We are hiring!

Seneste omtale
Vurder firma
  • omtaler (4 686)

Omtale av bekreftet kunde

Mooie kwaliteit en prima service!

Ik kan Albelli prima aanbevelen. Het is makkelijk om een fotoboek te maken en de kwaliteit is erg goed bevallen. Ik ga het zelk ook zeker vaker gebruiken.

Omtale av bekreftet kunde

Supermooi boek van mijn pasgeboren dochtertje!

Ik ben helemaal trots op het supermooie boek van mijn dochtertje, nu kan ik haar overal laten zien. Het maken viel me ontzettend mee, het fotoboek had ik vervolgens binnen een paar dagen in huis. En het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht!

Dit ga ik vaker doen, dank Albelli voor het mooie fotoboek!

Makkelijk en snel!

Fotoboek ziet er erg mooi uit. Zal hier zeker nog eens bestellen!

albelli.nl

programma werkt slecht, fotoboek opeens verloren

Ten eerste werkt dat vernieuwde programma zo ontzettend gebruikersonvriendelijk! Elke foto moet je handmatig uitlijnen, en een indeling kun je niet opslaan. Dus 10 uur later en een muisarm rijker ben ik bijna klaar met het boek, loopt het programma vast en bij opnieuw inloggen is er slechts 1 pagina van de 40 overgebleven. Echt een drama!
Ik zou voor online fotoboekjes webprint adviseren, werkt veel intuitiever en ook nooit dit soort problemen mee gehad!

Svar fra albelli.nl

Beste Iris, wat vervelend dat je ontevreden bent over ons fotoboekenprogramma. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Je kunt ons bereiken van 9.00 – 21.00 uur op maandag t/m vrijdag.
Vanuit Nederland: 0900 – 2523554 (€ 0,10 per min.) Of kijk op http://www.albelli.nl/klantenservice

Erg leuk fotoboek!

Wat een gave herinnering krijg je als je het pakketje van Albelli openmaakt zeg! Al bij menige vrouw de blits gemaakt met mijn gave fotoboeken.

veel mogelijkheden, netjes geleverd

Wat ik fijn vind, is dat je veel mogelijkheden hebt als het gaat om het maken van je fotoalbum. Ik was er ook wel even wat uurtjes aan kwijt, maar het resultaat was erg mooi.
Netjes en binnen de beloofde tijd geleverd.
Ik ben een tevreden klant en ga in de toekomst zeker weer bestellen.

albelli.nl

Na 5 Pogingen Nog Geen Mooi Boek!!!!!!

Na vorig jaar 4 x een verkeerd gesneden album , steeds dezelfde, gekregen te hebben.
Waardoor t album natuurlijk niet meer echt een leuke herinnering is om naar te kijken omdat je alleen de fouten er nog van kunt zien!!!!
Uitendelijk na veel contact een waardebon gekregen voor een nieuw boek met alle opties.
Na 1 jaar toch maar weer geprobeerd om jullie weer een kans te geven!

Vandaag kwam ons boek binnen van het 1e jaar van onze zoon.
Uitgebreid met z'n drieën op de bank om het mooie boek te bekijken.......
Tot mijn grote verbazing erg mooi en goed gesneden!!!
Wil het toeval dat er bladzijden verdwaald zijn in het boek en ergens anders opduiken waar het helemaal niet thuis hoort!!!!

Maandag dus maar weer meteen contact opnemen!!!
EN NOOOOOIIIIITTTTTT meer bij jullie bestellen!!!!

Customer synes vurderingen var nyttig

Beste mevrouw Bakker,

Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar het is ons niet gelukt contact met u te krijgen. Om die reden hebben wij u een e-mail gestuurd met een oplossing. Nogmaals onze welgemeende excuses. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via onderstaande wegen contact met ons opnemen:

Telefoon: 0900 – 2523554
Chat: http://www.albelli.nl/klantenservice/live-chat
E-mail: http://www.albelli.nl/klantenservice/e-mail-2

Albelli Klantenservice
albelli.nl

Zeer slecht om als gebruiker online een kalender te maken.

