klart anbefale BoShop

Kelvin Giormani hjørnesofa

Efter kyndig vejledning endte vi med at købe en Kelvin Giormani hjørnesofa model Giano 194 på specialmål. Betrukket med Anilin læder, farve Marco 1196
Blev leveret efter 3 måneders produktionstid og var hele ventetiden værd. Det er er fantastisk hjørnesofa der fuldt ud lever op til vores forventninger.
Ganske vidst hører Kelvin Giormani til i den dyre ende, men pris og kvalitet følges ad, vi har ikke været i møbelbutikker der kunne matche det samme pris - kvalitetsforhold.

120 % tilfredshed - super service og sikker webshop

Bestilte 2 sofaborde, som de pænt opbevarede i 2 månender indtil jeg kunne hente dem. Desværre passede de ikke til stuen, men BoShoppen levede fuldt op til deres fortrydelsesret. Ingen problemer - og et klik med musen, så tilbageførte de med det samme mine penge.
En helt igennem god oplevelse og meget fin behandling. Meget kvalificeret rådgivning med dygtige, vidende og hjælpsomme sælgere i butikken
Du kan trygt handle hos denne webshop.
Jeg vender helt sikker tilbage til Boshoppen, når / hvis jeg igen skal handle møbler.

• Braüner
  • Århus, DK

Længe ventet

Dejlig blød sort lædersofa og puf med fantastisk siddekomfort - også for os med knap så lange ben - og købt hos BoShop i Risskov.Vi oplevede en meget venlig og tilpas påtrængende sælger samt den flinkeste fragtmand - på trods af, at vi måtte betale for leveringen.

Vi er meget tilfredse kunder - der bestemt overvejer at komme igen.

• Anni
  • Verifisert kjøper

Lever fuldt ud op til forventningerne

Vi valgte en stofsofa med specialmål designet til vores hjem i BoShops showroom i Risskov, sofaene lever fuldt ud op til vores forventninger god kvalitet. sofaen blev dog leveret 14 dage senere end lovet, men der blev sendt mail ud i god tid så vi kunne forberede os så det gjorde ikke så meget.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk