[REPLY]
Det var nemt, at bestille og tingene kom hurtigt..
Jeg har handlet ved Befro nogle gange og altid været tilfreds. Jeg har oplevelse af kompetente medarbejdere som, hvis de ikke kan svare på et spørgsmål, omgående finder den medarbejder, der ved noget om emnet. God vejledning og service.
Jeg er godt tilfreds med den hurtighed bestilte vare kommer frem på. Varene lever op til min foventning
bestilte en lørdag og allerede mandag havde jeg pakken et sted jeg helt sikkert vil handle igen
Aldrig problemer med at få de varer jeg har bestilt hos dem.
hurtig lavering, og super flot camera taske kun ros herfra...
God hjemmeside, fornuftige priser.
Jeg var meget glad for mit køb igennem Befro. Prisen var omkring 500 kr under den nærmeste pris for en Canon MG8150 både på Pricerunner, Kelkoo og Edbpriser så jeg føler jeg har gjort et fund. Leveringstiden var kun 3 dage igennem PostDanmark. Jeg benytter mig i øvrigt altid af e-handelsfonden godkendte butikker. Vil handle der igen hvis prisen er rigtig for det produkt jeg er efter! (ifølge ovennævnte søgemaskiner!) Befro er desuden en meget nem, brugervenlig og overskuelig side og man får hurtigt bestilt og betalt.
Den ene vare i restordre, blev kontaktet via tlf og orienteret om forventet lev. tid, blev samtidig tilbudt anden tilsvarende vare som kunne leveres omgående.
Jeg fandt min vare, bestilte, betalte og nu her knap et døgn senere sidder jeg med varen i hånden. Perfekt!
4 stjerner fordi det er første gang jeg handler der, hvis fremtidige handler kører lige så smertefrit er 5 stjerner helt klart på sin plads
Er super tilfreds med mit køb, levering og det hele.
Det eneste jeg savnede var mere præcis info om levering. Jeg bestilte et TV der blev leveret af Budstikken. Der står ikke så meget om denne leveringsform andre steder end på bestillingssiden, så jeg blev i tvivl om hvornår og hvordan. Dog var der hurtigt svar, da jeg kontaktede Befro pr. mail og responsen var venlig og indeholdte den info jeg havde brug for.
Jeg har handlet mange gange hos befro. Altid en skarp pris og tilfredstillende leveringstider.
Befro leverer hurtigt uden problemer og ved forespøgsler kan man regne med deres svar.
Topkarakter herfra
Bestilte et kameraobjektiv og nogle småting hos Befro. Ankom et par dage efter. Hurtig levering, gode priser og stort udvalg. En butik efter min smag! Handler helt sikkert hos Befro igen. Kan klart anbefales.
Bestilt Nikon optik på gavekort med kontrolkode. Ordrebekræftelse pr mail hurtigt, men med varens fulde pris.
Først efter rykker kom der svar om leveringstidspunkt. Selvom der var udfyldt alle felter i ordre-afgivelsen, skulle jeg pr. mail gentage kontrolkoden fra gavekortet. Lidt uprofessionelt.
Herefter levering til Grønland på 4 dage. Pakning kunne være bedre. Man kunne overveje at svøbe æsken IND i bobleplasten, i stedet for at lægge bobleplasten VED SIDEN AF æsken, som dermed raslede lidt rundt i papkassen.
Hej Morten,
Det bestilte objektiv skulle overflyttes fra et fjernlager førend afsendelsen kunne finde sted. Derfor når du at kontakte os førend vi når at afsende varen og dermed track and trace informationer.
Med henblik på proceduren omkring gavekort kan jeg se, at koden ikke er kommet med på ordren, hvilket er årsagen til at vi pr. e-mail har bedt dig oplyse koden.
Emballeringen skal selvfølgelig være i orden og din anke er derfor videresendt til lageret.
På trods af vanskelighederne håber vi at se dig i webshoppen en anden gang.
Befro ApS
Købte en fototaske. Hurtig betjening. Var på min adresse 1-2 dage efter bestilling. Fin handel
Det var da noget at det simpleste. Googlede efter hvor den var billigst. Befro ! Og Klik, så havde jeg den 2 dage efter - til den billigste pris.
Det kan sgu da ikke være bedre.
Altid nemme at handle med og hurtige til at levere.
Jeg har ikke fået mine varer, selv om det er flere måneder siden, at jeg bestilte dem. Jeg har rykket en gang, og fået at vide at der gik få dage. Det er nu nogle måneder siden!!!-(
Hej Henning,
Din ordre er grundet en teknisk fejl blevet fejlekspederet. Vi undersøger derfor straks situationen og kontakter dig direkte med en ordre status.
Befro ApS
Super god shop, dejlig leverings process masser af info om ordren.
Priserne er også ganske fine, også er de nogen af de eneste i DK med et stort udvalg af Gitzo stativer.
Vil helt sikkert handle, der igen.
Jeg plejer at hente mine ting derude, i stedet for at få dem sendt. Det er ikke så langt væk herfra. De er rigtigt flinke og gør deres arbejde uden drama eller smartness. Du får bare det du har bestilt med et smil.
bestilte disk og alt gik fint. Lidt længere leveringstid end lovet ved bestilling. Fik en mail med hvornår jeg ville modtage den, og det holdt stik, så fint fint.
Har kun købt en gang her, men jeg gør det gerne igen. God service.
Hurtig levering og fornuftig pris ;) varen var pakket forsvarligt, meget mere kan man ikke forlange - jeg er 100% tilfreds
Fra bestilling til levering i Grønland på mindre end 5 arbejdsdage det er flot klaret. Vil gøre brug af firmaet igen.
Jeg bestilte en printer fra Befro. Jeg havde kigget forskellige steder på nettet, og Befro var det billigste. Jeg havde printeren under 24 timer efter jeg havde bestilt den.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds :)
God og overskuelig webshop, med stort udvalg.
Super betjening i forretningen.
Jeg fik min bestilling efter kort tid, pengene blev først hævet da jeg havde modtaget varen og er alt i alt fint tilfreds med handlen hos Befro.
ikke så mange dikkedarer, hurtig levering og kunkurrencedygtige priser, hvad kan man forlange mere ?
Har brugt Befro flere gange. Hver gang hurtig ekspedition og god pakning af varene
Bestilte fredag, fik pakken mandag. Super tilfreds med varen.
Tusind Tak for en behagelig og kanon godt service!!!