Site slaat niet o wat je invoert en nadat je op bestellen drukt is het niet meer te zien wat je gedaan hebt. Als je dan terug klikt om als nog te kijken wat je gedaan hebt IS ALLES GEWIST. UITERMATE TELEURSTELLEND. Nooit meer Ablelli

Beste mevrouw Brand-van Veggel,

Wij hebben zojuist telefonisch contact gehad over het probleem dat u ervaart bij het maken en bestellen van de online verjaardagskalender en hebben u een tegemoetkoming aangeboden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij via onderstaande wegen te bereiken:

Telefoon: 0900 – 2523554
Chat: http://www.albelli.nl/klantenservice/live-chat
E-mail: http://www.albelli.nl/klantenservice/e-mail-2

Albelli Klantenservice
albelli.nl

unreliable information, unacceptable client support

on 12/3/13 14:14 I received from Albelli the following email:
"Goed nieuws! Uw bestelling is klaar en deze verzenden wij vandaag. Dit betekent dat u binnen 1 of 2 werkdagen uw bestelling persoonlijk kunt afhalen bij uw Kiala Afhaalpunt."
it is now 19 March and since that email i had no information about my order. I have already sent an email complaining about the lack of information and again got no response. I had to turn to the chat and
i have just had a chat with your support and the responses of Albelli's employee were unacceptable. The employee was just blaming Kiala and me for choosing Kiala! Unbelievable! My point was that the information received by Albelli is unreliable.
This was my first and certainly my last order with albelli, i am going to make sure to inform all of my social circle about the service of albelli

Dear mister Khan,

We have just contacted you about the fact your order has not been yet delivered to Kiala and offered you an alternative solution. Again, we offer our sincerest apologies. For any further questions you can contact us by phone, e-mail or chat:

0900 – 2523554

Kind regards,

Albelli Customer Service
albelli.nl

Geweldige service en kwaliteit!

Wat een service! Maandagnacht een fotoboek gemaakt, had er 8 van nodig en moest ze eigenlijk zondag hebben..gebeld of de mogelijkheid er was en ze zouden hun best doen. En jawel hoor, zaterdag voor 12 uur de boekjes binnen!! Fantastisch en ze zien er super uit!

Makkelijke software geweldige service

Ik maak al jaren boeken van Albelli, de software is makkelijk geen 'gezeur' met eerst foto's uploaden maar gelijk vanuit de mappen op de comp werken. Zelf op allerlei manieren te bewerken Service is ook prima!! houden zo Ik heb al menigeen geadviseerd om albelli te gebruiken.
Echt een aanrader!!

Dikke 10 voor klantenservice i.v.m. drukfouten

In september 2012 bestelde ik een XL-fotoboek van tussen €80 en € 100. Helaas bleken een aantal inktvlekken/ drukfouten op sommige foto's te zitten. Na mailcontact kreeg ik per omgaande een nieuw gedrukt boek. Het oude mocht ik houden. In het 'nieuwe' boek waren alle pagina's goed en zonder vlekken. Wel zat halverwege het boek een lichte vouw in 1 pagina en een scheurtje bovenin de bladzijde. Dit heb ik ze nog laten weten aangezien het een duur boek was en om hun eindcontrole te kunnen aanscherpen.
Per omgaande kreeg ik een nieuw boek, het derde inmiddels! Deze was goed en zonder onvolkomenheden.

Ik geef Albelli een dikke 10 voor de klantenservice!!
Dankzij Albelli kunnen wij ons dochtertje ooit een prachtig en perfect fotoboek geven van haar babytijd.

Beelden gaan leven ...

Met plezier maak ik gebruik van Albelli om gedachten, momentopnamen, beelden te vangen in een (foto)boek. Het programma werkt prettig en snel, de afhandeling verloopt vlot en zonder teleurstellingen. Van harte aan te bevelen ...

Omtale av bekreftet kunde

Veel mogelijkheden voor een persoonlijk album!!!

Het maken van een persoonlijk album is echt leuk en zeker makkelijk met het programma van albelli!
Ik heb er nu al een stuk wat gemaakt en er komen steeds meer opties bij!

