We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Outnorth vurderinger

Outnorth Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Outnorth and give your own rating of Outnorth 43
Bra
8.7 av 10

43 kundevurderinger
Vurder bedrift
  • vurderinger (43)

FUNKA BRA!!

Jeg synes alt funket fint!!!

Featured review of Outnorth

• Jenny
  • Verifisert kjøper

Gode varer, fleksibel service.

Jeg liker varene, derfor handler jeg på Outnet.

En gang måtte jeg "prøve meg litt frem" for å finne ut hvilken vare passet for meg. Og da fikk jeg lov av dere til å bytte en vare, selv om det egentlig var gått over tidsfristen for retur. Det er det jeg mener med fleksibel service, og dette var bra og ga tilfredshet.

Jeg skulle ønske, derimot, at ikke de store størrelsene ble utsolgt først. (Jeg vet ikke om dere kan bestemme hvor mange av de større plagg dere tar inn, eller om det leverandøren som bestemmer sammensetningen av størrelser.) Jeg ville være villig til å betale litt mer for store størrelser, hvis det er det som skal til for at nok av disse kjøpes inn. Noen nettbutikker gjør dette, de har litt høyere priser for større plagg (men forskjellen er ikke stor), og da blir ikke disse utsolgt så fort.

Jeg vil også foreslå at feltet for å fylle inn størrelse, skal stå blankt i utgangspunktet (istedenfor å være fylt inn med "40" som default). Det er så lett å ikke se det, og da ble det feil størrelse og det måtte bli retur...

Men i det store og hele, synes jeg dere driver butikk på en veldig bra måte.

Rett vare levert raskt

Jeg hadde gitt opp og finne disse produktene i lokale butikker. Et søk på internett satte meg i kontakt med Outnet.no. To dager senere kunne jeg hente varene på postkontoret. Kjempefornøyd!

Fort

Var litt usikkert om mva etc, kunne være litt mer klar.

Det var ingen valg å ikke har produkten levert til meg. Det blir bedre med en valg å ha det levert rett til bunnpris for levering, må være litt kjedelig for budbringeren. Men bra at dere bruker mypack i stedet av posten, som bunnpris er åpent etter jobb.

Meget raskt ekspedert!

Ordren ble ekspedert umiddelbart etter mottak av ordren. Jeg mottok pakken kun få dager etter bestillingen. Vareleveransen var iht bestillingen og av riktig kvalitet.

• Svein

Enkelt og greit.

Her handlet jeg sender til min Polar pulsklokke enkelt og greit.

Knirkefritt

Var enkelt å bestille og varen ble levert uten noen problemer. Det er en julegave så vi får se om den faller i smak.

• Thore

Meget bra service

Sendte inn støvler for reklamasjon,lekkasje. Fikk nye tilsendt etter kort tid, veldig bra!

• Lene

Kjempegod service!!

Eg hadde kjøpt feil buksemodell, og fant ikke dette ut før eg hadde kontakta dere og egentlig berre ville ha ein størrelse mindre. Viste seg at jeg hadde kjøpt herremodell. Fekk byttet til damemodellen, og fikk god veiledning i forhold til størrelsen, - og buksa er ikkje berre god, men sitter som støpt. I tillegg gikk returen og tilbakesendingen av buksa kjapt. God service!

• Grete

Meget bra

Meget rask leveringstid. Meget tilfredstillende

Raskt og problemfritt

Bestilte en ryggsekk i førjulsstriden opp til Nord-Norge, fikk varen i løpet av 6 arb. dager.

• Marte
  • Verifisert kjøper

Kjempe bra nettbutikk med særdeles god service!

Jeg er strålende fornøyd! Lave priser og bra utvalg.

• Anette
  • 2 Vurderinger

Alle tiders handel.

Alle tiders handel. Rask levering. Produkt som forventa. Anbefalast.

Flott service

Veldig rask forsendelse

Outnorth

En enkel og smidig netthandelsopplevelse

Varen var som beskrevet, og den ble sendt avgårde og kom fram raskt. Alt var som man kan forvente av en moderne og effektiv nettbutikk.

Kjapt levert

Bra tilbakemelding og kjapt levert. :)

Raskt levert

Bra varer til bra priser

ok. greit

Kjapp levering, men noe høy fraktkostnad

• Helge
  • Verifisert kjøper

Knall topp sportsbutikk på nett!!

Har anbefalt denne nettbutikken til alle mine bekjente! Kjempe bra kundeservice, og god kvalitet på tingene man kjøper! Anbefales på varmeste!!! ++++++

Profesjonell

Rask levering, problemfritt bytte og gode priser.

God og rask handel

God og rask handel. God pris i forhold til konkurrenter.

• Agnar

Rask levering, gode priser

Siden er oversiktelig, prisen var lav, og leveringen gikk problemfritt. Det eneste underlige var at pakken måtte hentes hos Coop Mega og ikke på postkontoret.

