We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (37)

Perfekt enkelt!

Enkelt å bruke siden, stort utvalg og rask leveringstid har gjort at jeg heller bruker navnesmokk.no enn nærbutikken!

Hei Gjertrud Elise.

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi er nøyd, at du heller bruker Navnesmokken.no enn nærbutikken.

navnesmokken.no

Smokk, sutt, tutt - navnesmokken.no er kinaputt!

Smuk og smekker smokkeside!

Full score - rett i mål - smokken rett i munnen; vi har handlet her i flere år! :-)

Hei Titti79.

Vi er glade for, at du har handlet hos oss i flere år.

Takk for de fem stjerner.

Perfekt service

Dette er stedet for deg som vil ha smokker med god kvalitet og rask levering. Servicen er også veldig god hvis det skulle være nødvendig med hjelp. Ellers er alt veldig enkelt på navnesmokken.no

Hei Mats.

Greit, att du liker perfekt service, god kvalitet, rask levering og at det er enkelt på Navnesmokken.no.
Tusen takk for tilbakemeldingen din.

leverer alltid

Alltid til å stole på, rask service og rasktlevert.

Hei Linda.

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi er nøyd, at du hadde en grei handel.

Den beste!!

Sønnen min elsker suttene fra navnesmokken og favoritten er Esska. Vi har handlet her i snart 3 år nå.
Kvaliteten er god og det er veldig greit at man kan skrive egne navn/kallenavn på sutten.
Vi har prøvd andre merker, men dette er det eneste som teller. Sendes kjapt i posten, har alltid fått det jeg har bestilt. Super fornøyde :-)

Hei Lene.

Tusen takk for din kommentar. Kjempegreit, att du er nøyd med produkterne våre. Fantastisk, at Navnesmokken er det eneste som teller.

super :-)

Smokkene er tatt veldig godt imot her i huset å så godt med navn på de som tåler det meste å er slitesterke :-)

Kjempeførnøyd

Bestillingen min kom en dag før jeg forventet, ingen problemer så jeg hadde ingen behov for kontakt med kundeservice. Alt i alt, kjempefornøyd, og kommer garantert til å bestille igjen.

Super service!

Allerede dagen etter at jeg la inn bestilling (og det skjedde svært sent på kveld), så var varene sendt!
Har bestilt herfra tidligere også, og er alltid fornøyd :)

kjæmpe bra

utruli gøy å handle tutter med navn og egene sertrekk.
go service og rask levering. heil topp absolutt å annbefale.

• Hønefoss, NO
  • 5 Vurderinger

Alltid rask !

Bestillingene går raskt, oversiktlig side og enkel og grei betaling. Prisene er også veldig overkommelige, Dette blir tredje gangen jeg bestiller fra navnesmokken !

SUPERT!

Til tross for julekaos, så kom smokkene etter bare noen dager. Det er enkelt å bestille, hvert steg er godt forklart. Har anbefalt siden til de fleste av venninnene mine som har barn.

Super gode tutter

Super fornøyd med både produkt og service

Superfornøyd!

Super kvalitet, service og pris! Supert i barnehagen:)

Meget fornøyd!

Har flere ganger kjøpt smokker og utstyr herfra og har hver gang fått utmerket service, meget rask levering (!) og flotte varer!
Kan helhjertet anbefale Navnesmokken!

5 stjerners nettside

Super kvalitet, service og pris, og så enkelt og sitte hjemme og kjøpe! Anbefales! Supert for tulla som går i barnehagen.

Utrolig fornøyd!

Snakk om firma som vet hva de holder på med i form av salg! Første gabg jeg bestilte var på en mandag, hadde alle 9 tuttene i posten på fredag! Nå bestilte jeg torsdags morgen, og fikk melding om at de var sendt på fredag! Og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten, tuttene rotes vekk før de blir utslitt;-)

Veldig bra!

Endelig noen som kan levere NUK-smokkene raskt og enkelt, og med navn på! Jeg anbefaler LETT navnesmokken.no videre any day! :) Fine priser, rask levering og god service. Helmaks

Utrolig fornøyd!

Jeg har bare brukt de anatomiske Deluxe smokkene...
lillegull ville ikke ha noen andre smokker da hun ble født
- og nå er hun 8 måneder.
Kommer garantert til å handle så lenge hun bruker smokker.
Hurtig levering og billige smokker :)
Har også kjøpt smokker og gitt bort i gaver - kjempekjekt at de blir sendt direkte til gavemottakeren og at jeg kan skrive med en hilsen!
Jeg anbefaler navnesmokken.no til alle....og snart er det barnehagetid til jenta mi og da er det smart med navn på smokken ;)

Super fornøyd!!

Har handlet smokker mange ganger her. Gikk fra Deluxe til Happy og minstemann på 1,5 år er alltid like fornøyd :)

Rask levering og god service!

kjempebra!

rask behandling og levering. ellers er det godt utvalg og rimelige priser.

Kule smokker!

Utrolig bra smokker til billig penge og ikke minst super rask levering.
Kjempe fornøyd:)

Veldig fornøyd

Navnesmokken lager helt supre smokker til å ha i barnehagen. Ingen som trenger å lure på hvem som er hvem sin når 17 småtasser på 9 mnd til 2 år gjerne deler, bytter og leker med hverandres smokker :)

• Tysværvåg, NO
  • 3 Vurderinger

Kjempe fornøyde!

Har handlet smokker her før, småen liker best Nuby star smokkene. Rask levering og ikke minst billigt! Eneste jeg har å klage på er den ene smokkesnora jeg fant på navnesmokken.no (den med trekulene på) skal alle smokker passe på. Men her får jeg ikke festa smokken skikkelig føler jeg, så det faller av etter en stund.. :(

Kjempe fornøyd!!

Har handlet smokker her siden prinsen var 3 mnd. Nå er han 2,5 år og bruker fortsatt smokker fra Navnesmokken.no. Nå skal lillesøster få også!

Veldig god service, og kjapp levering. Og ikke minst billig!:)

kjempe topp service

er kjempe fornøyd med servicen jeg fikk :)
kommer til å handle hær mer :)

Super service

Fantastisk god service. Bestillte feile smokker. Ringte dagen etter og bestillinga ble ordnet over telefon. :-) Bestiller gjerne fra Navnesmokken igjen.

Kjapp levering!

All skryt for rask levering, god service og et flott produkt! :)

Veldig fornøyd

Er veldig fornøyd. Utrolig rask levering, og gode og billige smokker.
Har ingenting å klage på.

navnesmokken.no

Veldig god service og smokker!

Brukte selv for lille dattera vår og nå bestilte som en gave :) Takk!

Supert!

Har bestilt herfra mange ganger og alltid like fornøyd! :)

Rask ekspedering!

Alltid like rask med levering og kjempe fornøyd med kvalitet på smokkene.

Supert!

Enkelt å bestille, rask levering og kjempefine smokker!

Nærmest perfekt

Rask levering! Mange typer smokker å velge mellom, alle finner noe som passer best til sitt barn. Passer perfekt til barnehagen da smokker lett kan forveksles der er det kjempe fint med noe personlig! Bra service! I tillegg er det jo så billig! navnesmokken.no må jo være nærmest perfekt?!

Kjempe fornøyd

Smokkene er kjempe fine og tulla er kjempe stolt. "Se tutten har navnet mitt" sier hun stolt. Fra jeg bestilte smokkene og til der var i min post kasse gikk det kun 2 virkedager.

navnesmokken.no

Flotte produkter og rask service

Har bestillt smokker fra navnesmokken i over ett år og er kjempe fornøyd med både produkter og rask levering.

:) :) :)

Veldig god service, rask service og god informasjon underveis - også etter bestilling og frem til varene lå i postkassen