[REPLY]
Jeg skulle bare ha et par PS2-USB-overganger, men alt fungerte tilfredsstillende. Rask ekspedering.
Jeg har som ny kunde brugt av-cables 2 gange i juli måned 2011 med stor fornøjelse.
Hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt på, bestilling og betaling fungerer effektivt.
Sidst - men ikke mindst - jeg har kablet allerede næste dag med Posten.
De må selv være stolte hos av-cables over det, de laver.
Bjarne Nybo Jensen
Vedbæk
Klaus M., Dan, Michael Andersen, Simon Pedersen, Jesper Bagger, Andreas og Klaus Riisberg synes vurderingen var nyttig
Overskuelig e-shop, let at navigere i. Fint udvalg, gode priser, og hurtig respons.
Anbefales herfra.
Mine vare kom i en pakke som var meget dårlig indpakket, i kassen var der en del små ting, som desværre også manglede da pakken blev åbnet, men en mail til kundeservice var alt og jeg havde de manglede vare næste dag. God service.
Omkring viden til de produkter de sælger og sammenhæng med den virkelige verden kommer de til kort, men ellers en fin side med godt overblik, kan klart anbefales får dog kun 4 stjerne pga. den dårlige emballage.
Her kan jeg anbefale at handle - stort udvalg og hurtig betjening
Fin vejledning inden købet.
Uheldigvis fik jeg en forkert konverter - skulle have haft en DVI til HDMI, men fik en der var omvendt. Fik uden det mindste bøvl tilsendt den rigtige dagen efter og fik endda lov til at beholde den først tilsendte. God service og klar den billigste konverter jeg kunne finde på nettet.
dem bestilte vare kom til tiden som de skrev på deres hjemme side
God og overskuelig hjemmeside. God information efter køb.
Hurtig og præcis levering. Alt i alt SUPER.
Mvh. IA Bording
Meget fin og hurtig forsendelse på den vare jeg bestilte.
Fik leveret i løbet af én dag - fantastisk!
Jeg er imponeret af jer hos Av-Cables.dk - Jeres site er let og overskueligt. Jeres levering kan simpelthen ikke være hurtigere og alt i pakken jeg modtog var som det skulle være. Oveni det hele en rigtig god kvalitet til en suveræn fair pris. Godt gået.
Jamen jeg er bare super tilfreds..!
Rart at handle med en seriøs udbyder på nettet ( der er heldigvis mange af dem efterhånden), kun en lille ordre, men blev ekspederet prompte og sendt med det samme, det du`r.
En dejlig nem og brugervenlig hjemmeside.. Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og dagen efter modtog jeg de bestilte kabler med posten. Ekstra bonus at det er gode priser! :)
God betjening og nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering.
Stort udvalg og gode priser.
Jeg bestilte mit kabel kl14, og pakken lå i min postkasse før kl 12 dagen efter! Online chat og hjælp stort plus!
Nem bestilling og hurtig og sikker levering :) Kommer gerne igen.
God beskrivelse af produkterne og ikke mindst hurtig levering.
Alt hos Av-Cables fungerer som det skal.
Eneste malurt i bægeret er Post Danmark, som formår at levere om mandagen, hvad der er bestillt onsdagen før.
Var i tvivel om ophængs beslag til led tv, fik hurtig og god råd om hvad der passede og havde en fornuftig pris, blev leveret dagen efter bestilling.
Jeg bestilte mine varer om mandagen lidt i lukketid og fik mine varer med morgenposten den næste dag, fanatisk service. Tak
Bestil og det kommer til døren... det er min føste gang jeg har købt ting her og det bliver ikke den sidste! 5 stjerner er fuldt fortjent, bla. også fro det meget bruger venlige webside!
Super hurtig levering - god hjemmeside - overskuelig
Gode Cat6 udtag til en god pris og med dag til dag levering. Det var første gang, men ikke sidste.
nemt at finde det man leder efter på siden og modtager lyn hurtig det man har bestilt
Jeg fik levret det bestilte hurtigt og der virkede...
Jeg bestilte en masse små komponenter, samt flere ting jeg skulle bruge til en studietur senere på måneden. Der var ingen problemer med handlen, pakken kom en dag senere end forventet, men i sidste ende smertefrit og uden problemer, og jeg kunne bruge det bestilte med det samme.
Som en nethandel altid bør være.
Har altid brugt dem som kabel pusher og har aldrig haft nogen problemer
Jeg fik de bestilte kabler indenfor 2 dage, til en rigtig god pris.