• Ida
  • Verifisert kjøper

fikk den service jeg forventet

Jeg fikk svar på det spørsmålet jeg lurte på, og fikk bestilt produktet jeg var ut etter, selvom det sto at det ikke var på lager den datoen jeg søkte etter det. Så jeg er fornøyd med det jeg fikk av service og tjenesten dere leverer.

• Geir

Effektivt

Rask og effektiv handel. Fikk varen som jeg hadde bestilt uten problem.

• Hedda

God service, hurtig levering

Hurtig levering av varen. Varen er en julegave så den er ikke testet, men helt sikkert i tipp topp kvalitet

Outnorth

Varer ok, leveranse dårlig.

Outnet har valgt en transportør som (a) ikke kan levere i nærheten av vårt bosted og (b) ikke sender ut ankomstmelding når varene kommer til terminal for avhenting.

• Einar

Rask og effektiv

Raskt og effektivt levert ,kom i løpet av 2-3dager.

veldig bra

Raskt greit og enkelt

Hurtig levering av kvalitet

Produktet var veldig bra, dette er 2.gang jeg kjøper samme produkt

Kanonfornøyd

Fikk tak i jakken hos dere som jeg ville ha. Rekordrask levering via post. Jakken passet perferkt og svarte 100% til mine forventninger. Mitt første med desidert ikke siste kjøp hos Outnet.no....

Best

Bra utvalg,greie priser,god service og rask levering

• Kai
  • Verifisert kjøper

Ingen over, ingen ved siden.

Det har vært en fin opplevelse å handle på Outnet.no. Spesielt vil jeg nevne den gode servicen fra begynnelse til slutt. Her er virkelig kunden satt i sentrum. Det setter jeg veldig stor pris på.

• John
  • Verifisert kjøper

Super bra nettbutikk, med godt utvalg.

Meget bra handle opplevelse og super kundeservice. Byttet en vare grunnet at jeg hadde bestillt feil størrelse og det gikk som smurt, fikk rett vare etter et par dager. Gode priser har de og.

• Tor
  • Verifisert kjøper

Elendig forhåndsinformasjon om forsendelsen.

Outnet kunne godt fortalt på forhånd at de ikke sender varen til mitt lokale postkontor.

Outnet sendte varen (med Tollpost Globe) til en annen bydel enn den jeg bor i.
Outnet syntes det var en fin løsning, og omtalte Tollpost Globe som "en konkurrent til Posten". Det er de selvsagt ikke. Posten leverer varer i min postkasse og til et postkontor som er i min vei.

Grunnen til at jeg bruker netthandel, er for å SPARE TID.
Ikke så med Outnet.
Det hadde vært raskere å handle varen i en fysisk butikk, enn å handle hos Outnet.no, for så å måtte reise til en annen bydel for å hente varen. Jeg har ikke tid til slikt.

Jeg har bestilt varer som sendes med Tollpost Globe for siste gang. Hvilket trolig også betyr siste handel med Outnet.

Svar fra Outnorth

Hei Tor!
Beklager virkelig at det opplevdes så styrete å hente ut pakken, vi tar med oss denne kritikken når vi diskuterer vår leveringsmåte framover.
Vi sender våre varer fra hovedlageret vårt i Sverige. Pakkene sendes da fra lageret med Svenske Posten til Tollpost Globe som distribuerer pakkene videre ut i Norge. Tollpost har ombud som skal dekke en viss radius, og bor en da litt i utkanten av denne kan det selvfølgelig oppleves som et stykke unna. Dette er noe vi sammen med Tollpost jobber med å forbedre. Det går å lese mer om våre leveringsmetoder under kjøpsbetingelser.
Vi har valgt å samarbeide med Tollpost og det fører med seg fordeler for noen og ulemper for andre dessverre. Beklager dette!
Vennlig hilsen oss på Outnet

Meget bra!

Kundeservice slik den skal ytes. Meget fornøyd med servicen hos Outnet.

rask, billig , god service

så lenge dere holder prisene nede fortsetter jeg å handle

Good shiat!

Ryddig nettside. Raskt levert.

• Rune

bra og seriøs

rask levering av varene. Veldig bra på pris. kommer til å handle der igjen.

Kjapp og god levering

Syntes dere hadde en utmerket service

Rask levering!

Lave priser kombinert med rask levering gjør at jeg kommer til å handle på Outnet igjen.

synes vurderingen var nyttig. Enig?

Takk for din kommentar.

For å sikre at alle vurderinger på Trustpilot er skrevet av virkelige mennesker, må du bekrefte din e-post før vurderingen blir lagt ut på nettet. Du har nettopp mottatt en e-post med en link som umiddelbart verifiserer din e-post.

Lukk