Omtale av bekreftet kunde

Ben altijd erg trots op mijn boeken dankzij albelli!

Ik kan je aanraden om een fotoboek bij albelli te bestellen. Het programma werkt perfect en je kan er aan werken als je tijd hebt. Het fijnste vind ik dat het boek altijd snel binnen is en de kwaliteit geweldig is!

Professioneel mooi

Prachtig mooi boek geworden

Fantastisch

Prachtig boek met mooie fotobladzijden, scherpe foto's, in één woord fantastisch!

Omtale av bekreftet kunde

Ik kies voor Albelli omdat het resultaat altijd naar wens is en dus heel betrouwbaar! Groet Carla

Vind je het leuk om van je foto's een album te maken probeer dan eens die van
Albelli. Altijd goede kwaliteit, goede service en snelle bezorging. Echt waar voor je geld .Denk niet alleen aan je vakantiefoto's maar maak ook eens een jaaralbum, komen al je losse foto's ook nog eens voorbij! Veel plezier bij het maken, het programma is veelzijdig maar toch heel makkelijk. Groetjes Carla

een mooie herinnering

Een mooie herinnering afgebeeld in een prachtig fotoboek ... goede kwaliteit.

Omtale av bekreftet kunde

mooie herrinneringen in een oogopslag bij elkaar, want bij Albelli is het erg overzichtelijk en ben je snel klaar!

Ik ben zeer tevreden over alles wat ik tot nu toe besteld heb bij Albelli.
Het programma werkt erg duidelijk en makkelijk.
En de resultaten mogen er zijn.
Ik vind de kwaliteit van de foto boeken erg goed en de prijs ook!
Ik heb alleen 1 tip....
Ik zou de klanten die iets besteld hebben een kortings coupon geven op hun volgende aankoop....!
En dan zonder tijdslimiet...
Jullie zien mij wel weer bestellen.
Tot snel.
Groetjes Susan

Omtale av bekreftet kunde

Mooie kwaliteit en veel mogelijkheden en goede service.

Het maken van het foto album is met heel veel mogelijkheden. Goede kwaliteit.
Leuke acties!! Daar moet je zeker gebruik van maken. Prima service.

Omtale av bekreftet kunde

Duidelijke werkwijze met een fantastisch resultaat.

Je hoeft je eigenlijk niet in te lezen, dus je kunt direct beginnen. Er is heel veel mogelijk om de leukste composities te maken. De kwaliteit en de service is perfect.

Anja Scheek

Omtale av bekreftet kunde

Het eindresultaat is bovenverwachting, in een woord: super!

Ik heb onlangs mijn 3e fotoboek gemaakt dus nog maar een beginneling.
Ontdek steeds meer mogelijkheden het programma is gebruiksvriendelijk en de kwaliteit echt goed.
Het begint een hobby te worden.

Omtale av bekreftet kunde

mooie herinnering aan de vakantie

Leuke manier om een fotoboek te maken.

Omtale av bekreftet kunde

Erg mooie fotoboeken die na wat puzzelen goed zelf te maken zijn.

Het programma is goed te gebruiken, duidelijk en overzichtelijk. Toch kost het tijd om de foto's zo te bewerken zoals ik ze in mijn hoofd had. Het is even puzzelen, maar toen ik het resultaat zag was ik meer dan tevreden! Mooie heldere foto's, goede prijs-kwaliteit verhouding. Een prachtig fotoboek en schitterende herinnering!

Omtale av bekreftet kunde

Albelli! Elk album is dik in orde!

Voordelen:
* altijd goed kwaliteit
* veel mogelijkheden qua achtergronden, figuren, ...
* altijd op tijd thuis bezorgd + netjes afgeleverd
* geregeld kortingen

Nadeel:
niet goedkoop

Waar voor je geld!!

Makkelijk te bedienen programma om het fotoboek te maken, goede instructies om het boek mooier te maken.
Netjes afgeleverd, fijne kwaliteit,

Omtale av bekreftet kunde

Goede constante kwaliteit voor een redelijke prijs

Twee maal eenzelfde bestelling geplaatst met ongeveer een jaar ertussen, in beide gevallen precies hetzelfde product met exact dezelfde kwaliteit. TOP....!!

Omtale av bekreftet kunde

Boek zag er geweldig uit.

Boek zag er mooi uit, alleen wij hebben platliggend genomen en nou kraken de blz. In het begin en eind dat is irritant want je bent bang dat dan de blz. los raken.

Omtale av bekreftet kunde

Een klasse product mét oog voor detail gemaakt.

een goede kaft, kwaliteits papier waarop de foto's zijn gedrukt, en aandacht voor het resultaat. vanaf bestelling tot aan de aflevering top en in een hoog tempo allemaal. top

Omtale av bekreftet kunde

Makkelijk programma. Doet wat er van wordt verwacht.

De kwaliteit van het geleverde werk is geweldig. Het Albelli fotoboek programma is simpel te bedienen, zelfs voor mij als digibeet.
Keuzes van kaft en soort foto's worden precies zo geleverd als je aangegeven hebt.
De prijs voor zulk vakwerk is in deze tijden van hoge prijzen gewoon geweldig. Je moet eens naar het programma gaan, downloaden en je kunt je gang gaan. Ik ga zeker snel nog een fotoboek maken

Tevreden

Albelli is en duidelijke en overzichtelijke site om je foto's te verwerken. Ook is er regelmatig en nieuwe ups-date.Veel mogelijkheden om je pagina's leuk te maken.

fantasties

Ik moest even wennen maar daarna vlot een mooi album gemaakt,ik hoop er gauw weer met een te beginnen
Het ziet er perfect uit
Ik raad gebruikers aan eerst een map met foto's te maken
die je erin wil hebben ,anders blijf je heen en weer om te zzoeken waar alles zit

Omtale av bekreftet kunde

Albelli biedt een persoonsgerichte en kwalitatief hoogstaande productenreeks.

Ik raad Albelli aan omdat het mogelijk is om jouw herinneringen aan een speciaal moment (een vakantie in mijn geval) te vertalen in een schitterd album. Daarnaast heb ik de service ervaren als zeer klantvriendelijke...bijna even persoonlijk als de albums die ik heb gemaak!

Omtale av bekreftet kunde

snelle goede service en prima kwaliteit

Albelli is een klantvriendelijk programma met een vriendelijke en accurate online helpdesk. De kwaliteit van het boek is prima en zelfs de foto's waarvan werd aangegeven dat de kwaliteit onder het niveau was, zijn prima terechtgekomen in het boek.

Omtale av bekreftet kunde

Top boeken, die makkelijk te maken zijn!

De fotoboeken van Albelli zijn een echte aanrader!!! Onze jaarboeken zijn geweldig en door de acties qua prijs zeker te doen!!!

Omtale av bekreftet kunde

Leuk geworden maar vond de kleuren niet optimaal zoals op het scherm zichtbaar

Ik ben gemiddeld tevreden over het resultaat maar blijf wel gewoon bestellen vanwege het gemak.

Omtale av bekreftet kunde

Inhoud zelfgemaakt, maar de kwaliteit qua hardware is perfect!

Perfecte kwaliteite en een gebruiksvriendelijk programma

Omtale av bekreftet kunde

Altijd leuk terugkijken in mijn Albelli foto albums!

Voor mij blijft het toch een flinke bezigheid voor ik het boek af heb.
Dan volgt er nog het controleren en veranderen.
Maar als dat allemaal goedgekeurd is door mijn extra controleur:) dan gaat de bestelling eruit. Gelukkig hoef ik nooit lang te wachten op mijn bestelling en kan ik het boek aan iedereen laten zien! Wat een complimenten krijg ik dan zeg.....

Omtale av bekreftet kunde

Eenvoudig een mooi fotoboek gemaakt

Beste Job,
Laatst heb ik toch eens een keer op een andere manier m'n vakantiefoto's "ingeplakt". Op de computer, met een eenvoudig programma. Het resultaat mag er wezen! Met een mooie stevige omslag! Moet je ook eens proberen, heb je ook niet zo'n geknoei met lijm zoals gewoonlijk. O ja het programma staat op internet: Albelli.nl