We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (17)

Super

Den desidert beste mobiloperatøren ingen over ingen ved siden!!

Onecall

Det absolutt beste valget.

Det absolutt beste valget. Prisene er fantastiske, og man har full oversikt over eget forbruk via nettstedet til OneCall. Stor bonus at all info enten kan hentes på nettstedet, eller blir sendt over mail. Og kundeservicen er fantastisk, både over tlfsamtale og chat tilgjengelig på nettstedet. Enkelt å finne frem de opplysningene man ønsker, og svært gunstige priser. Telefonregningen har blitt betraktelig lavere etter bytte til OneCall fra Telenor.

Best i alle ledd

Ingen tvil. Dem er faktisk best på servic, er billigst, og det fungerer faktisk. Artig med regninger på under 100. Rask repons på det meste etter min erfaring. Bestiller jeg nytt sim, så kommer det 3 dager senere og er aktivt med en gang. Jeg skryter av dem til alle.

Ønsker bedre dekning

OneCall fungerer kjempebra i Norge, men dårlig i mange andre land. Var helt uten dekning f.eks i Estland. Da hjelper det ikke at det er billig!

Billig og bra!

Jeg har billigst mobilregning av alle jeg kjenner...

Kjempebra

Norges beste mobilselskap?
Har vært kunde i flere år og er kjempefornøyd. Har to nummer der nå.
Keep up the good work :-)

Blandt de beste!

Bra priser og bra service på mail-forespørsler!

BILLIG!!

Har hatt en del forskjellige mobilselskap som leverandør til mitt mobilnummer, men ingen,INGEN, har gjordt det så enkelt og billig som OneCall. Oversiktlig faktura i eposten,billigere enn de andre og aldri noe tull.

Drit elendig service

Eg hadde onecall før og kjeme ALDRI til å velge dei igjen. Fekk rekninger på data bruk på ein tlf som ikkje kunne bruke det, og ikkje fekk eg rekninger, berre oversendt inkasso for etter 5 forsøk på å forandre adressen min hos dem fekk eg fremdeles alt til min gamle adresse...ubrukelig service

Bra men ikke best.

Rimelig og god dekning.
Sliter litt med data (H+ og 3G -nett) tilkobling, på min Samsung Galaxy S2.

• 6900 Florø, NO
  • 4 Vurderinger

Helt topp....!

Er meget fornøyd med OneCall.... Tenk å kunne ringe gratis i 2 timer og sende mange gratis sms..., hvem kan tilby det samme?

Onecall

Vil du spare penger,er Onecall alt du trenger!

Etter å ha byttet mobilpartnere stadig vekk over flere år,fant jeg den perfekte partneren som jeg ville dele livet mitt med.
Onecall gjør at du ikke trenger å lete etter billige mobiloperatører lenger.
Onecall er billig,og har dessuten flere forskjellige abonnement til alle typer behov,enten du ringer lite eller mye!
Trenger du også mobiltelefon til ditt abonnement,ja så har de det også. Den kan du kjøpe,eller del-betale over regningen på forbruket ditt. Onecall legger opp til at du skal spare penger.
Enkelt og greit.
Anbefales!

Onecall

Lite i møtekommende, men bra priser

Lite i møtekommende, men bra priser. De skulle hatt flere muligheter når det gjelder påfyll av kort. Ikke alle har vanlig VISA. Jeg har VISA ELECTRON :((((((

Billig og bra.

Eg ringer lite, så onecall er det beste for meg. Bur i eit litt grisgrent strøk så har bruk for Telenor-dekning. Forrige rekning var på 34 kr. :)

Onecall

Trøbbel med levering av sim kort ved tegning av abbonement.

Bestilte abbonement fra one call for å kutte i mobilkostnadene. Gikk fra 1200 til 250 kr i mnd så er fornøyd med prisene. Ingen lurekostnader som påløper i tilegg.

Men da jeg bestilte abbonement haket jeg av for microsim til iphone 4 men mottok et vanlig simkort. Innen overføringen av abbonementet fra mitt gamle nummer hadde jeg ikke mottat microsim og nå var det vanlige simkortet jeg først mottok deaktivert. Ble derfor uten telefon en periode...

Is Onecall your company?