We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Viskerbladet.dk vurderinger

Viskerbladet.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Viskerbladet.dk and give your own rating of Viskerbladet.dk 66
Perfekt
9.1 av 10

66 kundevurderinger
Vurder bedrift
  • vurderinger (66)

Hurtig og nem betjening.

God service fordi de tjekker at det passer med ens bil ved at taste bil nr. ind.

Featured review of Viskerbladet.dk

Viskerbladet.dk

Perfekt online handel med overraskelse:-)

Perfekt online handel, og vanvigtig hurtig levering, og så er det første gang jeg har modtaget en lille overraskelse i form af lidt sødt til ganen i forsendelsen, super godt:-) handler helt klart mine viskerblade her fremover.

Viskerbladet.dk

god hurtig og passende levering total ok

bestilling blev udført uden fejlog mangler viskerne passede perfrkt prisen super alt ialt vil jeg bruge jer igen

• Bjarne
  • 7 Vurderinger

som bestilt

Ingen problemer, leveret som aftalt.

Viskerbladet.dk

Rigtig god service pr. tlf. og overskuelig hjemmeside.

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg kontaktede firmaet omkring et produkt.
Det ene produkt som jeg blev anbefalet da originalen var udsolgt, er efter min mening ikke samme kvalitet. Jeg synes viskerbladet virker lidt "blævrende" når man bruger den.

• Thomas
  • 2 Vurderinger

Effektivt

Det er super nemt og effektivt at handle, overskuelig menu, og hurtigt effektueret.

kanon

virker helt som de skal og til en god pris

god service

Efter en hurtig og problemfri levering blev det konstateret at de bestilte viskere var i forkert størrelse. Her blev der hurtig ombyttet til en anden vare i bedre kvalitet, uden beregning for mig. God service.

Som aftalt

Handlen forløb som aftalt

Rigtig god service.

Haft en god oplevelse med Viskerbladet. Havde købt viskerblade der ikke fungerede ordentlig og mailede så lidt frem og tilbage omkring dette. Fik tilbud nogle andre som blev sendt fragtfrit og fik mine penge tilbage for de først købte. Hurtig og rigtig god service.
Tak

Let og enkelt

De havde den vinduesvisker, som jeg ikke kunne finde andre steder. Og så blev den leveret hurtigt og telefonbetjeningen var i top - meget service-minded. Jeg kommer gerne tilbage som kunde.

Overvældende hurtig levering

Viskerbladene blev allerede modtaget dagen efter bestilling, hos mig kl. 10.15
Fantastisk hurtigt. Hvordan kan det lade sig gøre?
De blev bestilt dagen før kl. 19 og bliver leveret på under 16 timer Godt klaret:-)
Kvalitetsvarer:-)
Jeg kan derfor varmt anbefale ViskerBladet.dk

Lynhurtig

Super.....
Lave priser og lynhurtig leveret.......

• Freddy

Helt perfekt

Et perfekt sted at handle er sikker på den rigtige varer ved at opgive reg.nr.

Perfekt og professionel service

Det var en positiv oplevelse at snakke med firmaet, for at få fat i den rigtige vare. Ydermere tilbyder de også gratis at undersøge om varen nu passer til bilen.

• kurt

kanon hurtig

det er første gang at jeg handler ved viskerbladet, men bestemt ikke sidste gang (-:. det var nemt at finde rundt på siden og så gik det en dag så havde jeg det jeg havde bestilt, kanon viskerbladet (-:

• Peter B
  • Aalborg SØ, DK
  • 5 Vurderinger

Problemløst

Lige efter bogen.

• Tom
  • Verifisert kjøper

Det hele fungerede meget fint

Det er nemt at handle hos Viskerbladet.dk. Alt klappede bare

OK Butik

God service og kan kun anbefale at handle der!

hurtig levering og ingen fragt

hurtig levering og ingen fragt

• Benny

Kanon

Det er herre nemt

Fejl i leveringen

Jeg modtog forkerte længde viskerblade. Jeg ring til forhandleren og vi enes om at jeg fik tilsendt en ny rigtig længde viskerblad, som jeg modtag dagen efter.

Viskerbladet.dk

Super levering - super hurtigt.

Fik varen dagen efter bestilling. Det var godt indpakket og svarede 100% til mine forventninger

Viskerbladet.dk

Bestilte visker den ene dag, og havde dem med posten dagen efter. Alt virkede super godt og nemt.

• Klaus

udemærket

Nemt sted at handle

• Mads

Hurtig og korrekt levering

... med funktion hvor der tjekkes nummerplade...

• Anja
  • 4 Vurderinger

Super Cool og hurtig service

For det første er det let at finde hvad man skal bruge. For det andet tager de rent faktisk telefonen. For det tredie havde jeg det dagen efter. Og hele vejen ku jeg følge min bestilling. De får helt klart min anbefaling, og jeg vil handle der igen.

Troværdig og enkel

Der vurderes her kun på leverancen, som var hurtig og det korekte materiale blev leveret.

• Dennis
  • Verifisert kjøper

Når/hvis behovet opstår, vil jeg bestille viskere der igen.

Selve købet blev afviklet ganske standardmæssigt. Sidens design er lidt gammeldags, men det er i og for sig ligegyldigt, når prisen er ok. Roses skal servicen (frivillig) med, at der ud fra bilens nummerplade bliver tjekket, om de valgte viskere er korrekte til bilen.

Viskerbladet.dk

sikkert, hurtig og med god service

billig kvalitets varer, og hurtig levering. Føler jeg har fået en professionel og sikker service. Er meget tilfreds.

Ingen problemer

Hurtig levering af bestilte varer - det virker som det skal :-)

God hurtig levering

Fik hvad jeg bestilte dagen efter med posten. At jeg så ikke var hjemme da posten var her er ikke leverandørens skyld

Lynhurtig og fejlfri ekspedition

Lynhurtig og fejlfri ekspedition.
Og derudover også venlig og kvalificeret tlf.hjælp

• Per
  • 6 Vurderinger

Hurtigt og præcist

God hjemmeside, nemt at finde rigtige produkt, god og hurtig levering.

superbfirma

total glad for hurtig levering og fin faglig viden

• karin

perfekt og hurtig levering

handel hos viskerbladet og du blir tilfreds

• Ole

Kan ikke gøres bedre

Upåklagelig sagsbehandling

Super godt

Det var super let, og man skal bare skrive sit reg.nr på sin bil, så for den rigtig var som man skal brug.
Jeg skulle ha nye viskerblade til min bil.

Viskerbladet.dk

Fin levering og super service

Jeg bestilte viskerblade til 2 biler, og det ene passede desværre ikke, da det var en speciel og sjælden bil. 2 dage senere kom der et par som passede. Viskerbladet.dk anbefaler jeg gerne.

• Jens
  • 2 Vurderinger

Suveræn

Meget nem side at bestille fra...
Hurtigt og nemt og lige til døren...
Billigt...

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk